ζώδια για ελεύθερους 28/06 Πέμπτη

erwtikes-22314-zvdia-ερωτοσκοπιο

ζώδια για ελεύθερους 28/06 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Μπορεί να έχετε κάποια συσσωρευμένη ενέργεια που δεν είναι κατάλληλη για ρομαντισμό, οπότε διοχετεύστε την στην εργασία σας για να την αξιοποιήσετε παραγωγικά. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία για πρόοδο και δημιουργία.

Ζώδια Ταύρος

Η συναισθηματική σας ισορροπία δεν είναι και τόσο σταθερή. Λίγη άσκηση ή μια μεγάλη συζήτηση με έναν φίλο μπορεί να σας βοηθήσει να τη σταθεροποιήσετε, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι και αυτό μπορεί να είναι αρκετά παραγωγικό!

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε την ερωτική σας ζωή – μπορείτε να αποφύγετε ένα πρόβλημα ή μια κακή κατάσταση εάν εντοπίσετε τις ενδείξεις. Ταυτόχρονα, θα μπορούσατε επίσης να βρείτε κάποιον/α φοβερό/ή που διαφορετικά θα σας διέφευγε.

Ζώδια Καρκίνος

Είστε έρμαιο της διάθεσή σας αυτό το διάστημα – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με λίγη προσπάθεια δεν μπορείτε να την κατευθύνετε προς μια καλύτερη κατεύθυνση. Κάντε λίγη γυμναστική, συνομιλήστε με φίλους σας και κάντε κάτι εκπληκτικό!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η προσωπική σας ενέργεια σήμερα κυριαρχεί στην ερωτική σας ιστορία – και τα τρέχοντα γεγονότα. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι μια καλή στιγμή για να ρίξετε μια καλή ματιά και να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιο καινούργιο άτομο μπορεί να σας πει σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα σε λίγα λεπτά – και τα διαδικτυακά τους προφίλ, αν τα διαβάσετε προσεκτικά, είναι αρκετά αποκαλυπτικά. Γίνετε ένας ντετέκτιβ του έρωτα!

Ζώδια Ζυγός

Κάποια έντονα συναισθήματα και μερικές σοβαρές επιπλοκές μπορεί να διαταράξουν σήμερα την ισορροπία σας, αλλά μπορεί επίσης να φέρει την ευκαιρία για πραγματικές, θετικές αλλαγές. Μιλήστε για το τι πραγματικά συμβαίνει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιός

Αισθάνεστε υπέροχα – και αυτό το είδος ενέργειας δεν έρχεται κάθε μέρα! Κάντε κάτι που προάγει την υγεία σας για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερη λάμψη και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε τους πάντες – σήμερα τραβάτε τα πιο ελκυστικά άτομα σαν μαγνήτης!

Ζωδια Τοξότης

Εάν μια συγκεκριμένη ερωτική δυνατότητα δεν σας ενθουσιάζει απόλυτα, απλά σταματήστε και ξανασκεφτείτε το καλά. Εάν απλά δεν σας φαίνεται σωστό, προχωρήστε όσο πιο ήρεμα μπορείτε και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

ζώδια για ελεύθερους 28/06 Πέμπτη

zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε πολύ καλοί στο να εξετάζετε τις δυνατότητες στην ερωτική σας ζωή τώρα – ακούτε τη διαίσθησή σας, αντιλαμβάνεστε τις πιο λεπτές ενδείξεις και γενικά έχετε αντίληψη. Μπείτε στο διαδίκτυο ή βγείτε εκεί έξω και αναμειχθείτε με πραγματικούς ανθρώπους!

Ζώδια Υδροχόος

Εάν έχετε κάνει σχέδια για απόψε, προσπαθήστε να στριμώξετε και λίγη ώρα ηρεμίας κατά τη διάρκεια της ημέρας – ή και αντίστροφα. Έχετε πολλά πράγματα για να σκεφτείτε, αλλά με την κατάλληλη παρέα θα είστε μια χαρά.

Ζώδια Ιχθύες

Όπως και οι παλίρροιες, η διάθεσή σας είναι μια στα πάνω και μια στα κάτω της. Εάν αισθάνεστε συναισθηματικά πεσμένοι, να θυμάστε ότι έρχεται κάτι πολύ ανεβαστικό- και να είστε όσο πιο εύστοχοι μπορείτε την ώρα που κρατάτε το κεφάλι σας πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66