zodia παρθένος Ιούνιος ερωτικές προβλέψεις 2018

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα λάβει όλη τη διαύγεια που χρειάζεται, προκειμένου να την κατανοήσετε για να την χειριστείτε, αγαπητοί Παρθένοι!

Οι καταστάσεις θα σας παρουσιάζονται με απόλυτη καθαρότητα, απαιτώντας από εσάς να δώσετε χρόνο στην εξέλιξή τους και σε εσάς για να τις παρακολουθείτε.

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που δεν πρέπει να παίξετε με το πεπρωμένο σας, ειδικά σε όσους τομείς έχετε κάποιες αμφιβολίες!

zodia-zvdia-22

 

Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να αντιμετωπίσετε όλους τους προσωπικούς σας δαίμονες. Μην βιαστείτε να εμπλέξετε άλλα άτομα στις υποθέσεις σας, θεωρώντας ότι θα έχουν να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές… Τα άστρα σας συστήνουν να προχωρήσετε μόνοι σας, για να ανακαλύψετε τις καινούργιες προοπτικές σας και να στήσετε τους νέους στόχους σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με αχρείαστα προβλήματα από τρίτους!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, μέσα στον Ιούνιο δεν πρέπει να πιέσετε και να πιεστείτε για τίποτα. Ίσως προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις, που θα χρειαστούν μόνο την ψυχραιμία σας για τον χειρισμό τους. Η ισορροπία και η ομαλότητα που διέπει την προσωπική σας ζωή, θα διατηρηθεί στη διάρκεια αυτού του μήνα και θα διευρυνθεί. Η δική σας ηρεμία είναι αυτή που θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς, σε σημείο να δείτε τις σχέσεις σας να ενδυναμώνονται και να γίνονται πιο θερμές!

Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκεστε σε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όσο κι αν νοιάζεστε γι’ αυτούς, τώρα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και να τους επιτρέψετε να ωριμάσουν μέσα από τις δικές τους προκλήσεις!

zodia παρθένος Ιούνιος ερωτικές προβλέψεις 2018

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Παρθένοι είστε αδέσμευτοι, να αναμένετε ενθουσιώδεις εμπειρίες μέσα στον Ιούνιο! Αν έχει ήδη τραβήξει την προσοχή σας ένα ιδιαίτερο άτομο, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να το προσεγγίσετε και να το κατακτήσετε. Δεν χρειάζεται να λειτουργήσετε με υπερβολές και να καταστρώσετε στρατηγικές – γιατί τον χρόνο και την ενέργεια που θα καταναλώσετε σε αυτά, θα τον στερήσετε από την ουσιαστική γνωριμία σας με το εν λόγω άτομο. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στις μεταξύ σας συναντήσεις και συζητήσεις με απλότητα και ηρεμία, τόσο πιο πολύ θα αναδείξετε τον εαυτό σας και τις γνήσιες αξίες σας!

zodia παρθένος Ιούνιος ερωτικές προβλέψεις 2018

Μέσα στον Ιούνιο η ερωτική Αφροδίτη ενδέχεται να σας ωθήσει σε βιαστικές αποφάσεις, καθώς θα βρίσκεται σε επιθετική θέση απέναντί σας. Αντισταθείτε σε αυτή την παρόρμηση, επιλέγοντας συνειδητά να απομακρυνθείτε από τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σας πιέσουν. Μόνο αν αντικρύσετε τα πάντα ως εξωτερικοί παρατηρητές θα δείτε την ευρύτερη εικόνα τους, που θα σας οδηγήσει αυθόρμητα στις σωστές επόμενες κινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε άρτια αποτελέσματα σε κάθε ζητούμενό σας, αν δεν σκέφτεστε και δεν προσπαθείτε παραπάνω απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο. Ο Ιούνιος απαιτεί από εσάς να μεταβάλετε κάπως την κοσμοθεωρία σας, ώστε να μην σπαταλάτε τα ταλέντα σας σε λεπτομέρειες… Μην χάσετε το δάσος, κοιτώντας το δέντρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44