ζώδια για ελεύθερους 14/04 Σάββατο

zwdia-afriditi-krios

ζώδια για ελεύθερους 14/04 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Ο συντονισμός των άλλων είναι υπερβολικά εύκολος σήμερα και είστε οι καλύτεροι στο να κάνετε τα πιο εκπληκτικά σχέδια. Ενθαρρύνετε τους αγαπημένους σας να φέρουν μαζί τους κι άλλα άτομα και υποδεχτείτε πολλά καινούργια πρόσωπα.

Ζωδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Πριν πείτε όχι σε κάτι που φαίνεται ανόητο, ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί όχι; Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νέες γνωριμίες, η ενέργειά σας είναι ιδανική για κάτι παράξενο. Κανονικά εσείς θα έπρεπε να το προτείνετε πρώτοι!

Ζωδια Δίδυμοι

Το να διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας είναι εξαιρετικά εύκολο – και επίσης εκπληκτικά διασκεδαστικό – προς το παρόν. Ίσως είναι επειδή βρίσκετε κάτι ενδιαφέρον σε κάθε καινούργιο πρόσωπο, και τους αφήνετε να το ξέρουν!

ζώδια για ελεύθερους

Ζωδια Καρκίνος

Πρόκειται για ένα γεύμα με σαμπάνια ή μια βόλτα για τζόκινγκ και smoothies; Ποιος κερνάει, ή μήπως μοιράζεστε το λογαριασμό; Σε κάποιο ραντεβού (ακόμη και με έναν φίλο), μπορεί να έχετε διαφορετικές προσδοκίες σήμερα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η αυτονομία είναι ζωτικής σημασίας σήμερα – η δική σας και αυτή των οποιωνδήποτε ερωτικών προοπτικών. Αποδεχτείτε την ανεξαρτησία τους και αυτό που τους καθιστά ξεχωριστούς, ενώ παράλληλα αποδεικνύετε ότι είστε το πρόσωπο των ονείρων τους.

Ζωδια Παρθένος

Αλλάξτε την τυπική σας ρουτίνα – δοκιμάστε το πάρκο αντί του γυμναστηρίου, ψωνίστε σε μια τοπική αγορά τροφίμων αντί για το σούπερ-μάρκετ, και απλά αράξτε σε κάποιο καφέ και ονειροπολήστε για λίγο.

Ζωδια Ζυγός

Κάντε αλλαγές στο πρόγραμμα σας! Αν κάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια δεν θα μπορέσετε να γνωρίσετε καινούργια άτομα – και κάποια έρχονται προς το μέρος σας στο εγγύς μέλλον. Ανεβάστε ταχύτητα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζωδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε το παλιό και να φέρετε το καινούργιο – αλλά ο τρόπος με τον οποίον θα το ερμηνεύσετε αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, φυσικά. Βεβαιωθείτε μόνο ότι θα τα σκεφτείτε καλά όλα, αντί να τα τακτοποιήσετε καθοδόν.

Ζωδια Τοξότης

Ο κόσμος είναι το στρείδι σας – σας περιμένει να το ανοίξετε, να το απολαύσετε και ίσως να ανακαλύψετε και μια απροσδόκητη ικανοποίηση. Αξιοποιήστε στο έπακρο τη φοβερή ενέργεια που έχετε και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε και κάποιον άλλο για να τη μοιραστείτε.

ζώδια για ελεύθερους

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγόκερως

Αν σκέφτεστε το μέλλον και το πώς ένα συγκεκριμένο άτομο θα χωρέσει σε αυτό, προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για αλλαγή. Μείνετε συγκεντρωμένοι, χαλαρώστε και απλά περάστε καλά – και προσπαθήστε να γνωρίσετε περισσότερα καινούργια άτομα.

ζώδια για ελεύθερους

Ζωδια Υδροχόος

Σήμερα πείτε ναι! Εάν εσείς είστε αυτός που κάνει την πρόσκληση να περιμένετε συντριπτικά θετικές απαντήσεις. Αυτή η χαλαρή ενέργεια σας, η τόσο πρόθυμη για νέες εμπειρίες είναι μεταδοτική και όταν εσείς περνάτε καλά φαίνεται στο πρόσωπό σας.

Ζωδια Ιχθύες

Η αλτρουιστική σας φύση είναι καταφανής σήμερα, οπότε προσπαθήστε να αναλάβετε κάποιο σκοπό που είναι σημαντικός για σας. Συγκεντρώστε το καλό σας κάρμα και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα, που είναι τόσο παθιασμένα όσο κι εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098