Ζώδια Ιούνιος 2018 Συναισθηματικές Ανατροπές

ζωδια-πρωτη-ημερα-καλοκαιριου-ζωδια-zodia

Ζώδια Αστρολογία, Ιούνιος 2018

Ο μήνας ανοίγει με τον Ήλιο να διαμένει στους Διδύμους, μέχρι τις 21 Ιουνίου. Μέχρι τις 12 του μήνα θα τον συντροφεύει ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο Ερμής.

Η περιέργεια, η μεταβλητότητα και η εναλλαγή των ιδεών θα είναι μερικά από τα θετικά στοιχεία αυτής της περιόδου.

Από την άλλη πλευρά, ο ιδεαλισμός και οι λανθασμένες κρίσεις μπορεί να επιφέρουν σύγχυση σε πολλούς!

zodia-zvdia-22

Ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, καθώς ο θεός των υδάτων θα σχηματίσει τετράγωνα με το δίδυμο Ήλιου – Ερμή. Αυτή η σύνθεση μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές προσδοκίες αλλά και να σας προδιαθέσει για αυταπάτες.

Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στο να κάνετε μεγάλα όνειρα και να έχετε πολλές φιλοδοξίες. Το θέμα είναι να μπορείτε να βρείτε εκείνες τις πρακτικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να τα πραγματώσετε όλα αυτά. Με τον Κρόνο να κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω, αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζώδια Ιούνιος

Ωστόσο, μια επισκόπηση των μακροπρόθεσμων εγχειρημάτων σας θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη υπό το δεδομένο πλανητικό σκηνικό!

Μέχρι τις 14 Ιουνίου η Αφροδίτη θα διασχίζει τον Καρκίνο. Θα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Δία που θα βρίσκεται στον Σκορπιό, και τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Εξίσου αρμονικές όψεις θα απολαύσει και ο Ερμής, που θα διαμένει στον Καρκίνο μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Αυτά τα δεδομένα θα ενεργοποιήσουν τα ζώδια του Νερού, ανορθώνοντας την ευαισθησία και τη δεκτικότητα σε σχέση με το περιβάλλον σας. Η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη αλλά θα έχετε και μια τάση προς την υποκειμενικότητα.

zwdia shmera

Ζώδια Ιούνιος

Τα συναισθήματα θα έχουν εντονότερη επίδραση στη λογική. Δεν αποκλείεται να αποσπάσουν την προσοχή σας σκέψεις για το παρελθόν, ίσως σε σχέση με μυστικά ή φοβίες της παιδικής σας ηλικίας. Αυτή είναι ευνοϊκή περίοδος για να εξερευνήσετε τα συναισθηματικά σας εμπόδια. Έτσι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε πλέον από ενοχές και μυστικά, μέσω της συγχώρεσης και της αποδοχής του εαυτού σας.

Στις 14 Ιουνίου η Αφροδίτη θα περάσει στον πύρινο Λέοντα. Θα νιώσετε να αυξάνεται η δίψα σας για περιπέτεια, για φλερτ, για ρομάντζο, για ανεμελιά! Θα μπορείτε να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας με μεγαλύτερη ευκολία. Προσέξτε τις τάσεις για ματαιοδοξία και εγωκεντρισμό, που τώρα θα κερδίσουν έδαφος!

zwdia

Ζώδια Ιούνιος

Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του φετινού Ιουνίου, η θεά του έρωτα θα συγκρουστεί με τον Ουρανό και τον Δία σε όψεις τετραγώνου, ενώ θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις ή /και δολοπλοκίες στην προσωπική σας ζωή.

Να δείξετε προσοχή για πιθανή σύγχυση στον διαχωρισμό φιλίας και έρωτα, για εμμονικές έλξεις, για δαπάνες που θα ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε τις εικασίες για τα οικονομικά σας, τις παρορμήσεις και τις ανεξέλεγκτες αγορές! Να σερφάρετε με επιφύλαξη στο διαδίκτυο, ειδικά όσο αφορά τις ιστοσελίδες προσωπικών γνωριμιών και τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Ιούνιος

Στις 27 Ιουνίου ο Άρης θα περάσει στον Υδροχόο, με φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναβάλετε κάθε έναρξη, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή.

Ωστόσο, αυτή η φάση ενδείκνυται για να επανεξετάσετε παλαιότερες ιδέες σας, να επιθεωρήσετε τα στάδια των εγχειρημάτων σας και να ολοκληρώσετε κινήσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα. Αξιοποιήστε αυτές τις μέρες για να επανέλθετε σε ανθρωπιστικές δράσεις σας, και να συνδεθείτε ξανά με ομαδικές δραστηριότητες και φιλίες που έχετε παραμελήσει! 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76