ζώδια για ελεύθερους 25/03 Κυριακή

erwtikes-10414

ζώδια για ελεύθερους 25/03 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Μια τολμηρή προσέγγιση του έρωτα μπορεί να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, αλλά για τώρα θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Εξασκείστε την χαλαρή, χαμηλών τόνων γοητεία σας αντί να προσπαθείτε να κάνετε σοβαρές κινήσεις.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Οι καλύτερες φιλοφρονήσεις είναι συνήθως αρκετά συγκεκριμένες και αρκετά χιουμοριστικές – από εκείνο το είδος που δείχνουν ότι πραγματικά δίνετε την προσοχή σας στον άλλον και έχουν κάτι νέο να προσφέρουν. Προχωρήστε αμέσως, αφού η εξάσκηση οδηγεί την τελειότητα!

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι το μυστικό σας μικρό κι ευχάριστο ή έχει μερικές μεγάλες (και άσχημες) επιπτώσεις; Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή τώρα, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά την αξία του να είστε ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλοι.

Ζώδια Καρκίνος

Αν περνάτε χρόνο διαδικτυακά με κάποιον που σας αρέσει πολύ, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να προχωρήσετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο – λογικά σε ένα δημόσιο και ασφαλές μέρος. Αν δεν έχετε ανεβάσει την ένταση σε αυτό το φλερτ, τώρα είναι η ώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια για ελεύθερους 25/03 Κυριακή

 

Ζώδια Λέων

Η δουλειά και οι κοινωνικές σας επαφές αναπόφευκτα αλληλεπικαλύπτονται, αλλά προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί όταν αυτές οι γκρίζες περιοχές αρχίζουν να φωτίζονται. Να είστε όσο περισσότερο επαγγελματίες γίνεται, και να κρατήσετε ξεκάθαρα τα όρια σας – αλλά παράλληλα να είστε ανοιχτόμυαλοι!

Ζώδια Παρθένος

Δεν σας πειράζει να αντιμετωπίζετε προκλήσεις σχετικά με τις αντιλήψεις σας, αλλά κάποιος που σας καταλαβαίνει πραγματικά, αλλά έχει μια κάπως διαφορετική άποψη από τη δική σας, μπορεί να σας βοηθήσει σε κάποιο ζήτημα ερωτικής φύσεως τώρα – μπορεί να είναι κάποιος παλιός φίλος που βρίσκεται μακριά.

Ζώδια Ζυγός

Οι σχέσεις κάθε είδους απαιτούν επιπλέον προσοχή τώρα και η διάθεση σας αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά επίσης. Έχετε μια ευκαιρία να βρείτε μια ευχάριστη ισορροπία, οπότε συντονιστείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια για ελεύθερους 25/03 Κυριακή

 

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή την περίοδο μπορεί να μην ενδιαφέρεστε πολύ για το πώς φαίνεστε και αν σας ενοχλεί κάτι, δεν το συγκρατείτε. Όποιος δε σέβεται την άποψή σας, ούτως ή άλλως δεν είναι κατάλληλος για εσάς, οπότε αποχωρήστε.

Ζώδια Τοξότης

Το να σκέφτεστε φιλόδοξα πράγματα είναι αυτό στο οποίο είστε καλύτεροι – αλλά αν το παρακάνετε λίγο σήμερα, μπορεί να χάσετε μια καταπληκτική ευκαιρία ή το ενδιαφέρον κάποιου. Κάντε μια σοβαρή προσπάθεια να είστε ο εαυτός σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 25/03 Κυριακή

 

Ζωδια Αιγόκερως

Είστε όσο ισορροπημένοι μπορείτε κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες – και απίστευτα σέξι αν αφήσετε την ενέργεια σας ελεύθερη- οπότε απλά να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να σκέφτεστε τι νομίζουν οι άλλοι. Η αυτοπεποίθηση σας είναι μαγική και όλοι έλκονται από εσάς.

Ζωδια Υδροχόος

Αυτή η νέα κατάσταση (ή άτομο) μπορεί να μοιάζει ξεκάθαρη, αλλά πρέπει να υπάρχει σε αυτήν και μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά – και είστε το κατάλληλο άτομο για να την ανακαλύψει. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι το πρώτο στοιχείο.

Ζωδια Ιχθύες

Έχετε τον τρόπο σας με τα λόγια τώρα – μπορεί να είναι κομψά σονέτα ή άσεμνοι στίχοι, ανάλογα με τη διάθεση σας. Είναι ό,τι πρέπει για να καταφέρετε να στείλετε ρομαντικά μηνύματα, αρκεί να τα κρατήσετε σύντομα και ευχάριστα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098