ζώδια για ελεύθερους 30/05 Τετάρτη

γυναικα-ραντεβου

ζώδια για ελεύθερους 30/05 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Είστε αρκετά διασκεδαστικοί – και απόλυτα συναρπαστικοί – αλλά αυτά είναι μόνο κάποιες πλευρές της γοητείας σας. Μπορείτε να κάνετε και τους άλλους να νιώσουν το ίδιο. Κάντε κάποιες σοβαρές ερωτήσεις και μπορεί να μάθετε τι τους κάνει κλικ.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ό, τι και αν έχετε προγραμματίσει, πάρτε χρόνο για να το ξανασκεφτείτε και να το επανεξετάσετε. Απορρίψτε κάτι που κάνετε συνήθως – ή αυτά που έχετε ήδη κάνει – και βρείτε μια εντελώς διαφορετική επιλογή για να εξερευνήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Όταν είστε απασχολημένοι, είστε πραγματικά απασχολημένοι – και τώρα συμβαίνουν πολλά καλά πράγματα. Από ερωτικής απόψεως, διασκεδάζετε πολύ και λαμβάνετε πολύ προσοχή από τους γύρω σας. Κάντε τις επιλογές σας με προσοχή!

Ζώδια Καρκίνος

Ακόμη και στην αρχή τους, οι σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς. Μπορεί να μη συμφωνείτε απόλυτα με μια καινούργια ερωτική προοπτική, αλλά προσπαθήστε τουλάχιστον να ακούσετε την άποψη τους. Τουλάχιστον, είναι μια καλή πνευματική άσκηση.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Φίλοι, φλερτ και κάθε είδους διασκεδαστικά άτομα περιστρέφονται γύρω σας και με την τύχη σας, όλο και κάποιον θα προσελκύσετε. Δοκιμάστε να επιτρέψετε σε κάποιον από αυτούς να ανακαλύψει τις εκπλήξεις που κρύβετε.

Ζωδια Παρθένος

Ένα από τα καλά της εργένικης ζωής είναι η ελευθερία που σας δίνεται για να αποφασίζετε παίρνοντας όσο χρόνο χρειάζεστε. Εάν είστε αναποφάσιστοι για ο,τιδήποτε (ακόμα και για κάτι σημαντικό), απλά χαλαρώστε – είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ζυγός

Είναι μια καταπληκτική μέρα για εσάς, οπότε αναβάλλετε να βάλετε μπουγάδα (και τις παρόμοιες δουλειές) για να διεκπεραιώσετε κάποια καλύτερα και πιο ουσιαστικά θέματα. Η σωστή απάντηση είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι «ίσως», αν και θα μπορούσε να είναι «ναι»!

Ζώδια Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα αρέσκεστε στο να αφήνετε τους άλλους να σας καθοδηγούν αντί να παίρνετε εσείς τον έλεγχο, και σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, δεν είστε σίγουροι για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε. Μη βιαστείτε να επιλέξετε.

Ζώδια Τοξότης

Καλό θα ήταν να έχετε σήμερα γύρω σας έναν καλό, έξυπνο, σκληρό φίλο, καθώς είναι λίγο δύσκολο για εσάς να πάρετε αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει απλά να περάσετε καλά αν θέλετε να προσελκύσετε το σωστό είδος θετικής προσοχής.

zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Εάν θέλετε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες – όπως να συστηθείτε και να πείτε ένα γεια, να ζητήσετε από κάποιον/α να βγείτε ραντεβού ή απλά να του/της πείτε πώς αισθάνεσθε για αυτόν/αυτήν – τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Ενεργοποιηθείτε!

Ζώδια Υδροχόος

Έχετε τακτοποιήσει τα πήγαινε-έλα για σήμερα, αλλά τι γίνεται με την προσωπική σας ζωή; Τακτοποιήστε κάποιο σοβαρό θέμα και σίγουρα θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα μεγάλο κύμα ενέργειας που θα έρθει στο δρόμο σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η ενέργειά σας μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τα πράγματα σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε αρκετά για να αυξήσετε το ερωτικό σας κάρμα κάνοντας καλό στους άλλους. Είστε βέβαια ήδη σε πολύ καλό δρόμο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot