Ζώδια Σ/Κ 30/06-01/07 Παρορμήσεις απο το παρελθόν

ζωδιο-ιχθυες-αφροδιτη-zwdia-αστρολογια-ωροσκοπιο-2015

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Καλό μήνα σε όλους!

Το σαββατοκύριακο ανοίγει με μια αίσθηση βεβαιότητας.

Θα ξέρετε ότι πήρατε σωστές αποφάσεις, όταν νιώθετε ότι είναι σωστές τη δεδομένη στιγμή – ακόμα κι αν αργότερα αναθεωρήσετε κάποιες από αυτές!

zodia-zvdia-22

Το Σάββατο το πρωί ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο ακριβείας με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριο. Όση αναταραχή κι αν προκαλέσουν πιθανές αλλαγές της προοπτικής σας, θα αποδειχθούν αίσιες στην εξέλιξή τους γιατί θα σας ωριμάσουν!

Όλο το σαββατοκύριακο ο επικοινωνιακός πλανήτης θα το διανύσει σε όψη αντίθεσης με τον Άρη. Θα είναι καλό να μην γίνετε εμμονικοί με τα σχέδιά σας, προτιμήστε να κινείστε ανάλογα με τη ροή των πραγμάτων. Να λαμβάνετε υπόψιν τα δεδομένα αλλά να αποφασίζετε για τον εαυτό σας και μόνο.

zwdia-taro-astra

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές σας πρέπει να ευνοούν τα δικά σας σχέδια, να τις παίρνετε με δημιουργικό μακροπρόθεσμο σκεπτικό!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα πορεύεται μέσα στον Υδροχόο, θα περάσει τον Νότιο Δεσμό και θα συναντήσει τον Άρη που κινείται ανάδρομος. Η πορεία του φεγγαριού θα δημιουργήσει μια τέλεια όψη χιαστί, ανάμεσα στον Ήλιο από τον Καρκίνο και τον Άρη. Η ανία δεν συνδυάζεται καλά με την παρόρμηση να αναμασήσετε το παρελθόν.

Θα είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με το μέλλον, διαφορετικά θα συμπράξετε στη διάθεση άλλων να κεντρίσουν δυσχερείς καταστάσεις… Μια διασκεδαστική πρόταση είναι αρκετή για να ξεσηκώσετε τους πάντες και να βγείτε, πριν η ατμόσφαιρα ηλεκτριστεί!

taro-tarw

Αργότερα, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία. Μην πιέσετε τις καταστάσεις, αν νιώσετε να έχει αρχίσει να χάνεται το ενδιαφέρον. Όποια διάθεση επικρατεί, θα διογκωθεί μόλις διασταυρωθεί με τον Δία!

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη διατηρεί το πιεστικό τετράγωνό της με τον Δία, μέχρι να σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Λέοντα. Μετά από την πίεση, το πιο πιθανό είναι να νιώσετε επιτέλους ανακουφισμένοι και χαρούμενοι. Είναι η ιδανική στιγμή για να γίνετε πιο κοινωνικοί, καθώς θα έχετε πολλές δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Ο αέρας θα φουντώσει την πυρά της Αφροδίτης!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Παράλληλα, η ερωτική θεά θα βρεθεί σε θέση χιαστί με τον Πλούτωνα. Η λαχτάρα θα σιγοκαίει βαθιά μέσα σας, ακόμα κι αν είναι κάπως ευμετάβλητη… Το βέβαιο είναι ότι θα είναι ισχυρή!

Την Κυριακή, πρώτη μέρα του Ιούλη, η Ήρα θα περάσει στον Ταύρο και θα συναντήσει τον Ουρανό.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν εκπλήξεις όσο αφορά τις υποχρεώσεις σας, παλιές και καινούργιες. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του πλανόδιου Ουρανού: είναι απρόβλεπτος!

Όλο το σαββατοκύριακο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο, απ’ όπου θα διαμορφώνει όψεις τριγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα – ενώ και οι δύο κινούνται με ανάδρομη πορεία. Αυτές οι διεργασίες θα επιφέρουν την αναγκαία ομαλή ροή στα γεγονότα, θα τα διανθίσουν αριστοτεχνικά.

taro-zodia-76

ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Οι νότες μαγείας στην ατμόσφαιρα θα στρέψουν τα πάντα προς την αίσια πλευρά τους… Το θεϊκό άγγιγμα, προς τη σωστή κατεύθυνση την σωστή στιγμή!

Να θυμάστε: κάποιες φορές τα πράγματα φαντάζουν σαν να εξοκείλουν, αλλά στην πραγματικότητα απλά κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Χαρείτε το, υποδεχθείτε πρόσχαρα τον καινούργιο μήνα!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot