ζώδια για ελεύθερους 30/06 Σάββατο

ζωδια-29-6-zwdia

ζώδια για ελεύθερους 30/06 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα, τουλάχιστον στο μυαλό σας, και αυτό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Είστε σε θέση να δείτε καινούργιες δυνατότητες που παλιότερα θα σας διέφευγαν, αν εμμένατε στις παλιές σας απόψεις.

Ζώδια Ταύρος

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να βγείτε έξω από τα όρια σας στην ερωτική σας ζωή, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και παραμείνετε προς το παρόν στη ζώνη άνεσής σας. Φυσικά το να ενδιαφέρεστε για τους άλλους ανθρώπους είναι κομμάτι του χαρακτήρα σας, και κάποιος/α μπορεί τώρα να ανταποκριθεί σε αυτό.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Η καρδιά και η ψυχή σας είναι τόσο ευέλικτα, που μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα – και η προσωπική σας ενέργεια πυροδοτεί τις ερωτικές σας δυνατότητες τώρα. Ενστερνιστείτε αυτή τη συναισθηματική νοημοσύνη και ενεργοποιήστε την ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Καρκίνος

Κάποιος συνάδερφος (ή γενικά κάποιο άτομο από το περιβάλλον εργασίας σας) προβάλλει έντονα στα ερωτικά σας σήμερα. Πριν πείτε πολλά ή πριν πάτε τα πράγματα πολύ μακριά, καλό θα ήταν να σκεφτείτε τις μελλοντικές συνέπειες – είστε έτοιμοι για οποιοδήποτε μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα;

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Όλοι ξέρουν τι περνά από το μυαλό σας – λέτε τα πράγματα όπως είναι και οι κοντινοί σας άνθρωποι το βρίσκουν αστείο, πολλές φορές και διασκεδαστικό. Γιατί να το φέρνετε γύρω-γύρω, όταν μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στο ψητό;

Ζώδια Παρθένος

Το αίσθημα ευθύνης – και του καθήκοντος – είναι κάτι καλό, αλλά το τελευταίο διάστημα σας κρατάει σε υπερδιέγερση. Φροντίστε τα εργασιακά σας θέματα, μιλήστε με την οικογένεια σας, και βρείτε καινούργιους τρόπους για να χαλαρώσετε!

Ζώδια Ζυγός

Θέλετε να έχετε σε ισορροπία το κορμί και το μυαλό σας – και το καταφέρνετε αλλά τι γίνεται με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας; Δοκιμάστε να πάτε με κάποιο ραντεβού σας σε ένα μουσείο ή σε μια διάλεξη ή να ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση πάνω σε κάποιο σημαντικό θέμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Ίσως το να ενεργείτε παρορμητικά να μη δημιουργεί κάποιο πρόβλημα όταν είστε στο διαδίκτυο – δεν έχετε και τίποτα να χάσετε αν στείλετε ένα βιαστικό μήνυμα – αλλά στην πραγματική ζωή θα πρέπει να προσέχετε. Τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί από ό,τι συνήθως.

Ζώδια Τοξότης

Τα πάντα αφορούν τον εαυτό σας σήμερα – αλλά φυσικά θέλετε ακόμη να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το σύμπαν ως ολότητα και ίσως και με κάποιον/α από το παρελθόν σας! Μοιραστείτε όλη αυτή την ενέργεια!

Ζώδια Αιγόκερως

Το να βρείτε τον έρωτα είναι βασικά ένα παιχνίδι με αριθμούς, που δεν ακούγεται ιδιαίτερα ρομαντικό – αλλά αν το σκεφτείτε βγάζει νόημα. Όσο περισσότερα άτομα γνωρίζετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε κάποιον που πραγματικά σας αρέσει. Συνεχίστε έτσι!

zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Ο επαναστάτης μέσα σας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα με τους άλλους ανθρώπους, αλλά αν έχετε μπροστά σας μια παρέα εξίσου εκπληκτικών ατόμων, με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα είστε η ιδανική συντροφιά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάτι τέτοιο τώρα ή αλλιώς ξεκινήστε κάτι εσείς!

Ζώδια Ιχθύες

Επιλέξτε προσεκτικά τι θα πείτε, διότι τα πάντα έχουν πολλαπλά επίπεδα κατανόησης τώρα – και αν στο πρόγραμμα υπάρχει κάτι ερωτικό, τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολα. Δοκιμάστε να κάνετε μια ερώτηση αντί να δηλώσετε κάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-agni