ζώδια για ελεύθερους 28/07 Σάββατο

zwdia-passion

ζώδια για ελεύθερους 28/07 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σίγουρα κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο σήμερα. Το ανεξάρτητο στοιχείο του χαρακτήρα σας κυριαρχεί και το μοναδικό σας πνεύμα είναι ασυγκράτητο. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε χώρο για όποιον μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας!

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα φαίνονται υπέροχα μέσα από τα ροζ γυαλιά σας, αλλά τώρα είναι ζωτικής σημασίας να ρίξετε μια ξεκάθαρη ματιά σε ό, τι (και όποιον) έχετε να αντιμετωπίσετε. Χρησιμοποιήστε όλες τις αισθήσεις σας και δώστε προσοχή σε αυτά τα περίεργα συναισθήματα – τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά!

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Μερικοί λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά εσείς προσελκύεστε από έξυπνα, δραστήρια άτομα – όπως εσείς – αν και ίσως με μια μικρή ανατροπή. Η εξερεύνηση των ομοιοτήτων και των διαφορών ερεθίζει την περιέργειά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Φροντίστε τον εαυτό σας σήμερα – όσον αφορά το μυαλό και το σώμα σας – και αφήστε την ερωτική σας ζωή να τακτοποιηθεί από μόνη της. Η ενέργεια που θα χρησιμοποιήσετε για να αναζωογονηθείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας θα σας προσδώσει μια ιδιαίτερη λάμψη.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είναι μια υπέροχη μέρα για να είναι ο οποιοσδήποτε δίπλα σας. Όλοι αγαπούν την αίσθηση του χιούμορ σας και τη συναρπαστική σας αύρα. Η προθυμία σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα στην ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Παρθένος

Όσο πιο συχνά αφήνετε τον εαυτό σας να ρισκάρει, τόσο πιο εύκολο γίνεται. Πείτε ένα γεια, είτε διαδικτυακά είτε στην πραγματική ζωή. Πηγαίνετε τα φλερτ που έχετε σε εξέλιξη σε ένα νέο επίπεδο με μια όμορφη πρόσκληση. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί αν δε δοκιμάσετε!

Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην εξερεύνηση των συναισθημάτων σας. Ίσως να πρέπει να τα συζητήσετε με κάποιον καλό σας φίλο, ή ακόμη και να αφήσετε κάτι να σας ξεφύγει σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Μια ερωτική έμπνευση πλησιάζει!

zodia-88

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αν αυτός/ή ο/η κούκλος/κοπέλα που γνωρίσατε στο διαδίκτυο φαίνεται τέλειος/α σχεδόν από κάθε άποψη, οι προσδοκίες σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστικές. Αυτή η ατάκα για να σπάσετε τον πάγο μεταξύ σας μπορεί να είναι το χειρότερο ελάττωμά σας – ίσως και το δικό τους.

Ζώδια Τοξότης

Έρχεται στο δρόμο σας μια περιπετειώδης ενέργεια, οπότε βάλτε φωτιά στην ερωτική σας ζωή! Δραστηριοποιηθείτε και επικοινωνήστε με φίλους ή πηγαίνετε σε μια γκαλερί και ανακατευτείτε με τον κόσμο. Δείτε μερικά διαδικτυακά προφίλ – και κάντε την κίνησή σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα μια αισιόδοξη ονειροπόληση μπορεί να πάρει τη θέση της πρακτική σας φύσης. Είναι ακριβώς η διάθεση που χρειάζεστε για να προωθήσετε την ερωτική σας ζωή, οπότε ξεκινήστε κάτι όμορφο με κάποιον όσο είστε ακόμη ζεστοί!

Ζώδια Υδροχόος

Οι κοινωνικές σας επαφές είναι ιδιαίτερα διευρυμένες τώρα και ενώ αυτό μπορεί να μην έχει άμεσες επιπτώσεις, είναι βέβαιο ότι ο αντίκτυπος στην ερωτική σας ζωή θα είναι θετικός. Ψάξτε για καινούργια μέρη, νέες παρέες και ιδιαίτερα για καινούργια άτομα.

Ζώδια Ιχθύες

Είτε αφορά μια ερωτική ή πλατωνική σχέση – ή ακόμα και την οικογένεια σας, το σύμπαν σας ακούει όταν λέτε το σωστό. Συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να συμπεριφερθούν εκείνοι σε εσάς και όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot