ζώδια για ελεύθερους 15/04 Κυριακή

συμβουλες

ζώδια για ελεύθερους 15/04 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Αντί απλά να προσπαθείτε να επιτύχετε τις ερωτικές σας επιδιώξεις, προσπαθήστε να γνωρίζετε καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σας. Αν βασιστείτε στα σχέδια που έχετε κάνει, θα πρέπει να είναι υπερβολικά τέλειοι για να χωρέσουν σε αυτά, οπότε αφήστε τα διαγράμματα στην άκρη και κοιτάξτε πιο προσεκτικά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Το να ανακαλύπτετε κοινά ενδιαφέροντα είναι κάτι υπέροχο αλλά δεν μπορείτε απλά να τα αφήσετε να κάθονται εκεί. Ψάξτε πιο βαθιά – ρωτήστε τους πως ξεκίνησαν να κάνουν σερφ, ή να χορεύουν λάτιν ή να μαζεύουν γραμματόσημα. Και ταυτόχρονα μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες! Προχωρήστε!

Δίδυμοι

Περιμένετε μερικές μέρες πριν απαντήσετε σε αυτό το e-mail ή πριν κάνετε την κίνησή σας – αν μπορείτε να αντέξετε φυσικά! Η σημερινή μέρα δεν είναι καλή για να παίζετε παιχνίδια, καθώς η επικοινωνία σας μπορεί να γίνει λίγο ασαφής – και λίγη ένταση δεν βλάπτει.

Ζώδια Καρκίνος

Κοιτάξτε προσεκτικά και προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο σήμερα! Κάποια καινούργια υπέροχη ενέργεια έρχεται προς το μέρος σας και θα σας κάνει να καταλάβετε ότι το φλερτ είναι περισσότερο διασκεδαστικό παρά τρομακτικό.

zwdia-fotia

ζώδια για ελεύθερους

Λέων

Και λίγο δράμα πότε πότε δεν βλάπτει! Έχετε σούπερ ενέργεια σήμερα οπότε αν αποδεχτείτε όλες αυτές τις κωμικοτραγικές καταστάσεις, όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Όλοι θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σας!

Παρθένος

Μπορεί να κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας από κάποιον ξεχωριστό να απαντήσει στις κλήσεις σας, αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι όσο και να κοιτάτε την κατσαρόλα με το νερό δεν θα βράσει γρηγορότερα. Απασχοληθείτε με τη δουλειά και τους φίλους σας – και ίσως και με άλλες ερωτικές προοπτικές!

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς να αναλάβετε χρέη θεού Έρωτα για κάποιον φίλο παρά να προσπαθήσετε να επιτύχετε τους δικούς σας ερωτικούς στόχους. Το σύμπαν θα προσέξει ότι μοιράζεστε την ενέργεια σας . Και να είστε σίγουροι ότι το καλό κάρμα θα επιστέψει σύντομα σε εσάς!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα κινούνται πραγματικά προς όφελός σας στον ερωτικό τομέα! Το να χαλαρώνετε σε αυτό το καφέ παρέα με τον πιο κοινωνικό σας φίλο, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε μια καινούργια ερωτική επαφή. Αν πάλι είστε μόνοι σας, εξερευνήστε τα διαδικτυακά προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα!

Τοξότης

Φιλοσοφικά ζητήματα και πνευματικές αναζητήσεις έχουν προτεραιότητα έναντι του έρωτα τώρα, αλλά εσείς (περισσότερο από όλους) ξέρετε ότι τα πάντα συνδέονται. Επεκτείνετε το μυαλό σας και η καρδιά σας σίγουρα θα ακολουθήσει.

ζώδια για ελεύθερους

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Τα ένστικτά σας σάς οδηγούν σε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους σήμερα, είτε στο διαδίκτυο είτε στην πραγματική ζωή – και το αισθητήριο της φαντασίας σας τους γοητεύει σε χρόνο μηδέν. Παραλείψτε τις συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνετε αρχικά και επιδιώξτε κάτι πνευματώδες και υπέροχο.

Υδροχόος

Η συμπόνια είναι ζωτικής σημασίας στον έρωτα, και η ενέργεια σας σήμερα απαιτεί από εσάς να την βάλετε σε λειτουργία. Επικεντρωθείτε στο να κατανοήσετε καλύτερα και να βοηθήσετε τους άλλους – και οι καλές σας πράξεις θα επιστρέψουν σε εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο; Η σημερινή ενέργεια σας βοηθάει πολύ στην ερωτική σας ζωή. Μην κάθεστε απλά εκεί και περιμένετε ενώ μπορείτε μα κάνετε τόση πρόοδο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44