ζώδια για ελεύθερους 29/06 Παρασκευή

ζωδια-ερωτικο-σαββατοκυριακο-zwdia

ζώδια για ελεύθερους 29/06 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διάφορα συναισθήματα και να σας δημιουργήσουν μια περίεργη διάθεση – και αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να συμβεί. Μια μεγάλη συζήτηση με κάποιον καλό φίλο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάπως την κατάσταση αντί να εκτοξεύετε πράγματα δεξιά και αριστερά!

Ζώδια Ταύρος

Είναι ωραίο να βγαίνετε έξω αλλά σήμερα είστε λίγο επιρρεπείς στο να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά – δηλαδή περισσότερο από όσο συνήθως. Να θυμάστε ότι όλα είναι θέμα σωστού συγχρονισμού οπότε φροντίστε προετοιμαστείτε αναλόγως.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Σας πάει η υγιεινή ζωή, με όλη αυτή την εσωτερική λάμψη και την αίσθηση αυτοπεποίθησης αλλά σας προσφέρει επίσης και μια ευκαιρία για εξισορρόπηση και σας βοηθά να δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε το κορμί σας, απελευθερώστε το μυαλό σας και να περιμένετε το καλύτερο.

Ζώδια Καρκίνος

Επανεμφανίζεται στη ζωή σας ένα πρόσωπο, μέρος ή πράγμα από το παρελθόν σας. Αν έχετε αυτή την αίσθηση déjà vu, δώστε προσοχή – και θυμηθείτε γιατί δεν πήγαν καλά τα πράγματα την πρώτη φορά. Η μνήμη σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει!

taro-zodia-76

Ζωδια Λέων

Η αγάπη υπάρχει παντού στην ατμόσφαιρα, αλλά έχει μια φιλική παρά ερωτική αύρα τώρα. Νιώστε όλη αυτή την επαφή, δείτε πως αισθάνονται οι άλλοι γύρω σας και δώστε τους να καταλάβουν πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτούς. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αδιαφορείτε!

Ζώδια Παρθένος

Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί σήμερα, και οι συνήθεις ακονισμένες αναλυτικές δυνάμεις σας φαίνεται να σας έχουν εγκαταλείψει. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι ζωτικής σημασίας να σας επαναφέρει κάποιος φίλος στην πραγματικότητα.

Ζώδια Ζυγός

Συνήθως είστε πολύ δίκαιοι αλλά τώρα σας απασχολούν λίγο περισσότερο οι δικές σας ανάγκες από των άλλων. Δεν είναι κακό! Είστε αδέσμευτοι, οπότε έχετε αυτό το δικαίωμα – σε λογικά πλαίσια, φυσικά!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να καλωσορίσετε με ανοιχτές αγκάλες την αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Η αποστολή σας είναι να δημιουργήσετε όσες περισσότερες ευκαιρίες για ερωτικές συγκυρίες μπορείτε, ώστε να μπορέσει να σας βρει το κατάλληλο άτομο.

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα – αφιερώστε τη μέρα σας στην ανανέωση, στο να βγείτε λίγο εκτός παιχνιδιού και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε τι θα έρθει στη συνέχεια. Σύντομα θα επανέλθετε στο παιχνίδι!

Ζώδια Αιγόκερως

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για περισυλλογή σήμερα. Τι πραγματικά σας λέει η καρδιά σας; Σκεφτείτε τα όλα καλά, και μετά συζητήστε αυτά που σας απασχολούν με κάποιον καλό φίλο που πραγματικά σας καταλαβαίνει. Θα μπορέσετε σίγουρα να κάνετε πρόοδο στον ερωτικό τομέα σήμερα.

taro-zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να προσπαθείτε να καταλάβετε την μακροπρόθεσμη πορεία της ερωτικής σας ζωής, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το μέλλον είναι κάτι ανοικτό και γεμάτο πιθανότητες. Πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί;

Ζώδια Ιχθύες

Ο έρωτας είναι περίπλοκος, και ειδικά τώρα είναι σαν κάποιος να σας κρύβει κάτι. Είστε εσείς – ή μήπως κάποιο καινούργιο πρόσωπο; Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να προσέχετε την κάθε σας κίνηση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Πανσέληνος 28/07 αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia