zodia καρκίνος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

ζωδια-καρκινος-ζωδιο-zwdia-ωροσκοπιο-2015-taro

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας αναμένεται να κυλήσει σε ασυνήθιστες πορείες και με αρκετές εκπλήξεις μέσα στον Αύγουστο, αγαπητοί Καρκίνοι!

Η ατμόσφαιρα αυτής της περιόδου θα σας αποδείξει ότι ενίοτε πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν και απόψεις που αρχικά σας ακούστηκαν παράλογες…

Ίσως τελικά η βοήθεια και η στήριξη των ανθρώπων που τις εξέφρασαν, να είναι το εργαλείο σας για να φτάσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας!

zodia-zvdia-22

 

Στη διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, τα θέματα της προσωπικής σας ζωής θα έχουν αίσια εξέλιξη – τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους ελεύθερους. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, αγαπητοί Καρκίνοι, είναι να τα θέσετε και να τα διεκδικήσετε για το καλό το δικό σας και των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!

Μέσα στον Αύγουστο θα διαπιστώσετε ότι κάθε συναίσθημα είναι προσωρινό, εκτός από αυτά που είναι γνήσια και βαθιά. Αν χαράξετε την πορεία σας για το μέλλον με αυτή την αρχή, θα καταφέρετε να φτάσετε στη ρίζα όσων σας έχουν προβληματίσει. Όχι μόνο θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, θα τις εφαρμόσετε και θα «ξεκολλήσετε» από τη στασιμότητα που βιώνατε εδώ και λίγο καιρό. Ενόσω εστιάζετε τη δημιουργικότητά σας στην εξομάλυνση κάθε δύστροπου κλίματος, θα περάσετε έναν μήνα με ηρεμία και ισορροπία σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας!

zodia καρκίνος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

zwdia - love

Όσοι Καρκίνοι είστε αδέσμευτοι, μέσα στον Αύγουστο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να απελευθερωθείτε από τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα το διαπιστώσουν σε μεγαλύτερη κλίμακα όσοι έχουν περάσει στους αδέσμευτους σχετικά πρόσφατα. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να μην χάσετε το κέφι σας, να σηκώσετε ψηλά το κεφάλι και να αναγνωρίσετε τους ανθρώπων που είναι πάντα δίπλα σας.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τους εκφράσετε την εκτίμησή σας, για όλη τη στήριξη και τη γνήσια βοήθεια που σας έχουν δώσει. Πορευτείτε με όπλο τις αρχές και τις πεποιθήσεις σας, με διάθεση να υλοποιήσετε όσα καινούργια λαχταράτε χωρίς να κοιτάξετε πίσω σας!

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Καρκίνοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, μέσα στον Αύγουστο πρέπει να κινηθείτε με όπλο τη διαίσθησή σας. Αν και δεν θα έχετε διαφορετικές επιρροές από τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να διαχωρίσετε τα δικά σας θέλω από των υπολοίπων… Αυτό δεν σημαίνει ότι θα απομακρυνθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους, σημαίνει μόνο ότι θα εστιάσετε στην ανάδειξη της ατομικότητάς σας!

zodia καρκίνος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Θα έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε πολύ γρήγορα ποιες είναι οι θετικές πλευρές των σχέσεών σας αλλά οι αρνητικές. Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για τη βελτίωση της επικοινωνίας με τα άτομα που αγαπάτε. Όσο εστιάζετε στις θετικές πτυχές των σχέσεών σας, θα τις αξιοποιήσετε για να αποφύγετε να προκύψουν προστριβές ή διαφωνίες που θα πάρουν έκταση.

Το πλανητικό περιβάλλον δεν μπορεί να σας συμβουλεύσει ως προς την εξέλιξη της κάθε συγκυρίας, γι’ αυτό εναπόκειται στη δική σας διαίσθηση να εξαλείψετε κάθε πιθανότητα «επικίνδυνων» υδάτων… Η καλή σας διάθεση και η σύμπνοια με τους δικούς σας ανθρώπους, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με ανεμελιά και ευχάριστες εμπειρίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia