ζώδια κριός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδιο-κριος-zwdio-zwdia-ζωδια-zodia

Ο Ήλιος θα μοιραστεί την ηγετική του θέση με την Αφροδίτη και τον Ερμή στη διάρκεια του Αυγούστου, προκειμένου να στηρίξουν από κοινού την πορεία που καλείστε να ακολουθήσετε.

Αυτή η ανυπέρβλητη πλανητική σύμπραξη, θα δώσει σε όλους τους Κριούς αίσιες ωθήσεις που θα διέπονται από ένταση και αποφασιστικότητα.

Το αποτέλεσμα αυτής της συγκυρίας θα είναι να σημειώσετε μεγάλα βήματα σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας!

zodia-zvdia-22

 

Από το να αδράξετε μια επαγγελματική ευκαιρία που αποτελούσε όνειρο ζωής, μέχρι την εύρεση της αδελφής – ψυχής σας, το κλειδί για να αγγίξετε την κορυφή της επιτυχίας μέσα στον Αύγουστο θα είναι η ειλικρίνεια και καμία ανοχή σε κάθε είδους αδικία. Άρα οι συγκυρίες θα είναι εξαιρετικά ευοίωνες για εσάς, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά τα διαθέτει η ιδιοσυγκρασία του κριαριού έτσι κι αλλιώς!

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού δεν έχει τη διάθεση να σας εκπλήξει με απρόβλεπτες καταστάσεις, ωστόσο εσείς αναμένεται να εκπλήξετε πολλούς στο περιβάλλον σας… Όχι τόσο με τις αποφάσεις που θα πάρετε για την περαιτέρω πορεία σας, όσο με τον τρόπο σκέψης σας προκειμένου να καταλήξετε σε αυτές τις αποφάσεις!

ζώδια κριός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Σε μεγάλο βαθμό και με διαφορετικούς τρόπους, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν οι κόποι που έχετε καταβάλει μέχρι τώρα σε όλους τους τομείς. Η απόσταση που έχετε διανύσει ήδη σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας, θα σας στρέψουν προς την πλέον ορθή κατεύθυνση και την πιο ενδεδειγμένη λύση για καθετί που σας απασχολεί. Αν δεν είστε βέβαιοι για μια κίνησή σας, θα είναι συνετό να μην πιέσετε καμία κατάσταση. Δεν έχετε κανένα λόγο να κινηθείτε βεβιασμένα μέσα στον Αύγουστο, γιατί δεν πρέπει τώρα να κάνετε λάθη!

Στην επαγγελματική αρένα, αυτός ο μήνας θα ενισχύσει τις οικονομικές σας προοπτικές. Όσο πιο μεγάλα είναι τα βήματα που θέλετε να κάνετε, τόσο καλύτερη εξέλιξη θα έχουν. Να αρπάζετε άμεσα κάθε αντικειμενική ευκαιρία που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, γιατί είναι βέβαιο ότι θα έχετε σκεφτεί εκ των προτέρων τις πιθανότητες κάθε συγκυρίας και τα περιθώριά σας για κέρδος ή ζημία από αυτή!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, η μόνη περίπτωση να μην πετύχετε μέσα σε αυτό τον μήνα είναι να μην έχετε φιλόδοξα σχέδια! Μιας και είναι δεδομένο ότι η ορμητική σας ιδιοσυγκρασία κάνει πάντα σημαντικά όνειρα για το μέλλον, δεν σημειώνετε επιτυχίες μόνο όποτε δεν τις ποθείτε για δικούς σας προσωπικούς λόγους…

ζώδια κριός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Γι’ αυτό τώρα πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις και τα επόμενα βήματά σας, έχοντας τη γνώση ότι η τύχη είναι με το μέρος σας μέσα στον Αύγουστο. Με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε στο πλάι σας, θα έχετε ένα επιπλέον όπλο να προχωρήσετε πάνω στη διαδρομή που έχετε χαράξει!

zodia-zvdia-75

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Αύγουστο μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στην εύρεση πρόσθετων πηγών εισοδήματος. Τώρα θα έχετε στη διάθεσή σας άνεση χρόνου και πόρων, που θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην οπισθοχωρήσετε έναντι των ευκαιριών που θα σας προκύψουν, ακόμα και αν υπερβαίνουν τις αντίστοιχες των συναδέλφων σας. Δεν έχετε κανέναν λόγο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με την πλειοψηφία!

ζώδια κριός Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά τον οικονομικό τομέα, ο Αύγουστος θα είναι πληθωρικά απλόχερος απέναντί σας – τόσο με τις εισπράξεις όσο και με τις δαπάνες σας. Δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε αρκετές φορές αυτή την περίοδο, από το γεγονός ότι κάθε απόφασή σας για μια αγορά θα την καθιστά σημαντική και απαραίτητη και θα πραγματώνεται σαν από θαύμα… Γι’ αυτό αξιοποιήστε την καλή σας τύχη προς την καλύτερη δυνατή κατεύθυνση, ώστε πραγματικά να στήσετε τα πιο στιβαρά θεμέλια για το ρόδινο μέλλον σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia