Ζώδια για ελεύθερους 19/06 Τρίτη

ζωδια-zwdia

Ζώδια για ελεύθερους 19/06 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Προσπαθήστε να μην ξεφορτώσετε όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Αυτό που νιώθετε δεν έχει να κάνει με αυτούς. Βρείτε μια άλλη διέξοδο – συζητήστε με κάποιο φίλο ή καθαρίστε ενδελεχώς (και συμβολικά) το χώρο σας.

Ζώδια Ταύρος

Αντί να μιλάτε για υλικά αγαθά, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να συζητήσετε για πιο σοβαρά θέματα όπως η φιλοσοφία σας ή τα συναισθήματά σας. Θα προχωρήσετε περισσότερο και πιο γρήγορα – και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα στην πορεία.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Χθες μπορεί να είχατε πάρει φωτιά και σήμερα να είστε χαμένοι στην ομίχλη. Η μεταβλητότητα κυριαρχεί στη ζωή σας τώρα, οπότε καλό θα ήταν να αναβάλλετε τυχόν σοβαρές αποφάσεις στον ερωτικό τομέα μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεστε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, αφού η καρδιά σας βρίσκεται στο σπίτι σας – αλλά λαμβάνετε μια σέξι ενέργεια που δεν μπορείτε να την κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Δοκιμάστε να μιλήσετε στο διαδίκτυο ή να βγείτε έξω!

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές θέλετε να προβάλλετε την πιο μαλακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Είστε πιο ευγενικοί, χαριτωμένοι και οι άλλοι μπορούν να σας πλησιάσουν πιο εύκολα. Φυσικά, δεν παύετε να ξεχωρίζετε αρκετά με τους οικειοθελείς και σούπερ-χαριτωμένους τρόπους σας.

Ζώδια Παρθένος

Μια νυχτερινή έξοδος με φίλους μπορεί να είναι πιο διασκεδαστική (και πιο παραγωγική στο χτίσιμο των σχέσεων σας) από μια πιο ρομαντική βραδιά τώρα. Παρά ταύτα, αν βγείτε κάποιο ραντεβού, θα δείτε γρήγορα τις πιθανότητες που υπάρχουν για να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρότερο.

Ζώδια Ζυγός

Εάν έχετε μεγάλα σχέδια ή ένα καυτό ραντεβού για απόψε, προσπαθήστε να αφήσετε περιθώρια αντίδρασης. Ξεκινήστε ήρεμα και απλά δείτε πώς θα πάει – και πώς αισθάνεστε – για τώρα και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από εκεί και πέρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιός

Αφήστε την κουβεντούλα στους ελαφρόμυαλους – αυτό που έχετε εσείς είναι απίστευτα σέξι, ειδικά σήμερα. Μιλήστε για κάποιο καλό βιβλίο που διαβάσατε τελευταία, για πολιτικά ζητήματα και προσπαθήστε να ξεκινήσετε μια καυτή συζήτηση!

Ζώδια Τοξότης

Εσείς λέτε κάτι – ενώ εκείνοι λένε κάτι άλλο – όλες οι σχέσεις ενέχουν αντικρουόμενα στοιχεία ή μια παράξενη ενέργεια τώρα. Προσπαθήστε να ψάξετε για κοινά σημεία – ίσως τελικά, να μιλάτε για το ίδιο πράγμα.

Ζώδια Αιγόκερως

Εάν δεν πετύχετε με την πρώτη, δοκιμάστε ξανά και ξανά – ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Εάν δεν σας απαντήσει αυτός/αυτή ο/η κούκλος/α από το διαδίκτυο, μην το πάρετε προσωπικά –όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή χρονική στιγμή. Δοκιμάστε το με κάποιον/α καινούργιο/α!

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Τα συναισθήματα σας είναι έντονα σήμερα, αλλά μην τα αφήνετε να σας παραπλανήσουν. Ακολουθήστε τη ρουτίνα σας – θα νιώσετε περισσότερο προσγειωμένοι, κάτι που σας βοηθά να αισθάνεστε (και να φαίνεστε) καλύτερα για όλα!

Ζώδια Ιχθύες

Η έμπνευση έρχεται στο δρόμο σας, διακρίνεστε σε οτιδήποτε δημιουργικό – και όταν γίνεστε δημιουργικοί, η ερωτική σας ζωή φαίνεται εξαιρετικά λαμπρή. Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να εμπνέετε τους άλλους με τον πιο σέξι τρόπο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66