Ζωδια Νοεμβριος 2017

ιχθυες-ζωδια-zwdia

Κοινοποίηση:

Ζωδια Αστρολογικες Οψεις Νοεμβριου 17

Για κάμποσο καιρό περνάμε δύσκολες εποχές, αλλά ο Νοέμβριος φαίνεται, επιτέλους, να είναι ένας μήνας λογικός. Επιπλέον, φέρνει τύχη, ικανοποίηση και ανανέωση σε πολλούς.

Μία από τις πιο σημαντικές όψεις του μήνα είναι ένα τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού. Ο συνδυασμός αυτός ευνοεί τις μεταρρυθμίσεις, τις ανακαινίσεις, τις αναδιατάξεις, το χτίσιμο του νέου πάνω στα στέρεα θεμέλια του παλιού. Φέρνει ελεγχόμενες αλλαγές, που έχουν δημιουργηθεί με στρατηγική, αλλά που μπορεί να έρθουν, επίσης, με ξαφνικές καινοτομίες.

zodia-zvdia-22

 

Σε μεγάλη κλίμακα, ενθαρρύνει την ανανέωση της πολιτικής οπτικής και της πολιτικής ηγεσίας. Η όψη είναι ενεργή κατά τη διάρκεια όλου του Νοεμβρίου, 2017 και βοηθάει αυτούς που εξέταζαν το ενδεχόμενο για κάποιο καιρό να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους και ειδικότερα αυτούς που δούλευαν ένα σχέδιο δράσης από πριν.

Επίσης, τον Νοέμβριο συμβαίνει η ευτυχέστερη όψη του χρόνου: η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, η οποία υπόσχεται αρμονία και ευημερία, διασκέδαση και αγάπη, τύχη και επιτυχία στους τομείς που κυβερνούνται από το σημείου του χάρτη στο οποίο συμβαίνει.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όπως και να χει, επειδή στην καρδιά των πραγμάτων βρίσκονται δύο πλανήτες που θεωρούνται ευνοϊκοί, είναι γενικότερα μια πολύ θετική όψη.

Προσελκύει την αισιοδοξία, την καλοσύνη και την ικανοποίηση, είναι θετική για γάμους, αρραβώνες, γιορτές, πάρτι, διακοπές και ταξίδια. Στην ευρύτερη κλίμακα, είναι ιδανική για συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, συνέδρια και συνάψεις συνθηκών.

Από την άλλη πλευρά έχουμε το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης, να ενεργοποιήσει το πείσμα και τον εγωισμό, και μπορεί να μεγιστοποιήσει τις διαμάχες για εξουσία και δύναμη.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν σκεφτούμε, όμως, ότι οι άλλες όψεις του Νοεμβρίου έχουν θετικές επιδράσεις, αλλά δεν είναι τόσο δυναμικές στη φύση τους, αυτό το τετράγωνο, ακόμα κι αν φαίνεται επιθετικό, μπορεί να αποδειχθεί η νοστιμιά του μήνα, επειδή θα φέρει κίνητρα και θα πιέσει τους ανθρώπους να βγουν από την αδράνεια.

Η αρνητική πλευρά του μπορεί να δαμαστεί με καλοσύνη και υπομονή.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού του Νοεμβρίου, 2017 ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό και μια σύνοδο με τον Κρόνο, και έτσι ενδυναμώνει τις επιδράσεις του τριγώνου Κρόνου – Ουρανού και τις σφραγίζει με μερικές σοβαρές αποφάσεις που έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-agni