ζώδια Ιούλιος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

sagittarius-character

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που θα σας μείνει αναμφισβήτητα αξέχαστος, αγαπητοί Τοξότες!

Αυτό οφείλεται στον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, και την Έριδα που αφορά την ανόρθωσή σας.

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα συνεργαστούν τόσο καλά, που θα φορτίσουν την ενέργεια και τον δυναμισμό σας και θα φτάσετε σε ανυπέρβλητες επιτυχίες!

zodia-zvdia-22

Το γεγονός είναι ότι όσο υποσχόμενο κι αν είναι το συμπαντικό περιβάλλον, πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και οι πρακτικές συγκυρίες για να σημειώσετε πρόοδο. Το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι η δική σας διάθεση και ανάγκη να πετύχετε, για να υπερπηδήσετε την κάθε ιδιορρυθμία που θα προκύψει. Να ξέρετε ότι η έμφαση θα εστιαστεί στο συναίσθημα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Οι αισθήσεις και τα αισθήματα είναι πάντα πρωτεύοντα για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, καθώς ακόμα και στην επαγγελματική αρένα στηρίζεστε στη διαίσθησή σας για να προχωρήσετε. Το ένστικτό σας είναι αυτό που καθοδηγεί την αιτίαση της λογικής σας. Γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση, ώστε να «νιώσετε» τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σας προσεγγίσουν και να τις αδράξετε!

taro-zodia-76

Μέσα στον Ιούλιο δεν πρέπει να χάσετε την ψύχραιμη σκέψη σας, για να μην κάνετε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Χρειάζεται και λίγη ανεμελιά κάποιες φορές, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να αφήσετε τον πλήρη έλεγχο στο συναίσθημα και να παραγκωνίσετε το μυαλό. Κάτι τέτοιο θα ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, ειδικά σε καταστάσεις που ξέρετε ότι είναι ήδη ασταθείς. Για να αποφύγετε κάθε δυσάρεστη εξέλιξη, μην εμπλακείτε σε λαβύρινθους σκέψεων – εμπιστευτείτε την πρώτη κρίση σας και πορευτείτε απλά και σταθερά.

Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, ακόμα κι αν υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια, θα είναι μικρής σημασίας. Σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στους τομείς που έχετε ήδη προετοιμάσει την πορεία τους. Μην επαναπαυθείτε στις θετικές εξελίξεις, συνεχίστε την επεξεργασία… Αυτή θα είναι η έναρξη ενός καινούργιου ταξιδιού για εσάς, που έχει ως μόνο προορισμό την υλοποίηση των ονείρων σας!

ζώδια Ιούλιος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Ιούλιο καλείστε να κινηθείτε με σύνεση και ευστροφία. Τούτου λεχθέντος, φροντίστε να μην εμπλακείτε σε αμφίρροπες καταστάσεις που θα παίζετε με τη φωτιά. Χωρίς να κρύβετε τις απόψεις σας, δεν χρειάζεται να καθοδηγήστε από συναισθήματα που σας προκαλούν εντάσεις.

Αν προκύψουν διαφωνίες μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στον εργασιακό σας χώρο, δεν θα αφορούν εσάς και θα είναι καλό να μην πάρετε θέση. Διατηρήστε το δικαίωμά σας να αντιδράσετε, για την κατάλληλη στιγμή που θα κληθείτε να το κάνετε… Μην ξεχνάτε ότι από τη στιγμή που θα πείτε ή θα κάνετε κάτι, δεν υπάρχει επιστροφή και δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω!

zodia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για όσους Τοξότες είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχουν δική τους επιχείρηση, ο Ιούλιος είναι η ιδανική στιγμή για να κάνουν καινούργια ξεκινήματα. Αν σκεφτόσασταν νέα εγχειρήματα, αυτή είναι η καίρια εποχή για να περάσετε από τη σκέψη στη δράση. Όλα θα εξελιχθούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, ενώ ακόμα και κάποιοι προβληματισμοί σας θα πάρουν αίσια τροπή για τα συμφέροντά σας.

ζώδια Ιούλιος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια αυτού του μήνα καλείστε να είστε ξεκούραστοι, διαυγείς και να μην πιέζεστε, ώστε να αποδίδετε τα μέγιστα με λιγότερο κόπο. Ενδείκνυται να προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες και συμμαχίες, με μία προϋπόθεση: πριν δώσετε τα χέρια για οτιδήποτε, να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι γνωρίζετε τα κίνητρα της άλλης πλευράς. Ίσως να μην αποβλέπει μόνο στα υλικά οφέλη. Κάποιοι επαγγελματίες ξεχνούν ότι αυτός είναι ο βασικός παράγοντας για το κλείσιμο μιας συμφωνίας, γι’ αυτό εσείς φροντίστε να μην κάνετε το δικό τους λάθος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66