ζωδια love tips Τρίτη 14/7

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

ζωδια love tips Τρίτη 14/7

 

ζωδια κριός

Οι πεποιθήσεις σας θα επηρεάσουν κόσμο σήμερα αν συζητήσετε για αυτές, για αυτό κάντε το ανοιχτά. Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε ξανά την διατροφή σας –μην τρώτε περισσότερο από όσο χρειάζεστε.

 

ζωδια ταύρος

Θα απολαύσετε αρκετά το να κάνετε τον εαυτό σας χρήσιμο και να νιώσετε πως θα επηρεάσετε τους άλλους με παραγωγικό τρόπο. Μπορεί να νιώσετε πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ αργά ή πως έχουν αντίκτυπο στις πηγές σας. Ρίξτε το ρυθμό σας και χαλαρώστε.

 

ζωδια δίδυμοι

Η βοηθητική σελήνη σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές με τα κοντινά σας πρόσωπα. Η ευτυχία είναι κοντά σας. Ίσως νιώσετε κουρασμένοι προς το τέλος της ημέρας και καλό θα ήταν να κάνετε ένα πραγματικό διάλειμμα και να πάρετε λίγο καθαρό αέρα.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος

Η διαύγεια των ιδεών σας, θα σας φέρει μερικούς οπαδούς, και το πάθος θα σας διευκολύνει να τις υπερασπιστείτε. Θα έχετε την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά αργότερα θα χρειαστεί οπωσδήποτε να χαλαρώσετε.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia

 

ζωδια λέων

Είναι μία καλή ημέρα για όλων των ειδών τα ταξίδια. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, για αυτό μην διστάσετε να το πάρετε. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες με την ενέργεια που θα έχετε, αλλά θα βελτιώσετε την ζωτικότητά σας με το να τρώτε πιο υγιεινά.

 

ζωδια παρθένος

Θα είστε αρκετά κυνικοί σήμερα, αλλά τουλάχιστον θα προσέξετε να μην προσβάλετε κανέναν. Είστε σε ευθυγράμμιση με το περιβάλλον και δεν υπάρχουν εμπόδια στο άμεσο μέλλον, καθώς η προσέγγισή σας θα είναι ισορροπημένη. Αυτό θα σας δώσει δύναμη.

 

ζωδια ζυγός

Οι δεσμοί σας με νεότερους ανθρώπους θα σας φέρουν χαρά. Απελευθερωθείτε από ασήμαντες αμφιβολίες. Θα ακούτε περισσότερο το σώμα σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα πράγματα σε ισορροπία.

 

ζωδια σκορπιός

Οι φιλίες σας ενισχύονται και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του εαυτού σας. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, ακόμα και αν είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πιο γρήγορα.

 

zwdia

 

ζωδια τοξότης

Η ατμόσφαιρα είναι ανέμελοι και θα αφεθείτε σε νέες απολαύσεις χωρίς να χάσετε το μυαλό σας. Νιώθετε έτοιμοι να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αλλά δώστε λίγη σημασία και στην εξισορρόπηση της διατροφής σας.

 

ζωδια αιγόκερως

Θα ανακαλύψετε όλων των ειδών τα πράγματα για κάποιο πρόσωπο γύρω σας… καλό θα ήταν να είστε διακριτικοί! Θα έχετε την ανάγκη να απολαύσετε καταστάσεις της ζωής, αλλά δεν θα το καταφέρετε αν είστε υπερβολικά σφιγμένοι.

 

ζωδια υδροχόος

Θα συνειδητοποιήσετε πως είχατε απόλυτο δίκιο που επιμείνατε τόσο πολύ σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Το πνεύμα σας εκτοξεύεται και η ζωτικότητά σας είναι στα ύψη. Δοκιμάστε να γυμναστείτε λίγο!

 

ζωδια ιχθύες

Ήρθε η ώρα να απαιτήσετε τα δικαιώματά σας. Μην έχετε όμως υπερβολικές προσδοκίες, διότι θα απογοητευτείτε. Σας δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσετε αν ξεκολλήσετε λίγο από την καθημερινότητά σας. Θα ξαναγεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00