ζώδια για ελεύθερους 22/06 Παρασκευή

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

ζώδια για ελεύθερους 22/06 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Αυτή την περίοδο είστε απασχολημένοι προσπαθώντας να κάνετε πρόοδο στην εργασία σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Η ενέργειά σας ευνοεί τις νέες προσεγγίσεις, κινήσεις και σχέδια!

Ζώδια Ταύρος

Μια νέα επαφή που φαίνεται άκρως ρομαντική μπορεί να σας οδηγήσει σε μερικά πραγματικά ενδιαφέροντα μέρη. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει, οπότε ακολουθήστε τους και βρείτε κοινό έδαφος.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Σε όλους αρέσει η μουσική – ή να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, να ταξιδεύουν. Άρα αυτά είναι πολύ συνηθισμένα πράγματα και δεν θα κάνουν καμία εντύπωση στο προφίλ σας στο διαδίκτυο ή σε μια συζήτηση. Βρείτε κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και αφήστε τον μοναδικό, ισχυρογνώμων εαυτό σας να λάμψει.

Ζώδια Καρκίνος

Είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή τώρα, κάτι που είναι καλό – αρκεί να μην περιορίζετε υπερβολικά τις επιλογές σας. Να είστε έτοιμοι να δώσετε μια ευκαιρία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα ξέρατε μέχρι τώρα!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να κάνετε σκασιαρχείο αν μπορείτε –νέες πιθανότητες σας περιμένουν, οι οποίες περιλαμβάνουν (φυσικά) και κάποιες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ερωτική σχέση. Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάτε για δουλειά, προσπαθήστε τουλάχιστον να φύγετε νωρίς.

Ζώδια Παρθένος

Κρατήστε την ερωτική σας ζωή – ή έστω το ερωτικό σας παρελθόν- λίγο παραπάνω μυστηριώδες από ό,τι συνήθως. Όταν αφήνετε κάποια πράγματα στη φαντασία (ιδιαίτερα μια μέρα σαν τη σημερινή) καταφέρνετε να εξάπτετε την περιέργεια των ατόμων που σας ενδιαφέρουν.

Ζώδια Ζυγός

Οι ερωτικές σας συμβουλές μπορεί να βοηθήσουν πραγματικά κάποιον φίλο σας τώρα, αλλά να θυμάστε ότι ακόμη και αν σας το ζητήσουν τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα τα εκφράσετε. Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε την έμφυτη διπλωματικότητά σας όταν θα χρειαστεί να μοιραστείτε τις απόψεις σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Μάλλον είστε αρκετά απασχολημένοι αντιμετωπίζοντας διάφορους εγωκεντρικούς ανθρώπους – συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας – στο περιβάλλον εργασίας σας. Αν εμπλακείτε σε κάποια ρομαντική κατάσταση, καλό θα ήταν να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον άλλον να πάρει τον έλεγχο για τώρα.

Ζώδια Τοξότης

Αν αληθεύει αυτό που λένε ότι το γέλιο είναι ο καλύτερος γιατρός, έχετε ολονύχτια εφημερία. Αφήστε τους όλους – ιδιαίτερα αυτόν τον χαριτωμένο τύπο με τον οποίο δεν έχετε καταφέρει να μιλήσετε ακόμη- να έχουν πρόσβαση στο ιατρείο σας. Και εκείνοι θα νιώσουν καλύτερα αλλά και εσείς.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε άξιοι εμπιστοσύνης αλλά οι άλλοι όχι; Δεν είναι ακριβώς ότι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν – απλώς δεν είναι τόσο άμεσοι και ειλικρινείς όπως εσείς. Μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά τώρα.

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο ρομαντικό ή και το αντίστροφο, ένα φλερτ να γίνει ο καλύτερος σας φίλος. Μην βάζετε ταμπέλες στις σχέσεις – μπορεί να καταλήξετε με κάτι καινούργιο και υπέροχο από εκεί που δεν το περιμένατε!

Ζώδια Ιχθύες

Η καλύτερη απάντηση στην ιστορία κάποιου συναδέρφου για τα ερωτικά τους – ή στην ερώτηση του για τη δική σας ερωτική ζωή – είναι πιθανόν κάτι ουδέτερο. Μπορείτε πάντα να το συζητήσετε περισσότερο αργότερα, αλλά προς το παρόν όσο λιγότερα πείτε, τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66