ζωδια love tips Τετάρτη 15/7

erwtas-vres-agapi-zwdia

ζωδια love tips Τετάρτη 15/7

 

ζωδια κριός

Οι απαιτήσεις των άλλων σας εξαντλούν. Προσπαθήστε να μην χάσετε τον δρόμο σας. Η εναλλαγή ανάμεσα στην δράση και την απάθεια σας προειδοποιεί πως πρέπει να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας.

 

ζωδια ταύρος

Θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από όλα. Αποφύγετε τις πολυάσχολες δραστηριότητες και μην αναλάβετε τεράστια πρότζεκτ. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Δεν είστε το κατάλληλο πρόσωπο για την δουλειά σήμερα.

 

ζωδια δίδυμοι

Μπορείτε να βασιστείτε στην εμπιστοσύνη και την συμφωνία σήμερα –να κάνετε τα πράγματα πιο δυνατά, ειδικά όσον αφορά την φιλία. Η ανυπομονησία σας να προχωρήσετε μπροστά θα σας κάνει απρόσεκτους. Προσέξτε τις κινήσεις σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια καρκίνος

Πρόκειται να ολοκληρώσετε ένα οικονομικό πρότζεκτ που έχει να κάνει με μία απαραίτητη αγορά. Είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, καθώς νιώθετε την δύναμή σας. Έχετε περισσότερες αντοχές από ότι συνήθως και δεν θα κάνετε πουθενά πίσω.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

ζωδια λέων

Φαίνεται πως η μέρα θα είναι αρκετά ήσυχη… ήρθε η ώρα να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τα κοντινά σας πρόσωπα. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε την γυμναστική, αλλά προσέξτε τις ξαφνικές κινήσεις.

 

ζωδια παρθένος

Η ανάγκη σας για ελευθερία, σας κάνει περισσότερο ελκυστικούς στα μάτια των άλλων. Σίγουρα θα βγείτε από το καβούκι σας. Έχετε πολλές ιδέες για το πώς να καλύψετε συγκεκριμένες ανάγκες, και θα φανεί στην πορεία. Θα πετύχετε μία καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην ξεκούραση και την δραστηριότητα.

 

ζωδια ζυγός

Η πλανητική κίνηση, θα κάνει τα πράγματα έντονα τουλάχιστον. Μερικά καλά νέα όμως θα εξισορροπήσουν τα πράγματα. Θα είστε συνεχώς έτοιμοι να χάσετε την ψυχραιμία σας και αυτό θα σας εξαντλήσει. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

 

ζωδια σκορπιός

Μην τα αποκαλύπτεται όλα σε όλους. Δεν είναι όλοι ικανοί να κατανοήσουν τα όνειρά σας. Η ενέργεια θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υλικές καταστάσεις. Οι συζητήσεις με τους άλλους θα σας προσγειώσουν ξανά στην πραγματικότητα.

 

 

ζωδια τοξότης

Θα βγείτε αλώβητοι από τις διαμάχες των γύρω σας, και στην πραγματικότητα εσείς είστε αυτοί που θα τους ηρεμήσετε όλους. Η ανθρώπινη επαφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

 

ζωδια αιγόκερως

Είστε αισιόδοξα και ζεστά άτομα. Ωστόσο, μόνο όσον αφορά την προσωπική σας ολοκλήρωση βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Προσέξτε τη διατροφή σας και καλό θα ήταν να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσης.

 

ζωδια υδροχόος

Θα θελήσετε να φανείτε χρήσιμοι και θα υπάρξει λόγος για αυτό. Μία φιλία έχει αρκετές προοπτικές εξέλιξης. Έχετε όμως πολλά ανοιχτά μέτωπα. Χαλαρώστε λίγο έτσι ώστε να έχετε την ενέργεια που θα χρειαστείτε αργότερα.

 

ζωδια ιχθύες

Κάποιο μεγαλύτερο άτομο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Η ενέργειά σας θα μοιάζει ατελείωτη. Προσέξτε, όμως διότι στην πραγματικότητα θα εξαντληθείτε. Πάρτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-zvdia-taro-00