ζώδια για ελεύθερους 27/05 Κυριακή

ζωδιο-του-κριου-zwdia-zodia

ζώδια για ελεύθερους 27/05 Κυριακή

ζώδια κριός

Είστε έτοιμοι να ορμήσετε με όλη σας την ταχύτητα προς μια ρομαντική ιδέα; Άραγε ο υπόλοιπος κόσμος είναι έτοιμος γι’ αυτή την κίνησή σας; Η συμβουλή των άστρων για εσάς σήμερα, είναι να ηρεμήσετε και να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει. Αν κάτι είναι πραγματικά τόσο αξιόλογο, θα αντέξει την αναμονή.

ζώδια ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε άτομα που πατάτε γερά τα πόδια σας στη γη. Αυτό από μόνο του, σας δίνει το ελεύθερο να ονειροπολείτε κάποιες φορές. Τελειώστε τις γήινες υποχρεώσεις σας και μετά χαλαρώστε και αφεθείτε, με μια ρομαντική ταινία ή ένα ποτό συντροφιά με ένα φιλικό σας άτομο.

ζώδια δίδυμοι

Κάποιο μπέρδεμα αιωρείται στην ατμόσφαιρα, όμως το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσείς είναι να ξεκαθαρίσετε τη δική σας πλευρά. Από τη στιγμή που θα έχετε τον έλεγχο για τα δικά σας συναισθήματα, μοιραστείτε τα και ενθαρρύνετε και την άλλη εμπλεκόμενη πλευρά να κάνει το ίδιο.

ζώδια καρκίνος

Αυτή είναι μια περίοδος που πολλά μπορεί να παρερμηνευθούν. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σήμερα, τόσο με αυτά που λέτε όσο και με τη γλώσσα του σώματός σας. Δεν θα είναι κακή ιδέα να ελέγχετε διπλά τα ηλεκτρονικά και τα τηλεφωνικά σας μηνύματα πριν τα στείλετε.

taro-zodia-76

ζώδια λέων

Έχετε πολύ ξεκάθαρη αίσθηση αλλά και εικόνα για αυτά που θέλετε, γι’ αυτό ο σεβασμός στον εαυτό σας δεν σας επιτρέπει να αποδεχθείτε τίποτα λιγότερο. Ωστόσο, αυτή την περίοδο τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε έναν μικρό συμβιβασμό, προκειμένου να δώσετε άλλη μια ευκαιρία σε κάτι που είναι αξιόλογο.

ζώδια παρθένος

Πρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί όσο αφορά τις φιλοδοξίες που έχει θέσει η καρδιά σας. Τολμήστε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, είτε μέσω διαδικτύου είτε σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα πάτε. Πρέπει να επεκτείνετε οι ίδιοι τις δυνατότητές σας για να έχετε κάποια αποτελέσματα.

ζώδια ζυγός

Αν κάθεστε και αναπολείτε τις παλιές σας αγάπες, μπορεί να σας κατακλύσει μια γλυκιά ευαισθησία ή να σας πιάσει κατάθλιψη. Αυτό που σας συμβουλεύουν τα άστρα για σήμερα, είναι να μείνετε στο παρόν και να φροντίσετε να βάλετε σε κίνηση καινούργια πράγματα. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φιλικού σας ατόμου, προκειμένου να ξεφύγετε από την σκέψη του παρελθόντος.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους

ζώδια σκορπιός

Πολλές αντιφατικές ιδέες μπορεί να δείτε τώρα να συνθέτονται, με πολύ ενδιαφέροντες και απρόβλεπτους τρόπους… Ανοίξτε το μυαλό αλλά και την καρδιά σας, για να αναμείξτε καλά όλα τα στοιχεία τους. Μην διστάσετε να συζητήσετε και με ένα φιλικό σας άτομο, να ακούσετε τις προτάσεις του και να σχεδιάσετε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ζώδια τοξότης

Μπορεί η ευθύτητα του χαρακτήρα σας να μην γίνεται εύκολα αποδεκτή από κάποια άτομα ή να παρεξηγείται από κάποια άλλα. Εσείς να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρόκειται για ανθρώπους που σας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Παραμείνετε ευθείς και ειλικρινείς, ακόμη και αμετάκλητοι αν χρειαστεί. Μόνο όποιος αντέχει να κάνει διάλογο μαζί σας, αξίζει να καθίσει στο πλάι σας.

zodia-098

ζώδια αιγόκερως

Αν βρίσκεστε σε φάση φλερτ με ένα ιδιαίτερο άτομο, να ξέρετε ότι σας προσεγγίζουν πολλές θετικές εξελίξεις. Αν είστε μόνοι, αξιοποιήστε τη συγκυρία και κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Προλαβαίνετε να επωφεληθείτε από το καλό κλίμα και να περάσετε όμορφες στιγμές.

ζώδια υδροχόος

Νιώθετε αυτή την περίοδο να αναδύονται στις σκέψεις σας κάποια ψήγματα θεμάτων που αφορούν το ρομαντικό πεδίο. Θα σας κάνει καλό να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε περί τίνος πρόκειται. Τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξετε, θα σας βοηθήσουν να κάνετε εξαιρετική πρόοδο.

ζώδια ιχθύες

Κάποια πράγματα που φάνταζαν δύσκολα χθες, φαίνονται εξαιρετικά εύκολα τώρα. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία στην ερωτική σας ζωή, σήμερα κιόλας. Θα καταφέρετε να πετύχετε με ευκολία κάτι που σας παιδεύει εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66