Ζώδια για ελεύθερους 12/07 Πέμπτη

imerisies-21214-zvdia-zodia

Ζώδια για ελεύθερους 12/07 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Μία καινούργια οπτική σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με νέο τρόπο. Είστε έτοιμοι για αυτό το καινούργιο ραντεβού ή την επόμενη κίνηση; Ελέγξτε τα κίνητρά σας – εάν κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, βεβαιωθείτε ότι είναι για τους σωστούς λόγους.

Ζώδια Ταύρος

Αν μένετε προσκολλημένοι σε παλιά συναισθηματικά βάρη, θα μείνετε πίσω συναισθηματικά. Μη φοβάστε να προχωρήσετε – διώξτε το παλιό, καλωσορίστε το καινούργιο! Θα βρείτε εύκολα την έμπνευση να ξεφορτωθείτε αυτό το άχρηστο βάρος.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Κρατήστε την ψυχραιμία σας ακόμη και αν αισθάνεστε ότι πάτε να τρελαθείτε. Μην αφήσετε ακόμη να φανερωθούν τα αληθινά σας συναισθήματα, καθώς οι πρόωρες δηλώσεις από την πλευρά σας ενδέχεται να τους αποθαρρύνουν. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με φυσικό τρόπο. Λογικά θα αναθεωρήσουν την άποψη τους!

Ζώδια Καρκίνος

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτά τα ενθουσιώδη ένστικτα – είναι μια καλή στιγμή για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς σκέφτεται κάποιος/α. Χρησιμοποιήστε το έμφυτο πνεύμα και τη σοφία σας, αλλά αποφύγετε τη χειραγώγηση. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Να είστε χαλαροί στις κουβέντες σας σήμερα. Απλά δεν υπάρχει λόγος για ακραίες ιστορίες ή σπαρακτικές λεπτομέρειες. Αυτή η καινούργια κατάσταση θα πρέπει να είναι γεμάτη διασκέδαση και βαθυστόχαστες συζητήσεις. Απλώς μη δώσετε αυτό το δικαίωμα.

Ζωδια Παρθένος

Καθώς διευκολύνετε κάθε είδους ερωτικές ενέργειες, σκεφτείτε όλες αυτές τις καλές πράξεις που μπορείτε να κάνετε. Αφήστε τον αλτρουισμό σας να σας καθοδηγήσει σήμερα. Το σύμπαν θα δει με συμπάθεια τη μεγαλοψυχία σας, οπότε δοκιμάστε να κάνετε κάτι καλό για τους άλλους.

Ζώδια Ζυγός

Χαλαρώστε λίγο τις προσδοκίες σας και προσπαθήστε να αποδέχεστε περισσότερο τους άλλους για αυτό που είναι. Μπορεί υπό φυσιολογικές συνθήκες να μην βγαίνετε με τύπους καλυμμένους με τατουάζ (ή και το ανάποδο), αλλά μην αφήσετε την εμφάνιση να σας αποθαρρύνει αυτή τη φορά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αυτός ο εγωκεντρικός βλάκας σας χαλάει την προσέγγιση! Μπορεί να θέλετε σαν τρελοί να μιλήσετε σε αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α σέξι τύπο/κοπέλα, αλλά ο κοινωνικός τους χώρος έχει καταληφθεί. Βρείτε έναν τρόπο να τους δελεάσετε και στη συνέχεια προχωρήστε και κάντε την κίνησή σας.

Ζώδια Τοξότης

Κάποια νέα ενέργεια μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στα ερωτικά σας σήμερα. Δώστε σε αυτή την ερωτική δυνατότητα την προοπτική να ανθίσει. Μην την καταπνίγετε με πάρα πολύ φλυαρία – αντ’ αυτού δώστε της λίγο χώρο. Είναι βέβαιο ότι θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Το μυαλό σας είναι σκορπισμένο παντού τώρα, οπότε ίσως δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις. Χειριστείτε την κατάσταση με ηρεμία. Ακολουθήστε τα πιο τρελά σας συναισθήματα ή βρείτε κάποιο τρόπο για να ισορροπήσετε. Δεν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο!

zodia-098

Ζώδια για ελεύθερους 12/07 Πέμπτη

Ζώδια Υδροχόος

Πετάτε στα σύννεφα – με την καλή έννοια! Αισθάνεστε κεφάτοι, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί πολύ. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο σας έχει ανάγκη, οπότε όταν ζητήσει τη βοήθεια σας, επιστρέψτε στη γη και ακούστε τον/την πραγματικά.

Ζώδια Ιχθύες

Αν κάποιος/α σας ζητήσει να βγείτε έξω μαζί αλλά δεν έχετε διάθεση, δώστε μια οριστική απάντηση – μην φοβάστε να πείτε όχι! Είναι καλό να δείχνουμε στους άλλους την αλήθεια για να ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται. Η ξεκάθαρη στάση σας προσδίδει αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot