Ζώδια σ/κ 21-22/07 Ερωτικές Αποκαλύψεις

ζωδιο-ταυρος

Ζώδια ερωτικό σ/κ 21-22/07

Η Σελήνη βρίσκεται από την Παρασκευή στον υδάτινο Σκορπιό, τον οποίο θα διασχίζει και το Σάββατο.

Από το στοιχείο του Νερού θα φωτίσει την εμπλοκή της Αφροδίτης, σε ένα μεγαλόπρεπο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα.

Την Κυριακή η Σελήνη αναμένεται να αλλάξει εδάφη, περνώντας στον ευμετάβλητο και πύρινο Τοξότη. Από το στοιχείο της Φωτιάς, θα ετοιμάσει το σκηνικό για την εντυπωσιακή είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα!

zodia-zvdia-22

Η Αφροδίτη από την Παρθένο προσεγγίζει τον Δία με ένα εξάγωνο που θα είναι ακριβείας την Κυριακή, ενώ προετοιμάζει την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα. Η σύμπραξη Νερού και Γης της Σελήνης με τον Δία, θα οπλίσουν την Αφροδίτη για να κάνει τις αλληλεπιδράσεις πιο ουσιαστικές. Έτσι θα εκπληρωθεί η ανάγκη για συνδέσεις, όπως και η αίσθηση ότι κάποιες από αυτές έχουν πολλές προοπτικές για αξιοποίηση και εξέλιξη!

Ίσως να υπάρχει μια τάση να μεγεθύνονται οι δυνατότητες που έχει η κάθε σύνδεση. Η συμβουλή των άστρων για όλους, είναι να αναζητήσετε το αυθεντικό αντί για το ιδεώδες. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να δείτε την σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, όχι αν τοποθετείτε σε βάθρα άτομα και καταστάσεις. Αν εκτιμήσετε το καθετί και τον καθένα γι’ αυτό που είναι, θα εκπλαγείτε από το πόσα περισσότερα αξιόλογα στοιχεία του θα δείτε!

zwdia-fotia

Ζώδια ερωτικό σ/κ 21-22/07

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεστε σε αυτή τη φάση… Αν η φαρέτρα της Αφροδίτης αδειάσει, θα γεμίσει ξανά από μόνη της. Μην βάζετε φραγμό στην προσφορά σας ούτε να προσφέρετε περισσότερα απ’ όσα πρέπει, το δούναι και λαβείν είναι η πιο ισορροπημένη πρακτική!

Το Σάββατο το πρωί ο Άρης κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο, απ’ όπου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με την Αθηνά κατά μήκος των δεσμών της Σελήνης. Το πέρασμα της Αθηνάς από τον Βόρειο Δεσμό, μπορεί να φανεί ως μια αντιπαλότητα ανάμεσα στον Δαυίδ και τον Γολιάθ.

Οι ξεπερασμένες πρακτικές συνέργιας αντιπαρατίθενται σε έναν καινούργιο και πιο δημιουργικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων… Θα το αντιληφθείτε, όταν θα είστε έτοιμοι να το αντιληφθείτε!

zodia-543

Ζώδια ερωτικό σ/κ 21-22/07

Ανάλογα θα λειτουργήσει και το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα, με την Εστία που κινείται ανάδρομη στον Τοξότη. Μέσα σε αυτό το ζώδιο, η θεά του σπιτιού ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της. Η ανάδρομη κίνησή της, ωστόσο, μπορεί να αμφισβητεί τις αξιώσεις της προκειμένου να κατανοήσει κάθε ζητούμενο.

Το τρίγωνο ανάμεσα στο μυαλό και τις αισθήσεις, θα ρίξει το σωστό φως για να εξισορροπήσουν οι απόψεις. Να αναμένετε πολλές λαμπρές ιδέες, όπως και διαφωτιστικές συζητήσεις. Χωρίς διάθεση να αλλάξετε τις θέσεις των άλλων, εμπλακείτε σε αυτούς τους διαλόγους – και αφήστε όλη την αίσθηση του χιούμορ σας ελεύθερη να διαπρέψει!

Τα ξημερώματα της Κυριακής, η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο στην 29η μοίρα του Καρκίνου. Στη συνέχεια θα περάσει στον Τοξότη και σε ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό. Η ροή των πραγμάτων θα δώσει έμφαση σε μια πιο ρυθμική και ενθουσιώδη διάθεση, που θα μετατρέψει τη δημιουργική σας ενέργεια σε προσωπική πρόοδο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια ερωτικό σ/κ 21-22/07

Το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα. Θα είναι μια θερμή προσέγγιση, σε καθετί που εμπεριέχει μάθηση και διδαχή… Η γενναιόδωρη ατμόσφαιρα αρχίζει να προάγει την επούλωση, καθώς οι θερμές ακτίνες του ήλιου γεμίζουν όλες τις ρωγμές!

Ταυτόχρονα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία γίνεται ακριβείας. Η αγάπη αρχίζει να ξεχειλίζει, γι’ αυτό χαρίστε όση περισσότερη μπορείτε – αναπληρώνεται από μόνη της!

Μέχρι το τέλος της Κυριακής, η Σελήνη θα έχει σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη. Καθώς φθίνει η αντίθεση του πολεμιστή θεού με την σοφή Αθηνά, εκείνος στρέφεται σε ένα τετράγωνο με τον Ουρανό.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό σ/κ 21-22/07

Εκείνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Ήρα, η ευφυΐα συναντά τη συμβατική δέσμευση και την ερωτική ζήλια!

Η ανορθωμένη διάθεση είναι αυτή που θα κατευνάσει κάθε εκνευρισμό, που μπορεί να προκαλεί η γνώση ότι πρέπει να αλλάξει το σκεπτικό για να αλλάξουν και οι πράξεις…

Όχι επειδή το απαίτησε κάποιος, αλλά επειδή αυτός είναι ο έξυπνος τρόπος. Και εσείς, είστε έξυπνοι!

Κάποιες συμφωνίες θα χρειαστούν αναπροσαρμογές. Για κάποιους αυτό μπορεί να προκύψει καταιγιστικά, για άλλους αποτελεί μια αναγκαία διαδικασία για να κλείσουν μια καινούργια συμφωνία.

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό σ/κ 21-22/07

Σκεφτείτε δημιουργικά και προτιμήστε την πιο λογική οδό, όχι αυτή που έχετε μάθει να παίρνετε. Δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα μια γρήγορη διόρθωση, ακόμα κι αν φανεί λίγο άβολη.

Αυτό το σαββατοκύριακο αναμένεται να εμπεριέχει προκλήσεις και ευλογίες, σε ίσες δόσεις. Θα λάβετε τις μεν μαζί με τις δε. Αλλά θα υπάρχει και πολλή αγάπη, πολλή ουσία, αρκεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δει και να νιώσει. Αφήστε τις να μπουν μέσα σας με μια βαθιά εισπνοή – για να δείτε στην εκπνοή σας τις σπίθες τους να ανάβουν μια τεράστια φωτιά!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66