ζώδια για ελεύθερους 28/05 Δευτέρα

αστρολογια-αυρα-ζωδια-zodia-astrologia

ζώδια για ελεύθερους 28/05 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Δεν έχετε και μεγάλη έφεση στις λεπτομέρειες σήμερα. Αν ανανεώνετε το προφίλ σας καλό θα ήταν πριν δημοσιεύσετε ο,τιδήποτε, να βάλετε κάποιον φίλο σας να ελέγξει αυτά που έχετε γράψει για ορθογραφικά λάθη ή τίποτε χειρότερο – και μπορεί να χρειαστείτε και τη συμβουλή του σχετικά με το πώς θα διατηρήσετε το καινούργιο σας φλερτ.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Είστε παράλληλα παθιασμένοι και ευαίσθητοι αυτό το διάστημα – ένας τέλειος συνδυασμός που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στον ερωτικό τομέα. Είστε σε θέση να προσελκύσετε πολλά διαφορετικά άτομα, και θα χαρείτε πολύ με τη γνωριμία τους.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν βασίζεστε σε ανείπωτους υπαινιγμούς ή αν περιμένετε από τους άλλους να βάλουν σε τάξη τα λεγόμενά σας για να ανακαλύψουν κρυμμένα νοήματα, δεν θα υπάρξει καμία πρόοδος στο άμεσο μέλλον. Γιατί απλά δεν λέτε τα πράγματα όπως είναι;

Ζώδια Καρκίνος

Μην αμελείτε τον έρωτα όταν σας δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας προς νέες κατευθύνσεις. Πείτε τουλάχιστον σε ένα άτομο που συμπαθείτε και για το οποίο τρέφετε σεβασμό ότι ψάχνετε για σχέση – ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να σας συστήσει!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αν οι τεχνικές που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει όπως θα θέλατε, ήρθε η ώρα να κάνετε μια επαναξιολόγηση και να αλλάξετε στρατηγική. Ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ και προσπαθήστε να βρείτε νέους τρόπους για να συνδεθείτε με καινούργια άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα να περιμένετε μια τεράστια ώθηση στη γοητεία σας. Για αυτό, καλό θα ήταν να προωθήσετε τα ζητήματα της ερωτικής σας ζωής, μεταδίδοντας λίγη από την νεοαποκτηθείσα ενέργεια σας σε κάθε καινούργιο πρόσωπο που γνωρίζετε.

Ζώδια Ζυγός

Έχετε μία αλλόκοτη – και σχεδόν υπερβολικά αισθητηριακή – ικανότητα όχι μόνο να επικεντρώνεστε στην παραμικρή λεπτομέρεια αλλά και να αντιλαμβάνεστε τα κρυμμένα νοήματα. Αξιοποιήστε τις πνευματικές σας δυνάμεις σε κάποιο ερωτικό ζήτημα και δείτε τι θα αντιληφθείτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης – που σημαίνει ότι είναι ώρα για να αρχίσετε να ενισχύετε το ερωτικό σας κάρμα. Πάρτε κάτι όμορφο για κάποιον φίλο σας, προσφέρετε τη βοήθεια σας σε έναν συνάδελφο ή κρατήστε ανοικτή την πόρτα του ασανσέρ για κάποιον άγνωστο. Αυτές οι μικρές χειρονομίες θα σας ανταποδοθούν αργότερα με τον καλύτερο τρόπο!

Ζώδια Τοξότης

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά τα πάτε με κάποιον, υπάρχει περίπτωση να σας τρελάνει κάτι μικρό που θα κάνει σήμερα. Φταίτε εσείς ή εκείνοι; Ποιος ξέρει; Απλά κάντε ένα βήμα πίσω και ξαναδείτε την κατάσταση αργότερα.

zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Η ενέργεια σας σήμερα ευνοεί την αναζήτηση στο διαδίκτυο ή στις προσωπικές αγγελίες για καινούργιες πιθανότητες! Μην ξεχάσετε μετά από μια σύντομη έρευνα, να τους κάνετε μια εστιασμένη και ταυτόχρονη αστεία ερώτηση!

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα τα μικρά πράγματα είναι υψίστης σημασίας. Αυτές οι ασυνήθιστες λεπτομέρειες στο προσωπικό σας προφίλ είναι αυτές που θα τραβήξουν την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου. Αν μάλιστα καταφέρετε να θυμηθείτε και κάτι μικρό αλλά δελεαστικό, θα ενισχύσετε το ενδιαφέρον τους για εσάς.

Ζώδια Ιχθύες

Το τελευταίο καιρό, οι σχέσεις είναι πιο σημαντικές από ποτέ – οπότε είστε έτοιμοι για την επόμενη; Πώς μπορείτε να δείξετε πόσο έτοιμοι είστε; Προσπεράστε τυχόν οιωνούς και ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας στις καινούργιες δυνατότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66