ζώδια Ιούνιος κριός μηνιαίες προβλέψεις 2018

ζωδια-κριος-3-2015-taro-zodia

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ένας σημαντικός και ιδιαίτερος μήνας για την πορεία που θα πάρει η ζωή σας στο εξής, αγαπητοί Κριοί!

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, είναι αυτές που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Από πλευράς σας αρκεί μόνο να εντοπίσετε τις ευκαιρίες, για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο.

zodia-zvdia-22

 

Για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Ήλιος και η Έριδα θα αποτελέσουν τους ουράνιους προστάτες σας. Αυτό αποτελεί το πλέον ευτυχές γεγονός για όλους τους Κριούς, καθώς θα μετατρέψει κάθε κατάσταση σε αίσια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εσείς καλείστε να διατηρήσετε και να συντηρήσετε τον ενθουσιασμό σας, ώστε να αποτελέσει την ώθησή σας για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας!

Σε γενικές γραμμές, οι πρακτικές που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε στον κάθε τομέα της ζωής σας, θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας σας στη συνέχεια. Είναι γεγονός ότι ο Ιούνιος θα έχει την προδιάθεση να επιλύσει ακόμα και θέματα που έχουν βαλτώσει, για τους πιο πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Κάποιοι από εσάς τους Κριούς, ωστόσο, ενδέχεται να αποτελέσετε την εξαίρεση σε αυτό το δεδομένο…

taro-zodia-76
Αν και το σύμπαν σας παράσχει τη δυνατότητα να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας, ο παρορμητισμός που σας χαρακτηρίζει είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που να μην υλοποιούν τους στόχους σας. Να ξέρετε ότι στη διάρκεια του Ιουνίου, ο Άρης – ο πολεμιστής πλανήτης και κυβερνήτης σας! – θα αποτελέσει τον ουράνιο προστάτη για όλους τους εκπροσώπους του στοιχείου της Φωτιάς. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας αυτή την περίοδο, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές που θα επιφέρουν τα θετικά αποτελέσματα.

Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε την κάθε κίνησή σας με γνώμονα την ευθύνη σας προς το μέλλον. Να δράτε με αισιοδοξία και χωρίς αναστολές, να παρατηρείτε και να αναπτύσσετε κάθε μέσο που σας παρέχεται. Η ταχύτητα με την οποία θα κινείστε, θα αποτελέσει το πλεονέκτημά σας στις πιο καίριες στιγμές!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιούνιος κριός μηνιαίες προβλέψεις 2018

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα νιώσετε πιο ήρεμο το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε κάθε παράπλευρο εγχείρημά σας, ώστε να μείνετε στη συνέχεια εστιασμένοι μόνο σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για την πρόοδό σας. Δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα σε αυτή την πορεία, τα περισσότερα πεδία θα διέπονται από αίσιες συνθήκες.

zodia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτό που είναι καίριο μέσα στον Ιούνιο, είναι να επιστρατεύσετε τη διαύγειά σας για να βρίσκετε εναλλακτικές που θα ευνοήσουν την εξέλιξή σας. Να ξέρετε ότι δεν ενδείκνυται καμία συμπεριφορά εγωκεντρισμού και επιβολής, γιατί θα λειτουργήσει εναντίον σας ακόμα και στην πιο αθώα έκφρασή της!

Οι μόνες περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνετε μια παύση για να πάρετε μια ανάσα, είναι αν νιώσετε να εμπλέκεται το συναίσθημά σας. Επειδή πρέπει να είστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί στη δράση σας, αποφύγετε να κάνετε παραχωρήσεις που θα έχουν έναυσμα τα θέλω άλλων.

ζώδια Ιούνιος κριός μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-66

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου θα πρέπει να κινηθείτε με μειωμένη ταχύτητα και αυξημένη την προσοχή σας. Είναι σημαντικό να καθορίσετε μέσα σας τώρα, όσα ρεαλιστικά λαχταράτε να πετύχετε στην επαγγελματική σας αρένα. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους στη συνέχεια. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να χρονοτριβείτε ή να αποσπάτε η προσοχής σας τις εργάσιμες ώρες, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα.

Αν ανοίξετε τον Ιούνιο μήνα με έναν άρτιο σχεδιασμό των καθηκόντων σας και την εξέλιξή τους, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι για αναθεώρηση. Η συνέπεια και η αποδοτικότητά σας θα τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ατόμων με επιρροή, που θα σας ανοίξουν την πόρτα για την άνοδό σας στην επαγγελματική κλίμακα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love