ζώδια Ιούλιος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Με έναν ασυνήθιστο σύμμαχο στο πλευρό σας θα διανύσετε τον φετινό Ιούλιο, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Η Σελήνη θα λειτουργήσει αίσια απέναντί σας, στηρίζοντας τις προσπάθειες υλοποίησης των ονείρων σας.

Αυτή η στήριξη προστίθεται στο θετικό πρόσημο του Κρόνου, που είναι και ο βασικός σας κυβερνήτης!

zodia-zvdia-22

Με αυτά τα δεδομένα, είναι βέβαιο ότι ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει κάθε καλή πρόθεση να κατακτήσετε ανέλπιστες κορυφές. Από τις πρώτες μέρες του κιόλας, θα νιώσετε εξαιρετική ώθηση στην ικανότητά σας να κερδίσετε τους άλλους – σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!

Μέσα στον Ιούλιο ενδείκνυται να υποστηρίξετε σθεναρά τα συμφέροντά σας σε κάθε τομέα, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε επιθετικοί ή να προκαλέσετε συγκρούσεις, η παράθεση των απόψεών σας είναι αρκετή για να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας!

zwdia - love

ζώδια Ιούλιος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Σε καμία περίπτωση μην μείνετε απαθείς αυτή την περίοδο, επηρεασμένοι από τις θερινές θερμοκρασίες… Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας, θα αποτελέσει τον παράγοντα εξομάλυνσης κάθε δυσφορίας και την αίσια κατάληξή της. Στη διάρκεια αυτού του μήνα, δεν πρέπει να μεταθέσετε τις υποχρεώσεις σας σε άλλους. Ασχοληθείτε οι ίδιοι με όλα, διατηρώντας πάντα το μέτρο όσο αφορά τις αντοχές και τις ικανότητές σας. Το να προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, θα είναι χειρότερο από το να μην κάνετε τίποτα!

Να ξέρετε ότι τα άτομα του φιλικού σας κύκλου, θα είναι δίπλα σας για να σας παράσχουν κάθε βοήθεια. Μην ανησυχήσετε αν κάτι δεν έχει το αποτέλεσμα που αποζητάτε με την πρώτη προσπάθεια, επιμείνετε και θα καταφέρετε να επιφέρετε αρμονία σε όλους τους τομείς. Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτό, θα είναι να μην απομακρυνθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους. Αντιθέτως, η σύμπραξή σας θα σας επιτρέψει να πάρετε πιο βαθιές ανάσες – που θα βγάλουν πολλά βάρη από μέσα σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσο διφορούμενα μηνύματα κι αν θεωρήσετε ότι λαμβάνετε στη διάρκεια αυτού του μήνα, η διάθεσή του είναι να σας ανοίξει πόρτες στον επαγγελματικό τομέα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας και να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας!

ζώδια Ιούλιος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Ιούλιο δεν πρέπει να εμπλακείτε σε συγκρούσεις που δεν σας αφορούν. Εστιάστε μόνο στην ανάδειξη των ικανοτήτων σας και στις κορυφές που θέλετε να κατακτήσετε. Αν και δεν προβλέπεται να αλλάξετε εργασιακή έδρα, μην σταματήσετε να το επεξεργάζεστε στο μυαλό σας αν το επιθυμείτε. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας σε στεγανά διεκπεραίωσης των καθηκόντων σας, διευρύνετε την οπτική σας για να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Βοηθήστε τους συναδέλφους σας, μόνο όταν και όπου σας ζητηθεί!

taro-oroskopio-54

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να επιστρατεύσετε τη συλλογικότητά σας στη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα ευνοήσετε ιδιαίτερα την πορεία σας αν δεν στηρίζεστε μόνο σε μία άποψη για τις κινήσεις σας – ακόμα κι αν αυτή η άποψη είναι η δική σας! Στη διάρκεια αυτού του μήνα καλείστε να αξιολογείτε όλες τις εναλλακτικές σας, να προσπαθείτε να προβλέψετε πώς θα εξελιχθεί το καθετί υπό διαφορετικά σενάρια.

Ο Ιούλιος είναι ιδανική περίοδος για να μετρήσετε και να αυξήσετε τις συμμαχίες, ασχέτως αν θέλετε να τις αξιοποιήσετε ή όχι. Επίσης, ενδείκνυται για να κάνετε κάποιες μακροπρόθεσμες αλλά πάντα συνετές επενδύσεις. Αφού σταθμίσετε όλους τους παράγοντες, μπορείτε να ρισκάρετε τη συμμετοχή σας σε μια καινούργια επιχειρηματική περιπέτεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66