ζώδια για ελεύθερους 13/07 Παρασκευή

ζωδιο-προβλεψεις-zwdia-ερωτα

ζώδια για ελεύθερους 13/07 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Τα εμπόδια είναι κομμάτι της διαδρομής σας και υπάρχει περίπτωση να αποβούν χρήσιμα τώρα. Αν ακυρωθεί κάποιο σας ραντεβού ή αν δεν είστε και πολύ ενθουσιασμένοι από όσα έχετε βρει, αρπάξτε την ευκαιρία για λίγη ενδοσκόπηση.

Ζώδια Ταύρος

Η κολακεία δεν είναι κάτι άτιμο – είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε κάποιον να ανοιχτεί και να αισθανθεί όμορφα. Αν η ματιά σας πέσει σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, βεβαιωθείτε ότι θα τους πείτε πόσο σας αρέσει αυτό που φοράνε ή το καπέλο τους!

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Μην αφήνετε την υπερβολική σας χαλαρότητα να ανακατεύεται με την αναζήτηση για τον τέλειο σύντροφο. Το να χάσετε κάποιο ραντεβού επειδή ξεχάσατε να το σημειώσετε ή να φοράτε τα παλιά σας ρούχα επειδή ξεχάσατε να πάρετε το καινούργιο σας συνολάκι από το καθαριστήριο, μπορεί να είναι τραγικό!

Ζώδια Καρκίνος

Δοκιμάστε ένα απογευματινό ραντεβού ή συνάντηση – θα σας χαλαρώσει! Δοκιμάστε να φλερτάρετε λίγο στο αγαπημένο σας μέρος ενώ κάνετε κάτι που σας φτιάχνει τη διάθεση ή να συναντήσετε μια καινούργια ερωτική προοπτική για μεσημεριανό γεύμα αντί για δείπνο.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αντισταθείτε στην απληστία σήμερα, είτε πρόκειται για υλικά αγαθά, για προσοχή ή ακόμη και για το χρόνο κάποιου/ας. Πραγματικά θα πρέπει να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτά που έχετε και επίσης να αποφύγετε να κολλάτε σε αυτά που δεν έχετε ακόμη.

Ζώδια Παρθένος

Αν η ματιά σας πέσει επάνω σε μια καινούργια ερωτική προοπτική, ξεκινήστε και κάντε λίγη έρευνα. Ρωτήστε τους φίλους και συναδέρφους σας για αυτό το καινούργιο πρόσωπο – ή μιλήστε με τους γείτονές σας για τον/την καινούργιο/α ένοικο.

Ζώδια Ζυγός

Αφήστε για τώρα τα συνηθισμένα σας στέκια για χάρη κάποιων με περισσότερη κουλτούρα. Πηγαίνετε στις πιο μοδάτες γκαλερί ή ίσως σε ένα πρωτοποριακό κονσέρτο. Είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε κάποιον/α γνώστη της τέχνης!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Πρέπει να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία κάποιου άλλου. Μόλις σταματήσετε να σκέφτεστε για αυτά που λέτε και αρχίσετε πραγματικά να ακούτε τον άλλον, η συζήτηση θα κυλήσει όπως πρέπει. Προσπαθήστε να βγείτε από τον εαυτό σας και να μπείτε στη θέση του άλλου!

Ζώδια Τοξότης

Περνάτε πολύ χρόνο με τους συναδέρφους σας – οπότε μην τους αγνοείτε όταν ψάχνετε για τον έρωτα. Μπορεί να μη θέλετε να βγείτε ραντεβού μαζί τους αλλά ο καθένας από αυτούς έχει ένα δίκτυο φίλων που μπορεί να σας γνωρίσει!

Ζώδια Αιγόκερως

Το ότι είστε ενήλικες δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να κάνετε παιδιάστικα πράγματα! Την επόμενη φορά που θα πάτε βόλτα στο πάρκο, περάστε λίγο χρόνο στις κούνιες. Το να βρίσκετε λίγο χρόνο για να κάνετε χαζά πράγματα μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχική σας ισορροπία.

taro-zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Αν βαριέστε κάντε κάτι για αυτό! Ψάξτε για κάποια τάξη χορού ή τηλεφωνήστε σε κάποιον παλιό σας φίλο με τον οποίο έχετε να επικοινωνήσετε πολύ καιρό. Μόλις βρείτε να κάνετε κάτι καινούργιο, τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Δεν αντέχετε άλλο κατεψυγμένο φαγητό – απόψε βρείτε χρόνο για να ετοιμάσετε κάτι νόστιμο! Το αν θα περιποιηθείτε μόνο τον εαυτό σας ή αν θα καλέσετε και κάποιον άλλο για δείπνο, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Το σημαντικό είναι να το κάνετε σωστά.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66