zodia παρθένος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

ζωδιο-παρθενος-zwdia-zodia

Η πορεία της προσωπικής και ερωτικής σας ζωής αναμένεται να σας εκπλήξει ευχάριστα, αγαπητοί Παρθένοι!

Μέσα στον Αύγουστο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να εξελίξετε τον εαυτό σας, μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα αλλά και ανακαλύψεις που θα κάνετε…

Χωρίς να παραμελήσετε την απαραίτητη ξεκούραση, μην ξεχαστείτε στις προσωπικές σας απολαύσεις και χάσετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν!

zodia-zvdia-22

 

Σε γενικές γραμμές, ο Αύγουστος προβλέπεται αίσιος και σχετικά δυναμικός, με ενδιαφέρουσες προοπτικές. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα αν επιστρατεύσετε την αλτρουιστική σας πλευρά, προκειμένου να προσφέρετε κάθε δυνατή βοήθεια στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Στη διάρκεια του μήνα, δεν θα προκύψουν θέματα που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς σας. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η τάση σας να μην αφήνετε εκκρεμότητες, γιατί διασφαλίζετε την ουσιαστική επίλυση κάθε προβλήματος όταν αυτό προκύπτει. Να ξέρετε ότι αν για κάποιο λόγο αμελήσετε την εξομάλυνση διαφωνιών μέσα στο στενό σας περιβάλλον, θα επιβαρύνετε τη γενικότερη ευημερία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Λειτουργήστε με γνώμονα την μακροχρόνια ευτυχία σας, χωρίς να ασχοληθείτε αυτή την περίοδο με εμπειρίες του παρελθόντος ή γεγονότα που είχατε θεωρήσει μοιραία… Το σύμπαν σας συστήνει να ζήσετε το παρόν, εκλαμβάνοντας το παρελθόν ως μια σημαντική εμπειρία που σας έδωσε ήδη τα μαθήματά της!

zodia παρθένος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, μέσα στον Αύγουστο θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας στον ποιοτικό χρόνο που θα περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποιες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας θα προκύψουν προς το τέλος του καλοκαιριού, όπου θα αποτελούν απλά τη λογική συνέχεια όσων γνωρίζετε ήδη. Με άλλα λόγια, ουσιαστικά θα είστε έτοιμοι για κάθε προοπτική – συνειδητά ή ασυνείδητα!

zodia-zvdia-75

Όσοι Παρθένοι είστε αδέσμευτοι, να αναμένετε να περάσετε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με πολλή διασκέδαση και ανανεωτική διάθεση. Δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, αλλά θα έχετε συχνά την ανάγκη να συναντήσετε τα άτομα του φιλικού σας κύκλου, για να ψυχαγωγηθείτε και να ανταλλάξετε απόψεις για τα σχέδιά σας.

zodia παρθένος Αύγουστος 2018 ερωτικές προβλέψεις

Τα άστρα θα είναι στο πλευρό σας όσο αφορά τις ιδιαίτερες γνωριμίες στη διάρκεια του Αυγούστου. Το καίριο σημείο είναι να μην βιαστείτε, τόσο για πιο στενές προσεγγίσεις όσο και στο να βγάλετε συμπεράσματα για τα άτομα που θα συναντήσετε. Ξέρετε ότι δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν, γι’ αυτό μην κάνετε καμία κίνηση που δεν τη νιώθετε απόλυτα σωστή. Ο Αύγουστος απαιτεί ειλικρίνεια και συνέπεια, στοιχεία που η ιδιοσυγκρασία σας διαθέτει σε ποσότητα. Γι’ αυτό να κοιτάτε μόνο μπροστά και να ασχοληθείτε μόνο με την προσωπική σας ακεραιότητα και ευτυχία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia