ζώδια για ελεύθερους 17/07 Τρίτη

ζωδια-αντιθεση-ηλιος-πλουτωνας-zwdia

ζώδια για ελεύθερους 17/07 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Η ενέργειά σας σήμερα έχει να κάνει περισσότερο με το να προετοιμαστείτε για αυτά που θα ακολουθήσουν, παρά για να αναλάβετε δράση. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, κάντε ένα καινούργιο κούρεμα ή επεξεργαστείτε αυτά τα παλιά συναισθήματα με κάποιο καλό φίλο. Τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα!

Ζώδια Ταύρος

Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο χαριτωμένο άτομο αλλά προσπαθήστε να βρείτε κάτι βαθύτερο και ουσιαστικότερο για να μιλήσετε μαζί του/της. Είτε μιλάτε διαδικτυακά, είτε πρόσωπο με πρόσωπο, η επικοινωνία σήμερα ευνοείται, οπότε αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει!

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να μην είστε τόσο εξωστρεφείς όπως συνήθως αλλά σίγουρα μπορείτε να κατανοήσετε αρκετά τα πράγματα και να ολοκληρώσετε πολλά από τα καθήκοντά σας σήμερα. Παρακολουθήστε τα προσωπικά σας σχέδια, κάντε λίγη άσκηση και δοκιμάστε λίγο διαδικτυακό φλερτ.

Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας σήμερα αναδεικνύεται από την προσωπική σας ενέργεια, και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη όταν αντιμετωπίζετε τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής. Πάρτε ένα λεπτό όταν γνωρίζετε κάποιο καινούργιο άτομο για να ζυγίσετε τα πράγματα μέσα σας και να αφήσετε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει σωστά.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα δεν έχει απαντήσει στο μήνυμά σας. Σήμερα, είναι πολύ εύκολο να πάρετε προσωπικά κάτι τέτοιο. Να θυμάστε, όμως, ότι ο έρωτας λειτουργεί με μυστήριους τρόπους!

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να μην έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα αλλά η ανταλλαγή ενέργειας να είναι εκπληκτική – έως και σοκαριστική – τώρα. Ακόμη και αν απλά τηλεφωνήσετε σε κάποιο παλιό φίλο ή ανταλλάξετε μηνύματα στο διαδίκτυο με κάποιο καινούργιο σέξι άτομο, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε επαφή με κόσμο.

Ζώδια Ζυγός

Τα επαγγελματικά, οικογενειακά ή οικιακά ζητήματα μπορεί σήμερα να σας απασχολήσουν πολύ, και το να τα τακτοποιήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα είναι ζωτικής σημασίας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να επιστρέψετε σε κάτι πιο διασκεδαστικό (και στα θέματα της ερωτικής σας ζωής) άμεσα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Όλη αυτή η χαλαρότητα και η ηρεμία είναι διασκεδαστικά αρχικά, αλλά για να είστε αληθινά χαρούμενοι θα πρέπει να μπορούν να σας ακολουθήσουν σε ένα βαθύτερο και ουσιαστικότερο επίπεδο. Τεστάρετέ τους διακριτικά και έχετε το νου σας σε κενά βλέμματα!

Ζώδια Τοξότης

Είναι βέβαιο ότι έχετε πολλά πράγματα να ρωτήσετε, αλλά αν αρχίσετε να βομβαρδίζετε με ερωτήσεις αυτό το καινούργιο άτομο που βγαίνετε είναι βέβαιο ότι θα τον/την τρομάξετε. Κάντε μερικές αρχικές ερωτήσεις για να δείτε προς τα πού πάνε τα πράγματα. Αν έχετε συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο, προσέξτε τη γλώσσα του σώματός τους και ακούστε τους επίσης προσεκτικά.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε τυχόν ζητήματα αμέσως μόλις προκύψουν σήμερα, από κάτι προσωπικό μέχρι κάποιες γλυκανάλατες ερωτικές καταστάσεις. Να παραμείνετε ξεκάθαροι – τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους και στη συνέχεια προχωρήστε μπροστά.

zodia-543

Ζώδια Υδροχόος

Τα συναισθήματα σας μπορεί να είναι λίγο απείθαρχα – και να γίνονται κάπως ακραία- αυτόν τον καιρό. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να αρχίσετε να τα εξομαλύνετε λίγο και να τα εξετάσετε προσεκτικά.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή ημέρα αφορά μόνο εσάς, χάρη στη λαμπερή προσωπική σας ενέργεια! Γιορτάστε με τον εαυτό σας και το χαρούμενο πρόσωπό σας είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων – δεν μπορεί, έστω και ένας από αυτούς θα αξίζει να γιορτάσει μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66