zodia κριός Απρίλιος ερωτικές προβλέψεις 2018

zodia κριός Απρίλιος

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας αναμένεται να έχει τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές εξελίξεις, αγαπητοί Κριοί!

Ο Απρίλιος έχει τη διάθεση να σας αποδείξει πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεστε τον χρόνο σας με το ταίρι που έχετε επιλέξει.

Αν δεν έχετε βρει ακόμη την αδελφή – ψυχή σας, οι προοπτικές διαγράφονται ρόδινες και προς αυτή την κατεύθυνση!

zodia-zvdia-22

 

Σε γενικές γραμμές, ο ποιοτικός χρόνος που θα περάσετε μέσα στον Απρίλιο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα σας δώσει τη συναισθηματική ισορροπία και την πνευματική διαύγεια που έχετε ανάγκη, για να ορίσετε την πορεία της ζωής σας στο μέλλον. Ακόμα και οι πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας ή απαιτήσεις που θα σας έκαναν ευτυχισμένους, έχουν τη δυναμική να ικανοποιηθούν αυτή την περίοδο.

Αν τα άστρα έχουν τη διάθεση να ευνοήσουν εξίσου όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου, οι αδέσμευτοι Κριοί θα έχετε κάποια επιπλέον πλεονεκτήματα για την χάραξη της μετέπειτα διαδρομής σας. Είναι γεγονός ότι εσείς πρέπει να επιλύσετε πρώτα κάποιες πιο περίπλοκες – αν και ενδιαφέρουσες – συγκυρίες που υπάρχουν ήδη στο περιβάλλον σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

zodia κριός Απρίλιος

Κινηθείτε με αποφασιστικότητα και φροντίστε να αποβάλετε τις φοβίες σας ότι μπορεί να κάνετε λάθη… είναι πολύ πιθανό να κάνετε, όμως θα έχετε στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να τα διορθώσετε! Μόνο μέσα από λάθη παίρνετε τα πιο σημαντικά μαθήματα, που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε την πιο θετική σας πορεία.

Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε μέσα στον Απρίλιο, είναι να μην κάνετε υπερβολές. Όσο κι αν το κλίμα ευνοεί τη διαφυγή σας ακόμα και από δύσκολες καταστάσεις, δεν θα σας περισώσει από τα πάντα… Γι’ αυτό προσεγγίστε τα ζητούμενά σας με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια, για να αδράξετε όλα τα οφέλη που επιφυλάσσει το σύμπαν για εσάς!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

zodia κριός Απρίλιος

Οι Κριοί που είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να εξελίξετε τη σχέση σας προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Ο Απρίλιος θα σας δώσει τις αφορμές να μετάσχετε σε πολλές περιπέτειες και ψυχαγωγίες, που θα ανορθώσουν τα συναισθήματα, τη διάθεση, τη χαρά και την τρυφερότητά σας προς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να αποβάλετε το άγχος και την πίεση από την καθημερινότητά σας, αρκεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι φοβίες σας είναι δημιουργήματα του μυαλού και όχι των δεδομένων σας!

Αυτή την εποχή ενδείκνυται να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ακόμα και να διευρύνετε την οικογένειά σας – αν είναι στα ζητούμενά σας. Όσο πιο θετικά αντικρίζετε εσείς τις προοπτικές σας μέσα στον Απρίλιο, τόσο πιο πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να γίνετε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι. Οι επιλογές που θα κάνετε είναι αυτές που θα χαράξουν την μετέπειτα πορεία σας, που έχει όλα τα εχέγγυα να σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098