ζώδια για ελεύθερους 21/04 Σάββατο

zwdio-ζωδιο-σκορπιος-zwdia-ωροσκοπιο

ζώδια για ελεύθερους 21/04 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Τα πάντα σήμερα απαιτούν συνεχή προσπάθεια – η άμεση ευχαρίστηση απλώς είναι κάτι που δεν είναι εφικτό. Ανακαλύψτε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία των καινούργιων ατόμων που γνωρίζετε. Συνεχίστε να ψάχνετε για επιλογές στο διαδίκτυο. Τα πράγματα μπορεί να μοιάζει ότι κινούνται αργά αλλά κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση!

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε εξπέρ στο φλερτ – και απολαμβάνετε το κάθε λεπτό. Μην διστάσετε να βγείτε εκεί έξω και βεβαιωθείτε ότι θα εξασκήσετε τις ικανότητες σας στη συζήτηση σε οποιονδήποτε γνωρίζετε – είναι διασκεδαστικό αλλά και αποτελεσματικό!

Ζώδια Δίδυμοι

Η συζητήσεις είναι κάτι υπέροχο, είτε στην πραγματική ζωή είτε διαδικτυακά και όλοι ξέρουν πόσο καλοί είστε σε αυτό. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αναζητήσετε ευκαιρίες για να πάτε τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο – η ενέργειά σας ευνοεί το να μάθετε περισσότερα πράγματα από αυτά που φαίνονται μόνο.

Ζώδια Καρκίνος

Σας αρέσουν τα ραντεβού, τα πάρτι, και σχεδόν οποιαδήποτε χαρούμενη, κοινωνική κατάσταση σήμερα – και αν η ενέργεια σας έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, να είστε σίγουροι ότι θα τραβήξετε πάνω σας όλη την προσοχή. Και αν έχετε κάποια τρελή ιδέα για κάτι που θέλετε να κάνετε, τόσο το καλύτερο!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είστε υπέροχοι, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να το επιδεικνύετε – αν είστε φειδωλοί σήμερα σε σχέση με αυτό θα επιτύχετε περισσότερα. Σταματήστε νωρίτερα από νομίζατε ότι θα έπρεπε και αφήστε μερικές ευχάριστες ανακαλύψεις για αργότερα.

Ζώδια Παρθένος

Είναι εύκολο να βρείτε συμβατότητα σήμερα – κάποιος που συμπληρώνει τα δυνατά σας στοιχεία σας βοηθά με τις (ελάχιστες) αδυναμίες σας και γενικότερα κάνει πιο όμορφη τη ζωή σας. Η κοινή εξερεύνηση πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Ζώδια Ζυγός

Οι καλοί τρόποι και η απλή ευγένεια θα σας πάνε μακριά σήμερα. Κοιτάξτε τους στα μάτια, χαμογελάστε τους, πείτε κάτι που δείχνει ότι τους ακούτε και θυμηθείτε κάποιες μικρές λεπτομέρειες για τις οποίες θέλετε να τους ρωτήσετε. Είναι σίγουρο ότι θα τους αρέσει.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Το πάθος και ο ενθουσιασμός είναι στο πρόγραμμα μαζί με την ένταση και τη διασκέδαση. Βάλτε τον εαυτό σας στο κέντρο όλων – θα σας αρέσει και οι σέξι τύποι θα σας λατρέψουν. Θυμηθείτε πότε θα πρέπει να σταματήσετε!

Ζώδια Τοξότης

Είστε επικεντρωμένοι στις λεπτομέρειες σήμερα, κάτι που σας κάνει ένα ενδιαφέρον και υπέροχο άτομο για να βγει κάποιος ραντεβού μαζί του. Μιλήστε συγκεκριμένα αντί για να κάνετε γενικεύσεις – και βεβαιωθείτε επίσης ότι θα κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Μην το κρατάτε μυστικό! Η εκπληκτική σας ενέργεια – όπως και κάποιες ευχάριστες, ρομαντικές σκέψεις που μπορεί να έχετε για κάποιους άλλους – θα πρέπει να εκφραστούν. Επιτρέψτε τους να δουν τα καλά χαρακτηριστικά σας, καθώς επίσης και το πόσο ενδιαφέρεστε!

Ζώδια Υδροχόος

Οι ίδιοι άνθρωποι, μέρη και πράγματα δεν διατηρούν την προσοχή σας για πολύ σήμερα – χρειάζεστε καινούργια έμπνευση, νέα πρόσωπα και καινούργιο περιβάλλον. Προγραμματίστε το βράδυ – και την παρέα – σας αναλόγως.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά για εσάς σήμερα, οπότε αφήστε τη μοναδική σας ικανότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις να λάμψει. Με πόσους τρόπους μπορείτε να χαρείτε σήμερα – και να απολαύσετε τα άτομα και τις πιθανότητες που μοιάζουν να μαζεύονται γύρω σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44