Ζωδια Σ/Κ 09-10/12 Μια Ευκαιρια Επανασυνδεσης

zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia-ζωδια

Κοινοποίηση:

ζωδια Ερωτικό σαββατοκύριακο 09-10/12

Ο Ερμής που κινείται με ανάδρομη πορεία, συναντά την Αφροδίτη που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να «στρογγυλέψετε» κάπως τις αιχμηρές γωνίες σε προβλήματα ή χρονίζουσες διαφωνίες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας!

zodia-zvdia-22

 

Τώρα υπάρχει η ώθηση να επεξεργαστείτε το δικό σας σκεπτικό που διέπει την ενέργεια της κάθε σχέσης. Δεν αποκλείεται να νιώθετε ότι υπάρχει μια θεϊκή παρέμβαση που σας κινεί προς αυτή την κατεύθυνση! Θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες να βάλετε σε μια τάξη τη φιλοσοφία της επένδυσής σας.

Φυσικά και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να πάρουν τη μορφή που απαιτείται, όμως η όποια δράση αναλάβετε τώρα θα αποδώσει πολύ περισσότερα στο μέλλον. Κάποια κομμάτια θα βρουν τη θέση τους σχεδόν μαγικά γιατί το ευνοούν οι συγκυρίες, όσο αφηρημένη κι αν φαντάζει αυτή η πρακτική!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί σε θέση τετραγώνου με τον Χείρωνα και τριγώνου με τον Ουρανό. Αυτές οι τρεις καίριες όψεις θα βρεθούν σε τέλεια διάταξη μέχρι την Κυριακή το πρωί. Η λαχτάρα, η κατανόηση και η επικοινωνία θα είναι σε έξαρση και οι εμπειρίες θα είναι δυνατές!

Όμως κάπου υπάρχει μια καρφίτσα, μια σκλήθρα στην κατασκευή… Κάτι σας ωθεί να αλλάξετε τη δική σας οπτική. Είναι ένα κέντρισμα στη λαχτάρα σας, που αναδύεται εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Δώστε σημασία σε αυτό το κέντρισμα!

Το Σάββατο το πρωί ο Άρης πέρασε στον Σκορπιό, κάνοντας μια βαθιά βουτιά. Ο πολεμιστής πλανήτης διατηρεί κάποιους περιορισμούς σε αυτή τη μετάβασή του από τον Ζυγό στον Σκορπιό… Όσο ήταν στον Ζυγό, αυτούς τους περιορισμούς τους επέβαλαν εξωγενείς παράγοντες.

taro-zodia-76

Ο Σκορπιός εμπεριέχει αυτούς τους εξαναγκασμούς, για να εξυπηρετούνται οι μύχιες στρατηγικές του. Υπάρχει μια βαθιά, διάχυτη ανάγκη για την εσωτερική τοποθέτηση του ελέγχου. Ό,τι κι αν πράξετε τώρα, γίνεται για κάποιο λόγο!

Ο Άρης στον Σκορπιό θα εξυπηρετήσει την πρωτογενή αυτονομία, ώστε να διαφυλάξετε τα εδάφη σας. Αυτή θα είναι η γενική αίσθηση της περιόδου, εκτός αν προκύψει μια έκταση περίσταση που θα απαιτήσει άμεση δράση. Όπως και να ‘χει, οι κινήσεις θα είναι δραστικές και ισχυρές, στρατηγικές! Είναι πολλά όσα τεκταίνονται κάτω από την επιφάνεια, εμφανή ή όχι. Ωστόσο, δεν είναι απειλητικά. Είναι σαρκώδη και ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση για τις υποσχέσεις του μέλλοντος!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον νεοφερμένο Άρη στον Σκορπιό, τον κυβερνά τον Πλούτωνα. Οι κινήσεις θα γίνουν πιο διακριτικές, πιο αισθησιακές και βαθιά απολαυστικές… Διεισδύστε μέσα στο κορμί σας και εκτιμήστε όσα έχουν να σας προσφέρουν οι αισθήσεις σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Την Κυριακή η Σελήνη θα διανύσει την υπόλοιπη έκταση της Παρθένου, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Χείρωνα και σε ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, καθώς αυτός θα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Σαν ένας αναστεναγμός – ίσως και περισσότεροι… – που αναβαθμίσει τη συναίσθηση! Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα παλιό ερέθισμα, τώρα θα δείτε σε αυτό κάτι καινούργιο: είναι η ωρίμανση και η αλλαγή, καθώς το παλιό δένει με το καινούργιο και εξαλείφει τον πόνο.

Ο Ουρανός στον Κριό συνδυάζεται με τον Άρη στον Σκορπιό… Είναι ο Φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του! Η μάθηση είναι μια συναισθηματική και πνευματική πρόκληση, όπως αυτή τη στιγμή θα σας αναβαθμίσει. Και θα διατηρήσετε αυτή την αναβάθμιση, καθώς θα παγιώνεται με το πέρασμα του χρόνου!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22