ζώδια για ελεύθερους 23/07 Δευτέρα

ζωδια-σημερα

ζώδια για ελεύθερους 23/07 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από το παρόν για να κάνετε κάτι που θα προωθήσει την ερωτική σας ζωή. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές – αρκεί να βοηθήσετε ένα συνάδερφο ή να κάνετε ένα κοπλιμέντο σε έναν χαριτωμένο άγνωστο και ο κόσμος σας θα γίνει πιο φωτεινός.

Ζώδια Ταύρος

Είναι εύκολο να κάνετε τους ανθρώπους γύρω σας να αισθανθούν όμορφα, οπότε προχωρήστε και δραστηριοποιηθείτε στην ερωτική σας ζωή. Εντοπίστε μια διαδικτυακή ερωτική προοπτική ή συζητήστε με κάποιο καινούργιο άτομο πρόσωπο με πρόσωπο για να ξεκινήσετε κάτι όμορφο.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Οργανωθείτε και τελειώστε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα όσο νωρίτερα μπορείτε σήμερα, γιατί αργότερα, το απόγευμα, έρχεται στο δρόμο σας μια έντονη ερωτική ενέργεια. Τσεκάρετε τα προφίλ στο διαδίκτυο ή βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε λίγο κόσμο!

Ζώδια Καρκίνος

Επικοινωνήστε σήμερα το πρωί και νωρίς το απόγευμα – ανταλλάξτε βλέμματα γεμάτα νόημα, στείλτε κάποιο μήνυμα ή τηλεφωνήστε σε κάποιο καινούργιο άτομο. Έχετε μια υπέροχη κοινωνική αύρα! Αργότερα σήμερα το βράδυ, οι αλληλεπιδράσεις σας θα απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε μια ερωτική παρόρμηση σήμερα, κάτι βαθιά μέσα σας σας εμποδίζει να την ακολουθήσετε. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας – υπάρχει κάποιος καλός λόγος που δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γεια ή να πατήσετε αποστολή σε αυτό το μήνυμα ακόμη!

Ζώδια Παρθένος

Τα μυστήρια του έρωτα απαιτούν ειδικές δεξιότητες – τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας. Μέχρι το βράδυ, όμως, θα έχετε καταλάβει τι γίνεται αν και η επόμενη κίνησή σας απαιτεί σκέψη και περισσότερα στοιχεία.

Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στη συγχώρεση. Βρείτε έναν καινούργιο τρόπο να δείτε τη συμπεριφορά αυτού του φίλου, του/της πρώην – ή ακόμη και του ίδιου σας του εαυτού. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε μπροστά, καθώς σήμερα θα έρθει στο δρόμο σας μια γλυκειά ενέργεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα το πρωί και νωρίς το απόγευμα, οι λεπτομέρειες πραγματικά μετρούν. Είναι ευκαιρία να οργανώσετε το κοινωνικό σας πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες, και να βοηθήσετε κάποιον φίλο που σας χρειάζεται. Αργότερα, το βράδυ, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Ζώδια Τοξότης

Το να σκεφτείτε καλά και να προγραμματίσετε αυτά που θέλετε να κάνετε θα σας βοηθήσει. Βρείτε μια εκδήλωση που ακούγεται διασκεδαστική ή κάποιο επερχόμενο πάρτι και καλέστε κάποιον φίλο σας να έρθει μαζί σας. Δείτε ξανά το προφίλ σας για να επιβεβαιώσετε ότι τραβάει την προσοχή.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν θέλετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να κάνετε μια πιο ουσιαστική επαφή, θα πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς σήμερα, όταν ευνοούνται η επικοινωνία και οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αργότερα, υπάρχει κίνδυνος να παρερμηνευτούν τα μηνύματα σας.

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Αυτόν τον καιρό σας αρέσει να αναμειγνύετε το παλιό και το καινούργιο, το οικείο και το άγνωστο. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά και η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια τέτοιου είδους ισορροπία. Πηγαίνετε σε ένα καινούργιο, μοδάτο μέρος με κάποιον παλιό και αγαπημένο σας φίλο – ή και το αντίστροφο.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα το πρωί ευνοούνται κάθε είδους ρομαντικές χειρονομίες, οπότε σταματήστε να σκέφτεστε και αρχίστε να πράττετε! Αργότερα, το απόγευμα, γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί – η πιο ενδεδειγμένη επιλογή είναι αυτή που την έχετε σκεφτεί αρκετά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia