zodia κριός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα κυλήσει θετικά μέσα στον Αύγουστο, με πολλή χαρά και ανορθωμένα συναισθήματα!

Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να μην προβείτε σε καμία υπερβολή που δεν συνάδει με την προσωπικότητά σας…

Κάθε κίνηση που θα ξεπερνά τα όριά σας, θα γίνεται αντιληπτή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό!

zodia-zvdia-22

 

Μιας και η περίοδος αυτή εννοεί την εξέλιξη των ονείρων σας, δεν έχετε κανένα λόγο να καταφύγετε σε αχρείαστες επιδείξεις. Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα διέπεται από ποικιλία αλλά και αστάθεια. Όλοι οι Κριοί θα καταφέρετε να υλοποιήσετε την επιθυμία σας για κατάκτηση του ανθρώπου που ποθείτε, μέσα από συγκυρίες που θα εξελίσσονται πιο αίσια κι από όσο έχετε ονειρευτεί… Προσέξτε μόνο να μην προκαλέσετε την τύχη σας παραπάνω από όσο είναι απαραίτητο, γιατί θα είστε ισχυροί αλλά όχι παντοδύναμοι!

Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας των σχέσεων με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα παίξει η ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων σας. Όσο κι αν θα έχετε το περιθώριο να γίνετε κάπως υπερβολικοί ή να ωραιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις, καλό θα είναι να μην καταφύγετε σε τέτοιες τακτικές. Να διανύσετε τον Αύγουστο με το σκεπτικό ότι η κατάληξη κάθε θέματος δεν εξαρτάται μόνο από εσάς, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Κριούς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Όσοι Κριοί είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε τον χρόνο και τη διάθεση να εστιάσετε την προσοχή σας στους πιο σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο Αύγουστος δεν ευνοεί την προσέγγιση των θεμάτων σας με πείσμα ή εγωισμό, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λάβετε αποφάσεις μόνοι σας. Ακόμα κι αν ξέρετε εκ των προτέρων ότι το ταίρι σας μπορεί να διαφωνεί μαζί σας σε κάποια θέματα, ακόμα κι αν γνωρίζετε ποια θα είναι η έκβασή τους, δεν θα κάνετε καμία κίνηση χωρίς να την έχετε συζητήσει!

zodia κριός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Αυτή την πολύ ιδιαίτερη περίοδο για τη ζωή σας, πολλοί τομείς μπορεί να εξελιχθούν αντίθετα με τις προσδοκίες σας, Ευτυχώς, στη δική σας περίπτωση το «αντίθετα» σημαίνει με πιο θετικό πρόσημο! Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ακούτε με προσοχή και τις απόψεις των δικών σας ανθρώπων… Μιας και το σύμπαν φυλάει τα νώτα σας, η κοινή σας συμβολή μόνο καλύτερα μπορεί να κάνει τα πράγματα!

zodia-zvdia-75

Όσοι Κριοί είστε αδέσμευτοι, μέσα στον Αύγουστο καλείστε να «ξεδιπλώσετε» όλη την ορμητικότητα και την αποφασιστικότητα που χαρακτηρίζουν την ιδιοσυγκρασία σας! Κάθε συγκυρία μπορεί να προσεγγιστεί από διάφορες πλευρές μέχρι να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να έχετε σκεφτεί εκ των προτέρων τον χειρισμό της εκάστοτε έκβασης.

zodia κριός Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Παράλληλα, ενδέχεται ο περίγυρός σας να είναι πεπεισμένος ότι κάποια επιδίωξή σας δεν θα έχει την κατάληξη που λαχταράτε. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς πρέπει να κλείσετε τα αφτιά σας στις αρνητικές προβλέψεις και να προτιμήσετε να στηριχτείτε στο ένστικτο και τις δυνάμεις σας. Μία είναι η οδός που καλείστε να ακολουθήστε μέσα στον Αύγουστο, για να εξελίξετε τα προσωπικά σας οράματα: να ακούτε τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς, όμως την τελική απόφαση να την πάρετε εσείς με μόνο γνώμονα τα θέλω σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera