Ζωδια σ/κ 24-25/03 Απαγορευμένες Απολαύσεις!

zwdia-αστρολογια-zodia-συμβατοτητα

ζωδια ερωτικό  σαββατοκυριακο

Τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν ακούει ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος – και μάλιστα μέσα στον Κριό;

Ένα ρητό λέει «όταν ακούς οπλές, να περιμένεις να δεις άλογα, όχι ζέβρες».

Κι όμως, κάποιες φορές μπορεί να δεις και ζέβρες!

zodia-zvdia-22

Είναι γεγονός ότι κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να μετατρέψει ακόμα και το πιο καλοστημένο σχέδιο σε αμφίβολο. Αν σκεφτείτε τον εαυτό σας μόλις έναν χρόνο πίσω, το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι τώρα τα προβλήματά σας έχουν μια πιο ποιοτική χροιά. Από μόνο του αυτό αποτελεί «πρόβλημα»: το ότι τα πάντα τα σκέφτεται ο άνθρωπος αναλογικά!

Τα πάντα έχουν αλλάξει επίπεδο, ακόμα και οι προκλήσεις. Εξακολουθούν να έχουν δυναμική αλλά προέρχονται από πιο ποιοτική αφετηρία. Όσο πιο πολύ ωριμάζει και ανεβαίνει σε κλίμακα ο καθένας, τόσο πιο πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει και ξεπερνά… Γιατί έχει βελτιώσει τις ικανότητές του και έχει εμπλουτίσει το οπλοστάσιό του!

taro-zodia-76

ζωδια ερωτικό  σαββατοκυριακο

Κάθε προετοιμασία είναι ευπρόσδεκτη και αποδεκτή, κάθε ανησυχία είναι αχρείαστη και βλαβερή. Αλλά έτσι είναι η φύση του ανθρώπου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος μέσα στον Κριό, σας πιάνει μια ανησυχία για τις ικανότητες και την τόλμη σας.

Αν σας ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια, αν κάποιο γρανάζι τρίξει, σκέφτεστε ότι κάτι κακό συμβαίνει… Τίποτα δεν συμβαίνει! Αν παίζετε συχνά ένα παιχνίδι στον υπολογιστή σας, σύντομα το βαριέστε γιατί δεν εμπεριέχει πλέον προκλήσεις, δεν εξάπτει τη φαντασία σας. Γι’ αυτό αναζητάτε την επόμενη πρόκληση.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Άρη είναι η νοητή αναδρομή στην πρόοδο που έχετε σημειώσει, το ξεσκόνισμα στα σημεία που έχετε ήδη περάσει με επιτυχία. Ξεκαθαρίζετε τα σχέδιά σας, το σκεπτικό σας, τις συνήθειές σας, τις απόψεις σας.

taro-tarw

ζωδια ερωτικό  σαββατοκυριακο

Θέλετε να είναι έτοιμα για να ορμήσετε με τα καινούργια στην επόμενη μάχη, όταν ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθή πορεία του. Προς το παρόν, επικρατεί μια αναμπουμπούλα για το πού πρέπει να στοχεύσετε και να πετύχετε!

Αυτός είναι ο Κριός, είναι η σκέψη αυτού που πρέπει να γίνει. Ο Χείρωνας και ο Ήλιος από τους Ιχθύες ήταν άοπλοι όταν βρέθηκαν πέτρες στον δρόμο σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σκύβει σε εκείνα τα σημεία που σκοντάψατε, μαζεύει τις πέτρες και τις πετά πιο μακριά κι από το οπτικό σας πεδίο!

Ακόμα κι αν εκνευριστείτε στη διάρκεια αυτής της πορείας, είναι μέρος της διαδικασίας. Η στιβαρή ανταπόκριση είναι αυτή που κάνει τους τροχούς του Ερμή να γυρίζουν. Κάνει την φαιά ουσία σας να ρέει, γι’ αυτό κεντρίζονται οι ικανότητές σας και είστε έτοιμοι για δράση!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζωδια ερωτικό  σαββατοκυριακο

Μην εμμένετε στο σκεπτικό «κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», η θετική οπτική είναι αυτή που προωθεί τις κινήσεις. Όσο διασχίζετε τη ζωή με ανεμελιά και αδιαφορία, δεν μαθαίνετε τίποτα. Μην αρκείστε στα μικρά προβλήματα. Όσο πιο σημαντικές μάχες δίνετε, τόσο πιο μεγάλη είναι η ικανοποίηση και η ανταμοιβή σας!

Η Αφροδίτη θα περάσει το σαββατοκύριακο σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Η τριβή δίνει περισσότερη απόλαυση. Τα προβλήματα που έχει επιφέρει η αντιπαράθεση του Κριού με τον Αιγόκερω, θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση καθώς θα τα επιλύετε τώρα.

Όσο επεξεργάζεστε κάτι, τόσο βελτιώνεται. Ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσεγγίζει τον Κρόνο. Κάθε προσπάθεια αποτελεί επένδυση, αρκεί να εστιάζετε στο μακροπρόθεσμο κέρδος – πιο έξυπνα, όχι πιο κοπιαστικά.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ερωτικό  σαββατοκυριακο

Θα κουραστείτε πιο γρήγορα αν ανέβετε ένα ύψωμα σε ευθεία, ενώ μια κυκλική διαδρομή θα σας αποδώσει πιο πολλά μακροπρόθεσμα. Έτσι θα δώσετε την ευκαιρία και στα ελαττώματα του ανάδρομου Ερμή να διορθωθούν, καθώς θα μειώσετε την σωματική πίεση και θα αυξήσετε την πνευματική!

Ο Ήλιος θα περάσει το σαββατοκύριακο σε όψη τετραγώνου με τον Άρη. Αν σκεφτείτε ότι η πιο μακριά διαδρομή ανακόπτει τη δημιουργικότητά σας, να ξέρετε ότι τώρα δεν ευνοούνται τα γρήγορα αποτελέσματα. Η Αφροδίτη θα είναι σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Δία όλο το σαββατοκύριακο.

Τα θετικά θα τα απολαύσουν εκείνοι που συγκρατούν τον ενθουσιασμό τους, αδημονώντας για πιο μακροχρόνιες περιπέτειες. Απολαύστε τις μικρές χαρές, μην τις χάνετε στην προσπάθειά σας να διαρκέσουν – αδράξτε το τώρα και συνεχίστε να προχωράτε. Σας περιμένουν κι άλλες χαρές στη συνέχεια της διαδρομές, αν δεν προσπαθείτε να τις συγκρατήσετε… Να αδημονείτε για την επόμενη!

zwdia-fotia

ζωδια ερωτικό  σαββατοκυριακο

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη είναι στην έδρα της, τον Καρκίνο. Ο συντονισμός με τις θεμελιώδεις ενέργειες σε όψη τετραγώνου, μπορεί να αποβεί συναισθηματικά εξουθενωτικός. Αντ’ αυτού, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και την Ήρα και η αντίθεση με το Μαύρο Φεγγάρι, θα σας χαρίσει πιο πλούσια συναισθήματα. Αρκεί να παραδοθείτε στη φαντασία, στη σύνδεση, στη γήινη πλευρά των απαγορευμένων απολαύσεων. Σε αυτά να εστιάσετε και αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη επί του παρόντος!

Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα και τον Δία, ένα μεγάλο τρίγωνο με τη γωνία του στον Πλούτωνα. Στη συνέχεια θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Αφροδίτη και μετά με τον Ουρανό. Επιλέξτε εκείνη την μακρύτερη διαδρομή. Σύντομα θα νιώσετε πιο ενθουσιώδεις, πιο αισιόδοξοι, πιο προσγειωμένοι, όλα πιο σωστά. Αυτή είναι η ικανοποίηση… Προτιμήστε τη, έναντι της λαχτάρας για τελειότητα!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087