ζώδια για ελεύθερους 22/07 Κυριακή

προβλεψεις-ζωδια-σημερα

ζώδια για ελεύθερους 22/07 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Είναι βέβαιο ότι θα τα μάθουν όλα για εσάς την κατάλληλη στιγμή – προς το παρόν προέχει να μάθετε τα πάντα για εκείνους για να δείτε αν ταιριάζουν τα χνώτα σας. Τους αρέσει που περνάτε χρόνο κάνοντας έξυπνες ερωτήσεις για εκείνους.

Ζώδια Ταύρος

Το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας δουλεύουν υπερωρίες τώρα για να ισορροπήσουν. Κρατήστε το μυαλό σας σε εγρήγορση και δραστηριοποιήστε το σώμα σας. Μια καινούργια δραστηριότητα – ένα μάθημα μαγειρικής ή ίσως μια συνεδρία γιόγκα – θα σας προσφέρει μια καινούργια αρχή (με περισσότερους από έναν τρόπους).

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε τόσο πολλές επιλογές! Ζητήστε από κάποιον φίλο να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις διαδικτυακές σας επιλογές ή να προγραμματίσετε κάτι διασκεδαστικό για σήμερα το βράδυ. Έχετε πάρει φωτιά, με την καλή έννοια, αλλά χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να εστιάσετε σωστά.

Ζώδια Καρκίνος

Εάν αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας, προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας προκαλεί αυτά τα περίεργα συναισθήματα. Μπορεί να βρείτε έναν καλό τρόπο να τα αντιμετωπίσετε – συζητήστε το ή κάντε κάτι για να καθαρίσετε το μυαλό σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Όσο περισσότερες επαφές κάνετε, τόσο καλύτερα αισθάνεστε! Είναι εύκολο για εσάς τώρα να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις (τόσο πλατωνικές, όσο και κάποιες με περισσότερες πιθανότητες σε ερωτικό επίπεδο) και αυτό χάρη στους ζεστούς σας τρόπους που κερδίζουν τους πάντες.

Ζώδια Παρθένος

Πάρτε ένα φίλο μαζί σας στην αναζήτηση του έρωτα – μπορεί για μια φορά να είστε απροετοίμαστοι και να μην έχετε οργανώσει κάτι. Επιπλέον, η περίφημη αποφασιστικότητά σας δεν είναι στα καλύτερα της τώρα, οπότε μια δεύτερη άποψη μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ζώδια Ζυγός

Ένα σωστό ραντεβού σήμερα θα πρέπει να περιλαμβάνει τέχνη, μουσική ή ο,τιδήποτε μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις σας. Αν δεν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού υπάρχουν πιθανότητές να γνωρίσετε κάποιον/α καταπληκτικό/ή σε αυτό το μουσείο, συναυλία ή όπου αλλού πάτε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αν δε θέλετε να πάτε σε αυτό το πάρτι ή θέλετε απλά να χαλαρώσετε, κάντε μια βόλτα ή αράξτε σε ένα καφέ. Είναι επιλογή σας. Θα μπορούσατε επίσης να βγείτε για λίγο έξω, να διασκεδάσετε και μετά να επιστρέψετε εκεί που αισθάνεστε πιο άνετα και να κάνετε ό,τι θέλετε.

Ζώδια Τοξότης

Κάντε μια ευχή – και πείτε την δυνατά. Μιλήστε με θετικό τρόπο, κάτι του τύπου «θέλω να γνωρίσω κάποιον που θα με κάνει να γελάω» και όχι «κάνε να μην κλάψω σήμερα». Κρατήστε αυτή την ευχή αυτή όλη μέρα στο μυαλό σας για να τη βοηθήσετε να πραγματοποιηθεί!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η πρόκληση στη δουλειά σας (ή ο στόχος που έχετε βάλει να φτιάξετε κοιλιακούς) μπορεί να απορροφά πολύ από τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κάνετε κάτι χαλαρό και ήρεμο για να μπείτε σε μια συζήτηση. Δείξτε μερικά ακόμη από τα πολλά ταλέντα σας.

zwdia-agnh

Ζώδια Υδροχόος

Το δοκιμασμένο είναι πάντα καλό, αλλά τώρα ευνοείται κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Αποφύγετε κάτι που κάνετε συνέχεια και ψάξτε διαφορετικές εναλλακτικές, που να είναι ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες όσο και εσείς!

Ζώδια Ιχθύες

Μια μέρα γεμάτη με φροντίδα για τον εαυτό σας θα θρέψει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας. Κάντε κάτι καινούργιο για να προάγετε την υγιεινή ζωή, συζητήστε με κάποιο φίλο, προκαλέστε τον εαυτό σας και γνωρίστε καινούργια άτομα. Είστε τόσο σέξι όταν είστε ισορροπημένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66