ζώδια για ελεύθερους 12/03 Δευτέρα

zwdia-αστρολογια-zodia-συμβατοτητα

Κοινοποίηση:

ζώδια για ελεύθερους 12/03 Δευτέρα

Ζωδια Κριος

Αν πιστεύετε ότι τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα τέλμα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Είστε πραγματικά περίεργοι τώρα και έτοιμοι να εξερευνήσετε καινούργια μέρη και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Τι είναι πραγματικά όμορφο για εσάς; Ένα όμορφο πρόσωπο είναι κάτι καλό, αλλά εσείς εκτιμάτε ακόμη περισσότερο αυτό που υπάρχει μέσα σε αυτό. Σχεδόν πάντα η εξωτερική εμφάνιση είναι στενά συνδεδεμένη με αυτό που συμβαίνει εσωτερικά.

Ζωδια Διδυμοι

Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα –και νύχτα – στο έπακρο. Το να αναγνωρίζετε την ικανότητα σας να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα τώρα είναι ζωτικής σημασίας. Αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, αλλάξτε το. Αν δεν περνάτε καλά, δοκιμάστε κάτι καινούργιο.

Ζωδια Καρκινος

Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνική και την προσωπική σας ζωή. Υπερβολική δόση από το πρώτο θα σας εξαντλήσει και θα σας ενοχλήσει, ενώ πολύ από το δεύτερο θα σας οδηγήσει στην απομόνωση. Βρείτε μια μέση λύση.

taro-zodia-76

Ζωδια Λεων

Είστε η ψυχή του πάρτι τώρα (ακόμη και αν αισθάνεστε εξαντλημένοι) και βρίσκετε νέους τρόπους για να προσελκύσετε τη σωστού είδους προσοχή. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι φοβάστε να ταράξετε τα νερά ή στο ότι είστε πολύ πρόθυμοι να ανεβάσετε την ένταση.

Ζωδια Παρθενος

Βγάλτε από τη μέση όλες σας τις δουλειές και κάντε χώρο για να μπορέσετε να συμπεριφερθείτε όχι ακριβώς ανεύθυνα, αλλά ίσως λίγο πονηρά. Η ενέργεια σας τώρα ευνοεί λίγο ρίσκο!

Ζωδια Ζυγος

Εξερευνήστε τον κόσμο σας! Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είτε περιπλανιέστε και δέχεστε προτάσεις ή ψάχνετε στα sites γνωριμιών στο ιντερνέτ ή ακόμη και ότι συμμετέχετε σε κάποιο παράξενο πολιτιστικό γεγονός. Το σίγουρο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να βελτιώσετε κάποιο κομμάτι της ζωής σας.

ζωδια-88

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικές ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια απο την  αστρολογία  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζωδια Σκορπιος

Αυτός ο χαριτωμένος τύπος μπορεί να δείχνει ξεκάθαρα γοητευτικός, αλλά δε βλάπτει να ρίξετε ακόμη μια ματιά σε αυτόν τον περίεργο τύπο που μοιάζει σαν να μην προσπαθεί καθόλου να αποδείξει κάτι. Σήμερα, η λεπτότητα στους τρόπους είναι ιδιαίτερα σέξι!

Ζωδια Τοξοτης

Να περιμένετε ότι θα συναντήσετε καυτές ματιές όπου και αν πάτε – οπότε γιατί δεν επισκέπτεστε όσα περισσότερα μέρη μπορείτε για να δείτε και να σας δουν; Σκεφτείτε που μπορείτε να συναντήσετε τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους, όπως π.χ. σε γκαλερί ή σε πολιτικές συγκεντρώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζωδια Αιγοκερως

Εάν αυτός ο σέξι τύπος δεν ανταποκρίνεται στις κινήσεις ή στις προσπάθειες σας, να θυμάστε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια – και ότι ο θεός Έρωτας σιχαίνεται αυτούς που τα παρατάνε! Χαμογελάστε με περηφάνια και συνεχίστε ό,τι κάνετε.

Ζωδια Υδροχοος

Κάντε επαφές με κάποια άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις και μπορεί να βρεθείτε να κάνετε σχέση με κάποιο από αυτά. Το κλειδί είναι κάποιος κοινός στόχος ή ίσως ακόμη και κάποιες κοινές αξίες – όπως η τέχνη ή κάποιο πολιτικό θέμα.

Ζωδια Ιχθυες

Αυτό που αρχικά φαίνεται σαν καλή τύχη μπορεί να είναι απλά το γεγονός ότι βρίσκεστε εκεί έξω και έχετε επαφή με το περιβάλλον γύρω σας. Αλληλεπιδράστε με όλα τα είδη ανθρώπων και δείξτε τη δέουσα προσοχή σε αυτά που έχουν να σας πουν.

zwdia-66