Ζωδια Σ/Κ 16-17/12 Νέο Ξεκίνημα

πρωην-zwdia-επανασυνδεση

Κοινοποίηση:

Ζωδια Ερωτικό σαββατοκύριακο

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη οδεύει προς τον Τοξότη, όπου θα μπει και θα περάσει όλο το Σαββατοκύριακο. Εκεί θα συναντήσει την Κυριακή το βράδυ τον Ήλιο και θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη.

Αν θεωρείτε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως σκοτεινό, στην προκειμένη περίπτωση κάνετε λάθος…

zodia-zvdia-22

Η μεγαλειώδης αστρική συνάντηση στον Τοξότη θα αναδείξει σε όλους την αισιόδοξη πλευρά τους – γιατί για να επέλθει το πιο φωτεινό φως, προηγείται το βαθύ σκοτάδι!

Όσο η Σελήνη θα κλυδωνίζεται στις παρυφές του Σκορπιού την Παρασκευή, θα σχηματίσει ένα σύντομο αλλά ζωτικό εξάγωνο με την Ήρα από τον Αιγόκερω. Παράλληλα, ο Κρόνος που κυβερνά τον Αιγόκερω, θα βρίσκεται στο κεντρικό σημείο αυτής της όψης πριν περάσει κι αυτός στον Τοξότη. Δώστε μεγάλη σημασία στις αλλαγές που μπορεί να νιώσετε, γιατί θα έχουν σταθεροποιητικές προθέσεις!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αν έχετε την ανάγκη να κάνετε μια συναισθηματική επένδυση, φανείτε γενναίοι και τολμήστε τη. Αν νιώθετε υπερβολικά δεσμευμένοι σε κάποιες καταστάσεις και έχετε ανάγκη από λίγο χώρο να αναπνεύσετε, κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Σελήνη από τον Τοξότη, θα αγγίξει το μεσαίο σημείο ενός εξαγώνου ανάμεσα στον Άρη και το Μαύρο Φεγγάρι νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Ίσως να νιώσετε μια ώθηση να χειριστείτε ένα θέμα που δεν είναι της άμεσης προτεραιότητάς σας. Επειδή θα σας ενθουσιάσει αυτή η ώθηση, να ασχοληθείτε μόνο αν νιώθετε ότι είναι σωστό με βάση τα δεδομένα σας.

Το Σάββατο η Ήρα φεύγει από τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο. Ο Ήλιος από τον Τοξότη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό (που κυβερνά τον Υδροχόο), καθώς και η Αφροδίτη θα ετοιμάζεται για ένα τρίγωνο. Οι δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με τη χρονική στιγμή, δεν θα έχουν διάρκεια! Γι’ αυτό κάντε όλες τις απαραίτητες αλλαγές που θα διασφαλίσουν τις επενδύσεις σας ή αναζητήστε καινούργιες για να τις αντικαταστήσετε.

taro-zodia-76

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και θα ετοιμάζεται για μια συνάντησή της με τον Ερμή – που κινείται ακόμη ανάδρομος. Τώρα θα βρεθείτε μπροστά στα δεδομένα σας, σε μια πληθώρα δεδομένων! Αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα δείτε, που θα ακούσετε ή που θα σκέφτεστε, στρέψτε το βλέμμα σας στην ευρύτερη εικόνα και να αναμένετε να δείτε την εξέλιξη.

Αξιοποιήστε το μεσοδιάστημα για να συντονιστείτε καλύτερα με τα τεκταινόμενα, γιατί τα κομμάτια που λείπουν θα μειώσουν το ποσοστό κατανόησης των πραγμάτων – γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Αν είστε από τα άτομα που «γαυγίζουν χωρίς να δαγκώνουν», αντιδράστε όσο έντονα θέλετε σε αυτή τη φάση!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα συνευρεθεί με τον ανάδρομο Ερμή αλλά και με την Αφροδίτη. Θα εμπλακεί στο τετράγωνο που στήνει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα και το τρίγωνο με τον Ουρανό. Πάρτε το τιμόνι στα χέρια σας, ακολουθήστε την εξέλιξη! Ο Κρόνος πέρασε πρόσφατα από αυτό το σημείο, γι’ αυτό θα σας έχει δώσει την επίγνωση για όσα χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις. Θα νιώσετε υπέροχα κάνοντας αυτές τις αλλαγές!

Το φεγγάρι σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ θα δημιουργεί και τη Νέα Σελήνη σε συνεργασία με τον Ήλιο. Η ανάγκη για ένα ουσιαστικό νέο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να είναι πιο καταφανής… Όλοι θα ξέρετε τώρα ποιο πρέπει να είναι αυτό!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22