ζώδια Ιούλιος ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ιούλιος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Ταύροι!

Τη μεγαλύτερη ένταση θα την νιώσετε σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά σας, σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Αν και όσα θα αισθάνεστε δεν θα είναι τυχαία, η δική σας γρήγορη και καίρια ανταπόκριση θα είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς!

zodia-zvdia-22

 

Στη διάρκεια του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού, στιβαρός αρωγός σας θα είναι η Σελήνη που αποτελεί και προστάτη σας. Η κυρίαρχη θέση από την οποία θα σας καθοδηγεί, θα κεντρίσει τις αισθήσεις σας και θα τις κάνει πρωταρχικό γνώμονα για κάθε κίνησή σας.

Το αντίπαλο δέος για εσάς στο ουράνιο στερέωμα θα είναι ο Πλούτωνας, που ελέγχει την κατάπτωση του ζωδίου του Ταύρου. Αν και μέσα στον Ιούλιο θα κατέχει επίσης καίρια θέση, η επιρροή του δεν αναμένεται να είναι τόσο ισχυρή που να δημιουργήσει προβλήματα – ειδικά σε όσους έχετε ήδη χαράξει την πορεία σας και είστε αποφασισμένοι να την ακολουθήσετε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας!

ζώδια Ιούλιος ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Με απλά λόγια, η αυτοδυναμία σας και το δυνατό σας χάρισμα στην προσαρμοστικότητα, θα είναι τα εργαλεία σας για να πορευτείτε προς την επιτυχία. Να ξέρετε ότι η πεισματική προσκόλληση σε απόψεις και πεποιθήσεις, δεν θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε και ενδέχεται να καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε εντελώς από το πλαίσιο της ιδιοσυγκρασίας σας και να δράτε ανεξέλεγκτα και παρορμητικά!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε σε επαγρύπνηση και συνεχή κινητικότητα, παρά να μένετε άπραγοι και να κοιτάτε τις εξελίξεις. Τα άστρα σας δίνουν μια απλή αλλά πολύτιμη συμβουλή: κινηθείτε όπως κινούνται όλοι οι άλλοι, αλλά με πρόθεση να κάνετε τα πάντα καλύτερα από τους άλλους. Να θυμάστε ότι η ταχύτητα δεν θα είναι αίσιος παράγοντας για εσάς αυτή την περίοδο, γι’ αυτό θέστε τον τελευταίο στη λίστα των όπλων σας για την προσέγγιση της επιτυχίας!

ζώδια Ιούλιος ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο Ιούλιος μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό μήνα για την πορεία σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να βιαστείτε να ολοκληρώσετε εγχειρήματα που έχετε ήδη ξεκινήσει. Θα καταλάβετε ότι βρίσκεστε στη σωστή πορεία, επειδή θα πάψετε να νιώθετε ανασφάλεια για τις φιλοδοξίες σας και θα συλλέξετε όλα όσα είναι απαραίτητα για να χαράξετε μια πιο παραγωγική πορεία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τον επαγγελματικό σας στόχο σε κανένα σημείο της διαδρομής. Αν λειτουργήσετε συνετά και με επιμέλεια, θα βάλετε τις βάσεις για να ανθίσει και η οικονομική σας κατάσταση!

zodia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα έχετε μια ομαλή και εύκολη διαδρομή μέσα στον Ιούλιο. Η κατεύθυνσή σας έχει ήδη οριστεί, γι’ αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ακολουθήσετε. Θα σας οδηγήσει σε εξαιρετικές νίκες και σε μια σταθερότητα βηματισμού που δεν φαντάζεστε καν. Αν είστε συνεπείς και εστιασμένοι στα οράματά σας, δεν θα υπάρξει παράκαμψη και επιστροφή από την κορυφή!

ζώδια Ιούλιος ταύρος μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα είναι καλό να σηκώνετε συχνά το κεφάλι σας από τα καθήκοντά σας για να παρατηρείτε τον περιβάλλοντα χώρο. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι εφικτό να προχωρήσετε, αν συνεχίσετε να εργάζεστε μόνοι. Συλλέξτε συμμάχους με διακριτικότητα και στρατηγική και ακολουθήστε τη ροή των εξελίξεων, προσπαθώντας να προβλέψετε τα βήματα των άλλων. Δώστε έμφαση στις προθέσεις ατόμων σε ανώτερες θέσεις, προκειμένου να είστε έτοιμοι να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει για να ανελιχθείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66