ζώδια για ελεύθερους 22/05 Τρίτη

ζωδια-ωροσκοπος-αστρολογος

Κοινοποίηση:

ζώδια για ελεύθερους 22/05 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Το να βάλετε σε τάξη το σπίτι (και τον χώρο εργασίας) σας, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και την ερωτική σας ζωή επίσης. Ενώ μετακινείτε έπιπλα και διπλώνετε ρούχα, καλό θα ήταν να σκεφτείτε και λίγο σοβαρά τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Η ερωτική σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα τώρα, οπότε να είστε έτοιμοι για δράση! Όσο περισσότερες κινήσεις κάνετε, τόσο καλύτερα θα αισθανθείτε – και θα έχετε και περισσότερες πιθανότητες, αν και είναι ήδη αρκετά καλές!

Ζώδια Δίδυμοι

Το να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας μπορεί να σας ακούγεται βαρετό, αλλά τώρα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Μπορεί μέχρι και να αποφασίσετε να μείνετε μέσα σήμερα το βράδυ για να χαρείτε το τακτοποιημένο σας σπίτι.

Ζώδια Καρκίνος

Αισθάνεστε ανανεωμένοι! Το σεξαπίλ σας είναι στα πάνω του τώρα και αν κάνετε και μερικά πράγματα που θα κάνουν καλό στην υγεία και την εμφάνισή σας – τρέξιμο, χορό, να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο – τότε δεν σας σταματάει κανείς!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αφήστε αυτούς που κοιτάνε μόνο την επιφάνεια και ψάξτε για κάποιον που ταιριάζει με τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο σήμερα. Αν πάνε τη συζήτηση σε πιο σοβαρά και σημαντικά θέματα θα σας δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ζώδια Παρθένος

Κοιτάξτε μερικές νέες προοπτικές με κάποιον αδέσμευτο φίλο σας. Βρείτε κάποια ασυνήθιστη εκδήλωση και πάρτε το θάρρος να μιλήσετε με καινούργια άτομα – ή δοκιμάστε να μιλήσετε ο ένας εκ μέρους του άλλου. Θα περάσετε και οι δύο καλά.

Ζώδια Ζυγός

Είστε έτοιμοι για κάτι πραγματικά μεγάλο; Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά τα λιγότερα σοβαρά ζητήματα όλα πάνε καλά για εσάς τώρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Πριν καλά καλά καταλάβετε τι έχει συμβεί, μπορεί να έχετε εμπλακεί σε μια συζήτηση με κάποιον που δε γνωρίζετε καλά – γιατί να μην αναφερθείτε σε πιο προσωπικά ζητήματα; Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να καταλάβετε ποιοι είναι στην πραγματικότητα.

Ζώδια Τοξότης

Οι σχέσεις γύρω σας αποδεικνύονται ιδιαίτερα διδακτικές για εσάς σήμερα. Ποιες πλευρές τους βρίσκετε περισσότερο του γούστου σας; Πώς τα καταφέρνουν; Πώς κατέληξαν μαζί; Να θυμάστε, ωστόσο, να αντιπαραβάλλετε και την κατάσταση των λιγότερο τυχερών.

zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Κάντε κάτι που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Κάντε μια βόλτα στην πόλη σαν τουρίστας, δοκιμάστε ένα καινούργιο φαγητό που νομίζετε ότι δεν θα σας αρέσει, δείτε μια ταινία σε κάποιο είδος, με το οποίο δεν είχατε ασχοληθεί ποτέ πριν. Στη συνέχεια, θα έχετε μπόλικο υλικό για να διηγείστε στους φίλους σας.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε την τάση να παίρνετε τα σχόλια των άλλων υπερβολικά προσωπικά, και ίσως και λίγο υπερβολικά. Μη μεγαλοποιείτε τα πράγματα- αντί να φρικάρετε καλό θα ήταν να κάνετε μια σοβαρή ερώτηση, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούν.

Ζώδια Ιχθύες

Κάντε λίγη επίδειξη σήμερα! Φορέστε αυτό το καινούργιο και σέξι συνολάκι, βγείτε εκεί έξω και μιλήστε λίγο για τον εαυτό σας με όσο περισσότερα άτομα μπορείτε. Διασκεδάστε και να είστε σίγουροι ότι με αυτόν τον τρόπο έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66