ζώδια λέων Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδιο-λεων-zwdio-ηλιος-ωροσκοπιο-2015

Ο Ήλιος θα πορευτεί τον Αύγουστο δίπλα σας, κρατώντας σας το χέρι σε όλη τη διάρκειά του!

Κατανοείτε ότι δεν θα μπορούσατε να ευχηθείτε κάτι περισσότερο, απ’ το να είστε υπό την προστασία του κυβερνήτη σας για έναν ολόκληρο μήνα…

Αγαπητοί Λέοντες, εναπόκειται σ’ εσάς και μόνο να δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά όσα έχετε ονειρευτεί και όσα έχετε σχεδιάσει!

zodia-zvdia-22

 

Η ευεργετική επίδραση του Ήλιου σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη μέσα στον Αύγουστο. Αυτό οφείλεται στην αίσια θέση που θα βρίσκεται ο άρχων του πλανητικού συστήματος. Αυτή είναι ιδανική περίοδος για όλους σας, να ανεβάσετε την ταχύτητά σας και να πειραματιστείτε με τις διαδρομές που μπορείτε να πάρετε!

Όσο περισσότερο βγείτε από το σπίτι και τη ζώνη βολής σας, τόσο θα αυξάνονται οι προοπτικές σας να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με γνωριμίες που θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες ανέλιξής σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το χρυσό ραβδάκι εύνοιας από πλευράς του σύμπαντος, για να ωριμάσετε και να εξελίξετε τη ζωή σας σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!

ζώδια λέων Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Αυτό που πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο στη διάρκεια του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού, είναι να εμπλακείτε σε διαφωνίες και διενέξεις. Ο πολεμιστής Άρης θα βρίσκεται σε αρνητική θέση απέναντί σας, γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέγετε συνειδητά να απομακρύνεστε από τέτοιες συγκυρίες. Ακόμα κι αν κάποιοι θεωρήσουν αυτή την κίνησή σας ως ένδειξη αδυναμίας, εσείς θα καταφέρετε να αποσοβήσετε μεγάλα προβλήματα… Δεν έχετε κανένα λόγο να σπαταλήσετε την προσοχή σας σε ανθρώπους που θα παραλογίζονται εκ προοιμίου, επιλέγοντας την επίδειξη για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον άλλων αντί της δουλειάς και της βελτίωσης της προσωπικότητάς τους!

Με άλλα λόγια, μέσα στον Αύγουστο καλείστε να είστε δραστήριοι με μόνο γνώμονα τη λογική και την επίτευξη των στόχων σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος – ή/και του παρόντος… – και μην δώσετε καμία συνέχεια σε δυσχερείς συγκυρίες άλλων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακόμα κι αν κάποιος σας έχει θίξει, ας χειριστεί εκείνος την κακή του συμπεριφορά. Εσείς να ασχοληθείτε μόνο με όσα ενέχουν ανοικοδόμηση, αναθεώρηση, καινοτόμες ιδέες, καινούργια σχέδια και ταχύτητα εξέλιξης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η επαγγελματική αρένα έχει τις καλύτερες προοπτικές να σας ανεβάσει στην κορυφή του τομέα σας, αγαπητοί Λέοντες! Επιστρατεύστε την ευφυΐα και την επιδεξιότητά σας, για να διαπρέψετε μέσα στον Αύγουστο. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι την υπερβολή σε επίπεδο καινοτομιών. Όσο αγαστή κι αν είναι η πρόθεσή σας να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο, η εκ νέου εφεύρεση του τροχού θα είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα άνευ λόγου και αιτίας!

ζώδια λέων Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν πρέπει να είστε βιαστικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Ο Αύγουστος είναι ένας νωχελικός μήνας ως προς τη διάθεση όλων να εργαστούν, γι’ αυτό εσείς θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο στον τομέα που απασχολείστε. Δεν αναμένετε να συναντήσετε δυσκολίες ή προβλήματα στην πορεία σας, η εξέλιξη των καταστάσεων θα σας δείχνει κάθε φορά τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε. Χωρίς να κάνετε άλματα αν δεν έχετε ελέγξει πού πηδάτε, μην διστάσετε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα σας προωθήσει και θα αναδείξει την χαρισματική σας προσωπικότητα!

taro-tarw

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλείστε να πάρετε πολλά μαθήματα στη διάρκεια του φετινού Αυγούστου. Το κυριότερο από αυτά, θα είναι να μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο: Δεν υπάρχει καμία λογική να φτιάξετε ένα υπερηχητικό αεροσκάφος μοναδικών δυνατοτήτων, αν δεν έχετε στήσει ποτέ μια δική σας πτητική μηχανή!

ζώδια λέων Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Με απλά λόγια, στη διάρκεια του μήνα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και τη συνέπειά σας. Δεν θα προκύψει τίποτα που δεν μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση ώστε να αντιληφθείτε τα εμπόδια αλλά και τις μοναδικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Αν παρεκτραπεί η προσοχή σας, το πιο πιθανό είναι να υποπέσετε σε αβλεψίες και αχρείαστα λάθη. Φροντίστε να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους συμμάχους, να διευρύνετε τη σφαίρα επιρροής σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Το σύμπαν έχει όλη την πρόθεση να σας ανοίξει καινούργιους δρόμους, άρα εσείς καλείστε να έχετε πακετάρει και να είστε έτοιμοι να αρχίστε τις νέες εξερευνήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia