ζώδια Ιούλιος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

επανασυνδεση-αντρας-υδροχοος-ωροσκοπιο

Με μεγάλη αισιοδοξία και πολλές υποσχέσεις σας προσεγγίζει ο Ιούλιος, αγαπητοί Υδροχόοι.

Σε αυτό θα συμβάλλει το επικοινωνιακό σας χάρισμα, που θα ευνοήσει τις κινήσεις προόδου σε όλους τους τομείς.

Εκτός από εσάς, από αυτό το ιδιαίτερο χάρισμά σας θα ωφεληθούν και όλοι όσοι βρεθούν στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο!

zodia-zvdia-22

Όλοι οι Υδροχόοι θα διανύσετε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού με πρόσθετη στήριξη από τους παραδοσιακούς προστάτες σας, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Ο πατέρας των Ολύμπιων θεών θα σας παράσχει όλη την επιπλέον ενέργεια που χρειάζεστε, για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ο θεός των υδάτων από την πλευρά του, θα φροντίσει να σας στρέψει προς την ενδεδειγμένη διαδρομή για να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας!

Το σημείο που πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στη διάρκεια του Ιουλίου, είναι οι επιλογές που θα κάνετε. Από αυτές θα εξαρτηθεί η περαιτέρω πορεία σας, για πολλά χρόνια στο μέλλον. Σε αυτό το δεδομένο προσθέστε και τη συνολική καλή διάθεση του σύμπαντος απέναντί σας, για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας ως προς το κλίμα που θα επικρατεί. Μιας και δεν αναμένεται να κληθείτε να χειριστείτε συγκυρίες καθοριστικές για τη μοίρα σας, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις και τις επιλογές σας και μόνο!

ζώδια Ιούλιος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

zwdia - love

Η συμβουλή των άστρων για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να ολοκληρώσετε κάθε εκκρεμότητα σε υποχρεώσεις και υποσχέσεις σας, προκειμένου να στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον και τα νέα σας εγχειρήματα. Είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε καθετί καινούργιο, αξιοποιώντας τα οργανωτικά και ηγετικά σας ταλέντα. Αυτά θα προωθήσουν τα σχέδιά σας, με όφελος για εσάς και όσους βρεθούν στο περιβάλλον σας. Δεν πρέπει να καυχηθείτε για τις επιτυχίες σας και παραδεχθείτε το λάθος σας αν κάτι πάει στραβά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να δράσετε άμεσα και να το διορθώσετε, γιατί θα έχετε εξουδετερώσει κάθε περίπτωση αρνητισμού και αντίδρασης από τους γύρω σας!

ζωδια-88

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το αίσιο, δραστήριο και αποδοτικό κλίμα που θα επικρατεί στη διάρκεια του Ιουλίου, θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε τον εαυτό σας υπό αρκετές διαφορετικές συνθήκες. Κάποιες καταστάσεις θα έχουν ως στόχο να σας επισημάνουν πού χωλαίνουν οι αρχές σας, δίνοντάς σας το έναυσμα να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε ως προσωπικότητες. Το αποτέλεσμα θα είναι να στρέψετε προς όφελός σας την πλειοψηφία των συγκυριών που θα προκύψουν, με θετικό αντίκτυπο ακόμα και στα οικονομικά σας. Αν δεν κάνετε αυτές τις κινήσεις τώρα, θα χάσετε το ευνοϊκό άγγιγμα του σύμπαντος – που μπορεί να αργήσει να παρουσιαστεί ξανά… Γι’ αυτό δεν συστήνεται να οργανώσετε τις διακοπές σας μέσα στον Ιούλιο!

ζώδια Ιούλιος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλό θα είναι να αποφύγετε να αναθέσετε τις υποχρεώσεις σας σε άλλο άτομο αυτή την περίοδο. Χωρίς να προβλέπονται αρνητικά αποτελέσματα, μια χαλαρότητά σας μπορεί να οδηγήσει στο να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν.

Όσο κουραστικό κι αν ακούγεται, ενδείκνυται να χειριστείτε εσείς όλα τα θέματά σας με τον χρόνο να λειτουργεί προς το συμφέρον σας. Αν σας προταθεί μια νέα συνεργασία ή συμφωνία, μην διστάσετε να την μελετήσετε και να την ολοκληρώσετε τώρα. Το ένστικτό σας θα σας καθοδηγεί ορθά στη διάρκεια του μήνα, γι’ αυτό εμπιστευτείτε το και πορευτείτε προς όσα νιώθετε σωστά!

taro-zodia-098

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα βιώσετε επίσης πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Έχοντας την εύνοια της τύχης, να αναμένετε να σας προταθούν καινούργια πόστα ή καθήκοντα, που πρέπει να αδράξετε χωρίς καθυστέρηση. Πολλές σημαντικές ευκαιρίες αναδύονται μέσα από φαινομενικά ασήμαντες συγκυρίες, γι’ αυτό οι περισσότεροι τις παραβλέπουν και χάνουν τη στιγμή… Εσείς μην κάνετε αυτό το λάθος!

ζώδια Ιούλιος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Ιούλιο θα έχετε άνεση κινήσεων χωρίς πιέσεις, αρκεί μόνο να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματά σας και αποδοτικοί. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν ευχάριστοι τρόποι να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτούς πρέπει να αναζητήσετε, για να ανεβάσετε το επίπεδο της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητάς σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει το «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»… Κάτι που δεν θα σας ευχαριστεί, απλά θα σας σκοτώσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66