ζώδια παρθένος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδιο-παρθενος-ιδανικη-ερωτιικη-σχεση-zwdia-ωροσκοπιο-2015

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι μια ήρεμη και γαλήνια περίοδος για εσάς, με συνέπεια και συνάφεια.

Ο ουράνιος προστάτης σας ο Ερμής, θα σταθεί στο πλευρό σας για να ενισχύσει τις εξελίξεις σε πολλούς τομείς.

Αν και επιφανειακά όλα θα κυλούν απλά, να είστε βέβαιοι ότι μέσα σας θα συντελεστούν πολλές και μεγάλες αλλαγές!

zodia-zvdia-22

 

Με αυτή την πρώτη περιγραφή του νωχελικού θερινού σκηνικού, να ξέρετε ότι προβλέπονται πολλές αίσιες συγκυρίες στον τομέα των οικονομικών σας, αγαπητοί Παρθένοι. Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με άλλες δυσκολίες αυτής της φύσεως. Γι’ αυτό εστιάστε τη δύναμη και την ενέργειά σας στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν για να τις αδράξετε!

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε μέσα στον Αύγουστο, είναι να μην είστε εντελώς ανέμελοι αλλά και να μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την εστίασή σας στα καίρια θέματα που έχετε σε εξέλιξη, γιατί κάθε παρεκτροπή μπορεί να δυσχεράνει την πορεία τους!

ζώδια παρθένος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα είναι σχεδόν ιδεώδης για να ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμότητές σας από το παρελθόν αλλά και να θέσετε καινούργια οράματα. Πορευτείτε προς την κατεύθυνση της προσέγγισης νέων συμφωνιών και την εξασφάλιση περισσότερων συμμάχων. Να ξέρετε ότι αν και οι φίλοι σας θα είναι πιστοί υποστηρικτές των κινήσεών σας, οι εχθροί σας θα είναι αυτοί που θα σας ωθήσουν να επιδείξετε τα ταλέντα σας με τους πιο απρόβλεπτους τρόπους!

Ο Αύγουστος θα είναι ευνοϊκός για να τολμήσετε να πάρετε ακόμα και οικονομικά ρίσκα. Ωστόσο, θα πρέπει να δείξετε πίστη στο ένστικτό σας και να μην αμελείτε να διασφαλίζετε τα νώτα σας… Φροντίστε να κάνετε ενδελεχή έρευνα για όλες τις πτυχές των προτάσεων και των προοπτικών που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας. Αν έχετε διαυγή εικόνα για τους κινδύνους που ενέχουν, θα έχετε όλο το περιθώριο να φτάσετε στην επιτυχή έκβαση κάθε εγχείρημά σας!

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Παρθένοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, πρέπει να φροντίσετε να βάλετε προτεραιότητες στα καθήκοντά σας πριν περάσετε στο στάδιο της διεκπεραίωσής τους. Μέσα στον Αύγουστο διαβλέπονται πολλές ευκαιρίες για να αναγνωριστεί η δουλειά σας και να πάρετε μια προαγωγή ή μια αύξηση. Αν έχετε προαχθεί πρόσφατα, καλείστε να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να ενδυναμώσετε το καινούργιο σας πόστο.

ζώδια παρθένος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αναπτύξετε πιο στενές σχέσεις με τους συνεργάτες σας απ’ όσο είναι απαραίτητο. Σε γενικές γραμμές, θα είναι συνετό να μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απομονωθείτε, θα σας βοηθήσει πολύ αν αποστασιοποιηθείτε κάπως. Με την πάροδο του χρόνου θα νιώσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να στηρίζεστε σε άλλους, ειδικά για τα θέματα που μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας!

zwdia shmera

Όσοι Παρθένοι έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μέσα στον Αύγουστο καλείστε να ακολουθείτε ψύχραιμα και ήρεμα τη ροή των πραγμάτων. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, ώστε να σχεδιάσετε την κατάλληλη στρατηγική που θα ακολουθήσετε λίγο αργότερα. Στη διάρκεια αυτού του μήνα δεν προβλέπεται να συναντήσετε δυσκολίες στην πορεία σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε την ευκαιρία για να αναδείξετε το ηγετικό σας χάρισμα!

ζώδια παρθένος Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Από τη στιγμή που θα βάλετε όλες τις υποχρεώσεις σας σε σειρά και θα έχετε τον απόλυτο έλεγχό σας, θα έχετε όλο το περιθώριο να προχωρήσετε σε προσθήκες στον προγραμματισμό σας. Έχει καίρια σημασία να κλείνετε κάθε υπόθεση στην ώρα της και να μην αποσπάται η προσοχή σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παρεκκλίνετε της πορείας σας και να χάσετε τη ροή των εξελίξεων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66