ζωδια love tips Δευτέρα 13/7

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια love tips Δευτέρα 13/7

 

ζωδια κριός

Το ένστικτό σας θα είναι ισχυρό σήμερα! Θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση αυτή όσο περισσότερο μπορείτε και επιλύστε θέματα που βασίζονται σε καταστάσεις που σας κάνουν κακό, ειδικά όσον αφορά τη διατροφή σας.

 

ζωδια ταύρος

Όλα θα καλυτερεύσουν… αρκεί οι άνθρωποι να μην έρθουν να κλάψουν στον ώμο σας, καθώς δεν έχετε καθόλου υπομονή! Η παρούσα αναποφασιστικότητά σας προέρχεται από εξάντληση, ειδικά σωματική. Χρειάζεστε ξεκούραση και ισορροπημένη διατροφή.

 

ζωδια δίδυμοι

Μην επιτρέψετε στις καταστάσεις γύρω σας να σας αναστατώσουν. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Η κατάστασή σας βελτιώνεται και θα είναι αρκετά εύκολο να ξεπεράσετε κάποια κακιά συνήθεια.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος

Αν μείνετε επί του θέματος, θα σας παρουσιαστούν ασυνήθιστες αλλά θετικές ευκαιρίες. Είστε αρκετά σκληροί και δεν συμβιβάζεστε με τους άλλους όμως. Πρέπει να βρείτε μία ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και την ξεκούραση, την σκέψη και την χαλάρωση.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia

 

ζωδια λέων

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μία μεγάλη αλλαγή… Οι φιλοδοξίες σας είναι υγιείς, για αυτό προχωρήστε. Το συναίσθημα πως κάτι λείπει, θα οδηγήσει σε παροδική εξάντληση. Αντιμετωπίστε την με βιταμίνες και με το να διατηρήσετε το σώμα σας ενεργητικό.

 

ζωδια παρθένος

Η εξέλιξη της καθημερινότητας δεν θα είναι τόσο βαριά, και αυτό θα σας φέρει σε πλεονεκτική θέση. Η καθιστική ζωή δεν σας κάνει καλό. Χρειάζεστε κίνηση. Ξεκινήστε κάποιο άθλημα και θα ξαναχτίσετε την δύναμή σας.

 

ζωδια ζυγός

Μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας όσο σας το ζητούν οι άλλοι. Παραμείνετε πιστοί στις δεσμεύσεις σας. Είστε σε καλή φόρμα και η προσέγγισή σας είναι οξυδερκής, όσον αφορά την διαχείριση των ενεργειακών σας επιπέδων. Θα ανακαλύψετε σημαντικές λεπτομέρειες.

 

ζωδια σκορπιός

Θα αλλάξετε κατεύθυνση έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερη ισορροπία στα οικονομικά σας  θέματα. Το όραμά σας είναι ξεκάθαρο. Νιώθετε πως έχετε την δύναμη να προχωρήσετε τα σχέδιά σας… Διοχετεύστε την σωστά.

 

zwdia

 

ζωδια τοξότης

Ακολουθείτε το σχέδιό σας. Τον χθεσινό ενθουσιασμό θα τον ακολουθήσουν θετικά πράγματα που ήδη φαίνονται στον ορίζοντα. Όμως θα υπάρξουν αντιπερισπασμοί και θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Χρειάζεστε περισσότερη σωματική άσκηση.

 

ζωδια αιγόκερως

Για σήμερα, απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής χωρίς α νιώσετε ενοχές. Έχετε ένα απίστευτο αίσθημα εσωτερικής δύναμης το οποίο αυξάνεται συνεχώς. Εκμεταλλευτείτε το για να προχωρήσετε σε πρακτικά και οικογενειακά θέματα.

 

ζωδια υδροχόος

Είναι απαραίτητο να επανεξετάσετε συγκεκριμένα πράγματα σήμερα. Θα θελήσετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω, και σίγουρα είναι το σωστό. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χώρο. Κάνετε πολλά για τους άλλους… για αυτό να κάνετε και αρκετά διαλείμματα. Δεν γνωρίζετε τα ίδια σας τα όρια και χρειάζεστε ξεκούραση.

 

ζωδια ιχθύες

Θα έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε το πόσο ειλικρινείς είναι οι φίλοι σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας και να είστε επιλεκτικοί. Δεν έχετε την τάση να κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας, όμως αυτό μπορεί να απειλήσει την κατάστασή σας. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00