ζώδια Ιούλιος 2018

ζωδιο-του-ζυγου-zwdia

ζώδια Ιούλιος

Τον Ιούλιο του 2018 υπάρχουν πολλές τεταμένες αστρολογικές όψεις, επειδή οι πλανήτες ενεργοποιούν όλα τα σταθερά ζώδια.

O Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο.

Στον Λέοντα βρίσκονται : η Αφροδίτη -μέχρι τις 10 Ιουλίου-, ο Ερμής, ο Ήλιος -από τις 23 Ιουλίου- και ο Βόρειος Δεσμός.

zodia-zvdia-22

Ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό. Ο ανάδρομος Άρης και ο Νότιος Δεσμός, στον Υδροχόο.

 

Τα αποτελέσματα αυτών των σχηματισμών, εκδηλώνονται σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μια, μας καταβάλλει το πείσμα, η ματαιοδοξία και η υπερβολική ανάγκη για ασφάλεια.

Από την άλλη, καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμαστε τις αλλαγές.

Συνδυασμένες, αυτές οι δύο κατευθύνσεις μπορούν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Στην ανάγκη να αψηφούμε την εξουσία άλλων, ενώ με τη σειρά τους ν’αψηφούν εμάς.

Ο καθένας από μας, αγωνίζεται τη δική του μάχη – αυτό σχεδόν συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό – και οι συγκρούσεις ανάμεσα στην επιθυμία και τον εγωϊσμό, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

zwdia - love

ζώδια Ιούλιος

Πολλοί πλανήτες εμφανίζονται με ανάδρομη κίνηση:

‘Αρης- Κρόνος- Πλούτωνας- Δίας (μέχρι τις 10 Ιουλίου)και Ερμής (μέχρι τις 26 Ιουλίου).

Επομένως, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αίσθηση απογοήτευσης, όσον αφορά τη στασιμότητα, την ανεπαρκή πρόοδο ή τη διαχείριση κάποιων καταστάσεων ή και σχέσεων, από όσο θα θέλαμε.

Από την άλλη πλευρά, είναι ένα αστρολογικό πλαίσιο που είναι ευνοϊκό για την επαναξιολόγηση και την αναδιατύπωση των προσωπικών και επαγγελματικών στρατηγικών. Την αναθεώρηση, του πού βρισκόμαστε σε σχέσεις ή σε συνεργασίες με ορισμένες εταιρείες ή οργανισμούς.

zodia-543

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, χαρακτηρίζεται από τα τετράγωνα του Ερμή- που βρίσκεται στον Λέοντα- με τον Ουρανό και τον Δία, καθώς και με την αντίθεση Ερμή/Άρη.

Μπορούμε λοιπόν να αισθανόμαστε, ότι δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα σ’ αυτό που σκεφτόμαστε και σ’αυτό που κάνουμε. Οτι υπάρχει μια αυξημένη προδιάθεση για επιθετικές συμπεριφορές που ξεπερνάνε τη διαχωριστική γραμμή, διανοητική υπερδιέγερση και απροσεξία.

Ο σαρκασμός και ο εκνευρισμός, μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς θα υπάρχει μια μάλλον απελπιστική ανάγκη για λήψη χρημάτων και συναισθηματικές διαβεβαιώσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιούλιος

Οι διαπραγματεύσεις μπορούν να αποδειχθούν δύσκολες και πριν μπορέσουμε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός. Πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα, να ανασυντάξουμε και να επανεξετάσουμε τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε, λόγω πρόσφατων καταστάσεων και γεγονότων.

Ευτυχώς, οι αρμονικές όψεις του Ήλιου με Δία και Ποσειδώνα (και οι δύο βρίσκονται σε ζώδια του νερού) μας δίνουν συναισθηματική σταθερότητα και τη διαίσθηση που χρειαζόμαστε, για να διαχειριστούμε τις συγκρούσεις και το άγχος. Είναι μια καλή στιγμή, για να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους μας, με υπομονή, επιμονή και επιμονή.

Σε μακροοικονομική κλίμακα, τα παράπονα μπορούν να φτάσουν σε ένα κρίσιμο σημείο και η μερική Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου, θα μπορούσε να αποτελέσει έναυσμα.

zwdia-tarw-zodia-19

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ιούλιος

Η οικονομική και κοινωνική ανασφάλεια και αστάθεια μπορεί να μας ξυπνήσει την επιθυμία να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μεταξύ πολιτών και μορφών ηγεσίας, οικονομίας, χρημάτων κ.ο.κ.

Στις 10 Ιουλίου, ο Δίας συνεχίζει την άμεση κίνηση του στον Σκορπιό και η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο από όπου δημιουργεί αρμονικές όψεις με Ουρανό -Κρόνο- Δία- Πλούτωνα.

Έτσι γινόμαστε πιο ρεαλιστές στις σχέσεις μας με τους άλλους ακόμη και σε ό,τι αφορά τα χρήματα. Παρατηρούμε τους γύρω μας, τείνουμε να αναλύουμε με πολύ περισσότερη προσοχή πόσα κερδίζουμε, πόσο προσπαθούμε, πόσα ξοδεύουμε και πού τα ξοδεύουμε.

Μερικές φορές η ανάγκη να γίνεται όσο το δυνατόν ακριβέστερη η αξιολόγηση, συνεπάγεται ορισμένους κινδύνους όσον αφορά τις σχέσεις και τα χρήματα. Γεγονός που μπορεί να μας στερήσει πράγματα, να περιορίσει τη δημιουργικότητά μας και να μας κάνει διστακτικούς.

Αλλά αν είμαστε δίκαιοι, το δεύτερο μισό του Ιουλίου, μπορεί να οδηγήσει σε ικανοποίηση τόσο συναισθηματικά όσο και εισοδηματικά!

zwdia-taro-astra

ζώδια Ιούλιος

Οι απογοητεύσεις μπορεί να είναι πιο έντονες μετά τις 23 Ιουλίου, όταν ο ‘Ηλιος θα βρίσκεται στον Λέοντα και σε τεταμένες όψεις με Ουρανό και Άρη.

Επίσης, στις 27 Ιουλίου, υπάρχει μια ολική έκλειψη Σελήνης, στον άξονα

Λέοντα/ Υδροχόου, που γίνεται, στον ατομικό-συλλογικό άξονα.

Επομένως, θα μπορούσαμε να περάσουμε από κρίσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και θα μπορούσαν ν’αποκαλυφθούν αιφνιδιαστικά μυστικά. Μπορεί να υπάρξει κάποια ανατροπή, σχετική με τα χρήματα, που θα έχει σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Παρά το άγχος που θα δημιουργηθεί εξαιτίας αυτού, το καλό είναι πως θα μάθουμε την αλήθεια. Θα έχουμε την ευκαιρία ν’ αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας και τις στρατηγικές μας για το μέλλον.

zodia-astra-tarot

ζώδια Ιούλιος

Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου το γεγονός, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο Λέοντα από 23 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, θα τείνουμε να εκφραζόμαστε με πάθος και θράσος. Με ένα τρόπο που θα είναι συχνά πολύ δραματικός και μπορεί να προκαλέσει παρόμοιες αντιδράσεις.

taro-oroskopio-54

Μπορεί ακόμη να υπάρξει και η προφορικά φαινομενική επιθετικότητα και η επιθυμία να επιβληθούν οι δικές μας απόψεις στους άλλους.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το διάστημα, μας δίνει την ευκαιρία να επανενεργοποιήσουμε τη δημιουργικότητά μας. Να επαναλάβουμε ορισμένα ξεχωριστά έργα τα οποία είχαμε αφήσει στην άκρη λόγω έλλειψης ιδεών.

Προσοχή επίσης, σε υπογραφές διαφόρων εγγράφων, ή στον τρόπο έκφρασης σε ερωτικά θέματα ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia