Ζώδια για ελεύθερους 18/05 Παρασκευή

erwtikes-11414-ζωδια

Ζώδια για ελεύθερους 18/05 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Έχετε πολλούς φίλους – δεν μπορείτε να είστε ο μόνος αδέσμευτος! Αρχίστε από τα βασικά και ξεκινήστε να κάνετε επαφές με πάσα ειλικρίνεια. Ακόμα κι αν δεν βρείτε την αδερφή-ψυχή σας, μπορεί να βρείτε φίλους που έχουν τις ίδιες ιδέες με εσάς για να πάρετε και μια καινούργια άποψη.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μην περιμένετε απλά να πέσει ο έρωτας στην αγκαλιά σας. Αν θέλετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, θα πρέπει να κοπιάσετε! Δοκιμάστε νέες και διαφορετικές δραστηριότητες –ξεκινήστε ένα καινούργιο χόμπι ή συμμετέχετε σε μια κοινοτική ομάδα και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην περιμένετε τις σωστές συστάσεις – εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς να κάνετε μια κίνηση. Ενώ συστήνεστε, πείτε σε αυτό το νέο άτομο κάτι έξαλλο και καταπληκτικό για τον εαυτό σας. Αν μη τι άλλο, είναι βέβαιο ότι θα σας θυμούνται.

Ζώδια Καρκίνος

Ο δραστήριος τρόπος ζωής σας μπορεί να σας εξαντλεί και τώρα είναι καιρός να δώσετε προσοχή στον εαυτό σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι γλυκό – δοκιμάστε ένα μασάζ, ένα ακριβό δείπνο ή έναταξίδι αστραπή. Το αξίζετε!

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα στρίψει στην γωνία ο επόμενος έρωτας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συναναστροφές σας με καινούργια πρόσωπα και πάρτε τα πράγματα με το μαλακό. Προσπαθήστε να μην πείτε κάτι που θα μπορούσε να αποθαρρύνει μια ερωτική προοπτική.

Ζώδια Παρθένος

Μην κυνηγάτε άλλο αυτόν τον τύπο που δεν απαντά ποτέ στα μηνύματα σας. Ήρθε η ώρα να ξεκόψετε και να τρέξετε για να προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Μην το πάρετε προσωπικά –απλά δεν ήταν γραφτό. Ανοιχτείτε σε νέες δυνατότητες.

Ζώδια Ζυγός

Ποτέ δεν θα το πιστεύατε, αλλά βρίσκετε βαθιά ικανοποίηση στα μικρά πράγματα της ζωής. Ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ότι ο καθαρισμός του μπάνιου θα σας ικανοποιούσε τόσο πολύ! Είστε καλά προετοιμασμένοι για όταν θα έρθει αυτός ο χαριτωμένος τύπος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Θα είναι μια παραγωγική μέρα, αρκεί να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Μην εμμένετε στις αποφάσεις σας – ακούστε το ένστικτό σας. Το σύμπαν μπορεί να σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση αρκεί να είστε ανοικτοί στις επιρροές του.

Ζώδια Τοξότης

Για σας ο ιδανικός σύντροφος πρέπει να είναι σχεδόν τέλειος, αλλά η πραγματικότητα είναι πάντα κάπου στη μέση. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε σχέση με κάποιον, δοκιμάστε να αλλάξετε τα πρότυπά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τις απόψεις σας σχετικά με το τι είναι ιδεώδες.

Ζώδια Αιγόκερως

Εξετάστε τους φόβους σας –για το ύψος, για όταν μιλάτε μπροστά σε κοινό, για τις αράχνες, και για ο,τιδήποτε άλλο – και επιλέξτε έναν για να τον αντιμετωπίσετε. Δοκιμάστε να κάνετε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο ή βρείτε κάποιον εθελοντή για να του βγάλετε λόγο. Η αίσθηση της ελευθερίας που θα αποκτήσετε θα σας κάνει ακαταμάχητους.

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Βγαίνετε με κάποιον υπέροχο ή απλά βγαίνετε με κάποιον; Δεν μπορείτε να ξέρετε μέχρι να περάσετε αρκετό χρόνο με αυτό το νέο άτομο. Σκεφτείτε πέρα από τις ανησυχίες σας, και αν τα μειονεκτήματα υπερτερούν των πλεονεκτημάτων, θα πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζώδια Ιχθύες

Τα έχετε δώσει όλα για αυτή την ευκαιρία, και ξαφνικά, κάτι άλλο έρχεται στη θέση της. Ωστόσο μην ακυρώνετε τα σχέδιά σας –απλά ενσωματώστε μερικά από τα καινούργια δεδομένα στα παλιά σας σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66