ζωδια σαββατοκυριακο 09-10/12 B

passion

Κοινοποίηση:

ζωδια σαββατοκυριακο 09-10/12 B

ζωδια Ζυγός

Τα-ντα! Λεφτά! Για τις επόμενες επτά εβδομάδες καίγεστε για να βγάλετε λεφτά, καθώς ο έξυπνος Άρης περνά μέσα από τον Οίκο των οικονομικών σας. Αφήστε τη φωτιά μέσα σας να σας καθοδηγήσει προς την αφθονία. Πάρτε περισσότερα ρίσκα στη δουλειά· ξεκινήστε έργα, μείνετε στο γραφείο ως αργά. Απλώς μην βάλετε παρωπίδες στην αναζήτησή σας για λεφτά, Ζυγοί. Μπορεί να είστε οι υλιστές του ζωδιακού, αλλά οι σχέσεις σας με τους άλλους μετράνε περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Με αυτό στο μυαλό σας, τι θα λέγατε να καταστρώσετε ένα σχέδιο που θα βοηθήσει και τους φίλους σας; Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον δωδέκατο Οίκο σας των μεταβάσεων σας προειδοποιεί να μην κάψετε τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Ενώ μια όψη της φιλοδοξίας σας μπορεί να είναι αλαζονική, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Ένα ρεαλιστικό σχέδιο θα έχει αρκετή ζωή μέσα του, ακόμα και χωρίς όλες αυτές τις φιοριτούρες.

zodia-zvdia-22

 

ζωδια Σκορπιός

Ο καυτός Άρης περνάει το Σάββατο στον Σκορπιό, ανεβάζει την θερμοκρασία, το πάθος και το ξακουστό σεξαπίλ σας. Carpe diem! Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιό σας κάθε δύο χρόνια και θα έχετε την ενεργητική του παρουσία στη διάθεσή σας έως τις 26 Ιανουαρίου. Έχετε επίσης αρκετή ενέργεια για ένα πρότζεκτ που σας παθιάζει, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε βωμό προσωπικότητας με εσάς στο επίκεντρο του. Ενεργήστε τώρα, ακόμα κι αν πρέπει να ξεκινήσετε μόνοι για να το σηκώσετε από το έδαφος.

Αλλά η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητη για την επιτυχία, και το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής μπορεί να φέρει μερικές αλλαγές στην ομάδα σας. Σηκώνουν όλοι μέσα στην παρέα σας το βάρος τους; Μιλήστε και αναδιανείμετε το φορτίο πριν ο εκνευρισμός σας κατακλύσει για τα καλά. Μήπως κάποιες τεχνολογικές αναβαθμίσεις θα σας οδηγήσουν ταχύτερα στους στόχους σας; Ερευνήστε γκάτζετ και εφαρμογές που μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα ή την αποδοτικότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ζωδια Τοξότης

Πόσο ακριβώς το έχετε «ξεπεράσει», Τοξότες; Με τον ανυπάκουο Άρη να περνάει μέσα από τον δωδέκατο Οίκο σας των μεταβάσεων έως τις 26 Ιανουαρίου, είστε έτοιμοι να αποτοξινωθείτε και να περιορίσετε. Από το να πετάξετε τα σκουπίδια που μένουν χωρίς λόγο στο υπόγειό σας, μέχρι να διώξετε κάποιον ψεύτικο φίλο από τον κύκλο σας, κλείστε το έτος με ξεκάθαρη εικόνα. Χαλαρά όμως! Με τον φουριόζο Άρη να σας προτρέπει, μπορεί να δράσετε βιαστικά. (Μόλις χαρίσετε ένα οικογενειακό κειμήλιο σε μια οργάνωση, θα είναι δύσκολο να το πάρετε πίσω.) Αν πρέπει να πείτε αντίο, κάντε το με συμπόνια, ακόμα κι αν σας έχει τελειώσει για τα καλά.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στην Παρθένο σας βοηθά να συντονίσετε τους στόχους σας για το τέλος του έτους. Πώς μπορείτε να ανεβάσετε το παιχνίδι σας; Όχι μόνο να προσθέσετε φτερό στο καπέλο σας, αλλά και να βάλετε σε τέτοια θέση τον εαυτό σας για μια αστρική εκτόξευση μέσα στο 2018; Σημαντική συμβουλή: Σκεφτείτε πώς θα κάνετε μικροδιορθώσεις, αντί να ξεκινήσετε μία ακόμη μεγάλη αποστολή. Μπορεί να λατρεύετε τη δουλειά σας, Τοξότες, αλλά σας αξίζει να απολαύσετε ένα χριστουγεννιάτικο διάλειμμα.

taro-zodia-76

ζωδια Αιγόκερως

Πιάστε την ντουντούκα σας και μαζέψτε την ομάδα σας. Από το Σάββατο έως τις 26 Ιανουαρίου ο κινητήριος Άρης ανεβάζει τις θερμοκρασίες περνώντας στον Σκορπιό και στον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας. Και με όλα τα φιλόδοξα σχέδια που έχετε βάλει σε σειρά από το φθινόπωρο, χρειάζεστε πολλά χέρια βοηθείας. Δουλέψτε εξυπνότερα, όχι πιο σκληρά, αναθέτοντας δουλειές ή μετατρέποντας ένα ατομικό πρότζεκτ σε ομαδικό εγχείρημα. Και πάνω στην ώρα για τις γιορτές, η όρεξη σας για τα καλά της ζωής επιστρέφει. Αφιερώστε χρόνο στο παιχνίδι χωρίς όμως απώτερο σκοπό και κάντε μερικά μεγαλύτερα διαλείμματα. «Η ψυχή του πάρτι» είναι καλό λουκ για εσάς.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον ντόμπρο ένατο Οίκο σας σάς βοηθά να μιλήσετε με ειλικρίνεια, αλλά και διπλωματία. Πιείτε μια γουλιά από την κούπα του θάρρους, αλλά να θυμάστε ότι ακόμα κι μία σβησμένη ανάρτηση δεν εξαφανίζεται ποτέ. Αν δεν είστε έτοιμοι να δείξετε ανωτερότητα, γράψτε ένα γράμμα που δεν θα στείλετε. Θα είναι βοηθητικό να καταγράψετε ωμά τα συναισθήματά σας, πριν τα επιμεληθείτε για να μην είναι τόσο έντονα. Έπειτα ρίξτε το χαρτί στο τζάκι, αντί για το γραμματοκιβώτιο.

ζωδια-58ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος

Θα κλείσετε το 2017 με αισιόδοξη διάθεση, χάρη στον καταφερτζή Άρη που μπαίνει στον Σκορπιό και στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας έως τις 26 Ιανουαρίου. Χρησιμοποιήστε το χριστουγεννιάτικο πάρτι για να δικτυωθείτε στρατηγικά. Μπροστά στο ανοικτό μπαρ, μπορεί να δεθείτε με κάποιον που έχει σημαντική επιρροή και αυτό να οδηγήσει σε ένα γεύμα δικτύωσης στις αρχές του 2018. Είστε έτοιμοι για εξέλιξη, γι’ αυτό εμπιστευτείτε τα μοναδικά δώρα σας – και επενδύστε στην περαιτέρω ανάπτυξη τους. Μια θέση αρχηγίας μπορεί να βρεθεί στα πόδια σας. Κολακευτικό, αλλά πριν πείτε ναι, βεβαιωθείτε ότι θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες που φέρνει μαζί της.

Μπορεί να είστε καλύτερα αν βάζετε σχέδια σε κίνηση για τα δικά σας εγχειρήματα. Η Υδροχόος Α.Ε. μπορεί να γίνει αληθινή το 2018. Την Κυριακή ένα εξισορροπητικό τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε το σέξι στυλ σας μπροστά με διακριτικό τρόπο. Αν μια έλξη βαδίζει προς τη ζώνη της φιλίας, κάντε τον εαυτό σας λίγο λιγότερο διαθέσιμο. Το μυστήριο είναι εργαλείο αποπλάνησης, εφόσον δεν γίνετε τόσο αινιγματικοί που το αντικείμενο του πόθου σας να μην καταλαβαίνει τα μηνύματά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Ιχθύες

Κολυμπήστε στην επιφάνεια, Ψαράκια, και ρίξτε μια ματιά γύρω σας! Ο Άρης, που πάντα ψάχνει για κάτι συναρπαστικό, περνάει στον Σκορπιό και στον νομαδικό ένατο Οίκο σας έως τις 26 Ιανουαρίου. Η ανάγκη σας για περιπλάνηση φουντώνει και οι πολλές μέρες μέσα στο σπίτι μπορεί να σας κάνουν κλειστοφοβικούς. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο για ταξιδιωτικές προσφορές και κάντε μερικά τηλεφωνήματα, ακόμα κι αν το σάιτ λέει ότι το μέρος που θέλετε είναι γεμάτο για την σεζόν. Μπορείτε να μπείτε στην λίστα αναμονής. Κάτω από αυτά τα κύματα αυθορμητισμού, το να ελπίζετε για μια αλλαγή στις πτήσεις είναι απολύτως λογικό. Αυτή η εφευρετική φάση που φέρνει ο Άρης μπορεί να σας φέρει την επόμενη μεγάλη ιδέα για μια δεύτερη δουλειά, ένα πρότζεκτ ή ακόμα και για την πρώτη αυτοβιογραφία σας!

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στην Παρθένο στέλνει τις λαμπερές, ισορροπητικές ακτίνες του στον τομέα της σχέσης σας. Το πάθος είναι σημαντικό για τους Ιχθύες, αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να το έχετε (και πολλά περισσότερα μαζί) με κάποιον που είναι επίσης πιστός και υποστηρικτικός; Δεν χρειάζεται να πετούν πυροτεχνήματα όλη την ημέρα για να μείνετε ικανοποιημένοι. Μήπως η γεμάτη ζωή σας σάς έχει κάνει να απομακρυνθείτε από έναν σημαντικό φίλο ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον; Επανασυνδεθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο και κάντε ένα σχέδιο μαζί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia