ζώδια καρκίνος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

το-ζωδιο-του-καρκινου

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας μήνας με σταθερή πορεία χωρίς εξάρσεις, για όλους εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου.

Το σύμπαν δεν θα φέρει εμπόδια στο δρόμο σας, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι κυρίαρχοι πλανήτες θα κρατήσουν ουδέτερη στάση απέναντί σας.

Αυτό που θα ενισχύσει την ισορροπία και την σταθερότητα της διαδρομής σας, είναι το θετικό πρόσημο που θα σας προσδώσουν η Σελήνη και ο Δίας – οι βασικοί σας προστάτες!

zodia-zvdia-22

 

Σε γενικές γραμμές, όλοι οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Νερού θα έχετε τις ευκαιρίες να αναδείξετε τον εαυτό σας, με διαύγεια και αποφασιστικότητα για να προοδεύσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας το δεδομένο ότι δεν θα εξαρτώνται όλα από εσάς σε αυτή τη φάση. Μέσα στον Αύγουστο θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι αποφάσεις που θα πάρετε, ωστόσο θα καταφέρετε πολύ περισσότερα αν ακούσετε τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!

Χωρίς να οφείλετε να υπακούσετε τις γραμμές των άλλων, στη διάρκεια αυτού του μήνα καλείστε να τις αξιολογήσετε και να τις αξιοποιήσετε για να αναδειχθείτε κυρίαρχοι έναντι των αναγκών της εκάστοτε συγκυρίας. Θα ωφεληθείτε περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε αν λάβετε υπόψιν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες τους, αν κατανοήσετε κατά το δυνατόν κάθε θετική πλευρά τους!

ζώδια καρκίνος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση και να παρατηρείτε τις συμπεριφορές των ατόμων του περιβάλλον σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλετε στον εαυτό σας να χειριστείτε με τρυφερότητα και ακεραιότητα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, για να καταφέρετε να εκτιμήσετε εξίσου τα συναισθήματα και των άλλων.

Σε πρακτικό επίπεδο, όλο αυτό το σκηνικό σημαίνει ότι απερίσκεπτες κινήσεις ή λόγια που θα πείτε πάνω στα νεύρα ή υπό την επήρεια του αλκοόλ, θα επιφέρει την καταστροφή σε κάθε ελπίδα και προοπτική σας!

ζώδια καρκίνος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, στη διάρκεια του φετινού Αυγούστου πρέπει να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και ορμή – ακόμα και με τόλμη στα ρίσκα που θα προσεγγίσουν τον δρόμο σας. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να επιλύσετε όλες τις δυσχέρειες του παρελθόντος, να χαράξετε την καινούργια σας πορεία και να στήσετε το πιο αποδοτικό και καινοτόμο σχέδιο για το μέλλον σας!

Να ξέρετε ότι θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν συμπράξετε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι βρίσκονται πάντα στο πλάι σας. Αν αποφασίσετε να πορευτείτε μόνοι, δεν θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά αν έχετε την πρόθεση να επεκτείνετε το εργασιακό σας πεδίο ή να αυξήσετε τις πηγές σας, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείτε κι άλλους αφοσιωμένους και εργατικούς συμμάχους!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Αύγουστο θα πρέπει να εργαστούν με σύμπνοια και σεβασμό προς τους συναδέλφους τους. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας, μέσα από το ταλέντο και την αποδοτικότητά σας.

Το πιο σημαντικό στοιχείο για εσάς σε αυτή τη φάση, είναι να μην αφεθείτε να χαλαρώσετε έναντι των υποχρεώσεών σας… Αυτό θα οδηγήσει σε απώλεια των προοπτικών για την επαγγελματική σας ανέλιξη!

ζώδια καρκίνος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας στη διάρκεια του μήνα, γι’ αυτό αξιοποιήστε την καλή διάθεση των άστρων να μην αφήσουν εμπόδια να καθυστερήσουν την εξέλιξή σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να πείσετε τον εαυτό σας και τους υπόλοιπους ότι μπορείτε να διαχειριστείτε καθετί σημαντικό. Κινηθείτε αποφασιστικά και οργανώστε τον χρόνο και την εστίασή σας προς αυτή την κατεύθυνση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera