ζώδια για ελεύθερους 19/07 Πέμπτη

συμβουλες

ζώδια για ελεύθερους 19/07 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Μην εύχεστε απλά να επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος διαδικτυακά ή μην προσεύχεστε να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού. Η κίνηση που θα κάνετε δε χρειάζεται να είναι πιεστική – κάντε κάτι φιλικό, που δεν θα περιλαμβάνει μεγάλο επίπεδο δέσμευσης.

Ζώδια Ταύρος

Δε χρειάζεται να ερωτεύεστε κάθε άνθρωπο που βλέπετε σήμερα, αλλά κάθε επαφή που κάνετε σας βοηθάει να διευρεύνετε τους ορίζοντες της ερωτικής σας ζωής. Συναντήστε τους άλλους στη μέση της διαδρομής, δεσμευτείτε μαζί τους και προσπαθήστε πραγματικά να τους καταλάβετε. Θα κάνει καλό στην καρδιά σας!

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Σας αρέσουν τα παζλ και τα παιχνίδια, να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, να κάνετε ωραίες και ζεστές συζητήσεις. Βγείτε εκεί έξω και συναναστραφείτε με κόσμο, παρακολουθήστε μια διάλεξη και ακονίστε το μυαλό σας. Δημιουργήστε επαφές με τα άτομα που γνωρίζετε.

Ζώδια Καρκίνος

Αφήστε τις επιλογές σας να επεκταθούν και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει και η καρδιά σας. Κάτι υπέροχο μπορεί να έρθει αν δώσετε την προσοχή σας σε καινούργια μέρη και πράγματα. Μπορεί να δείτε πτυχές της ερωτικής σας ζωής που σας διέφευγαν.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Άλλη μια μεγάλη μέρα ξημερώνει για εσάς, οπότε φροντίστε να τη γεμίσετε με τα αγαπημενα σας πράγματα, δραστηριότητες και πρόσωπα. Στην τελευταία κατηγορία, κάντε επαφές τόσο με παλιά όσο και κανούργια άτομα. Πείτε ένα γεια – οι άνθρωποι συνήθως σας λατρεύουν!

Ζώδια Παρθένος

Ποιος καθορίζει το ρυθμό σήμερα, για να μην πούμε τον τόνο που θα κινηθείτε; Είναι πιεστικοί, δεν ανταποκρίνονται ή απλά δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας; Η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής αλλάζει τώρα – τι γίνεται με τη δική σας στάση;

Ζώδια Ζυγός

Γίνετε δραστήριοι σήμερα! Πραγματικά θα πρέπει να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα, καθώς η μέρα είναι έτοιμη να σας προσφέρει σχεδόν ο,τιδήποτε θελήσετε. Αρπάξτε έναν καλό σας φίλο ή ξεκινήστε μόνοι, αρκεί να βγείτε εκεί έξω και να παραμείνετε εκεί!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Ο έρωτας είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσετε από το στρες, οπότε αν ανησυχείτε για τη δουλειά σας, προλάβετε τις προθεσμίες σας. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να χτυπήσει δυνατά η καρδιά σας και να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πανέτοιμοι να κατακτησετε τον κόσμο.

Ζώδια Τοξότης

Τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που ξέρουν να περιμένουν και εσείς ήσασταν ιδιαίτερα υπομονετικοί τον τελευταίο καιρό! Η καλή ενέργεια είναι με το μέρος σας, οπότε τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας για να κάνετε μερικές υπέροχες καινούργιες επαφές.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του να είναι κανείς αδέσμευτος είναι ότι μπορείς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου όπως το θες – και με τους δικούς σου ρυθμούς. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ελευθερία σήμερα και χαρείτε τη πραγματικά.

taro-zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Αφήστε τα ένστικτά σας να σας βοηθήσουν με την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτή η ευκαιρία για εθελοντισμό μπορεί να σας βοηθήσει να γνωριστείτε με πολλά άτομα, με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις και παράλληλα να κάνετε καλό στο κάρμα σας.

Ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε την τάση που έχετε να κλείνεστε στο μικρόκοσμό σας – είναι όμορφα εκεί, αλλά δεν πρέπει να χάσετε κάτι ακόμη ομορφότερο! Πιέστε τον εαυτό σας να είναι ενεργός σωματικά και φτιάξτε τη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66