ζωδια σαββατοκυριακο 13-14/01 A Δοκιμασιες Αγαπης

ζωδια-zwdia-ερωτοσκοπιο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ζωδια σαββατοκυριακο 13-14/01 A

ζωδια Κριός

Ένας Κριός μπορεί να δεχτεί μέχρις ενός σημείου την ενηλικίωση πριν χτυπήσουν τα καμπανάκια –τότε είναι που πρέπει να επαναστατήσετε! Αν δεν θέλετε να κάψετε γέφυρες, ξεχάστε το ότι θα είστε εσείς ο ενήλικας μέσα στο δωμάτιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο σοκαριστικός Ουρανός στον Κριό και στον πρώτο Οίκο σας της αυτοέκφρασης μπλέκεται σε διαμάχη με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Αιγόκερω και στην ζώνη της ωριμότητάς σας. Αν νιώθετε αυτοπεποίθηση, μπορεί να παρεκτραπείτε ή να μπείτε στον πειρασμό να εξαφανιστείτε χωρίς να πείτε τίποτα στην άναυδη παρέα σας. Μην το αφήσετε να φτάσει σε τέτοιο σημείο!

Τιμήστε την ανάγκη σας για ελευθερία κρατώντας τα πλάνα σας ελεύθερα –και αφήστε πολλές ώρες κενές μέσα στο Σαββατοκύριακο σας για να περιφέρεστε. Οι αυθόρμητες παρακάμψεις θα φέρουν τις καλύτερες εκπλήξεις. Αλλά μην γυρίσετε την πλάτη σε αυτούς που σας έχουν σταθεί, Κριάρια. Την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να τους χρειαστείτε και πάλι για να σας στηρίξουν. Το πρόβλημα είναι ότι, αν τους πιέσετε πολύ, δεν θα είναι εκεί, διαθέσιμοι για εσάς.

zodia-zvdia-22

ζωδια Ταύρος

Προσοχή: Έρχονται παιχνίδια του μυαλού! Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται ένα ταγκό που κρύβει παγίδες και περιλαμβάνει τόσο την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον ανεξάρτητο ένατο Οίκο σας όσο και τον απρόβλεπτο Ουρανό στον σκιώδη δωδέκατο. Προσέξτε! Η κολακεία από ένα δολοπλόκο άτομο μπορεί να σας ρίξει εύκολα. Θα πρέπει να μείνετε στις μύτες των πολεμικών μποτών σας, αν δεν θέλετε να παραπλανηθείτε από καλοφτιαγμένους λόγους. Μην δέχεστε τίποτα χωρίς να το τσεκάρετε, ειδικά σε ότι αφορά τον έρωτα.

Μπορεί να ξετρελαθείτε με την πρώτη, μόνο για να πέσετε με τα μούτρα στο έδαφος μετά. Σε σχέση; Αυτό το απελευθερωτικό τρίο κάνει το βλέμμα σας να περιπλανιέται. Δεν πειράζει να κοιτάτε, Ταύροι, ούτε να επιδοθείτε σε λίγο άκακο φλερτ. Αλλά μην ξεφύγετε στο μονοπάτι του πειρασμού –όχι τώρα, όταν ο αυτοέλεγχός σας είναι τόσο χαμηλά!

taro-zodia-76

ζωδια Δίδυμοι

Βαθμοί για την πίστη σας; Τσεκ! Η αφοσίωσή σας μπορεί να δοκιμαστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, Δίδυμοι, καθώς ο ριζοσπαστικός Ουρανός στη ζώνη της κοινότητάς σας βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον κτητικό όγδοο Οίκο σας. Αν και μπορεί να θέλετε να μείνετε αντικειμενικοί και να είστε απλώς φίλοι με όλους, η άρνησή σας να διαλέξετε πλευρά μπορεί να καταστρέψει κάποια σημαντική σχέση. Σκεφτείτε με στρατηγική.

Για εσάς, μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο θέμα να κάνετε παρέα με τη Νέμεσις του καλύτερου σας φίλου ή με τον/την πρώην τους ή να κάνετε δουλειές με μια ομάδα που έχει δημιουργήσει στη δική σας ομάδα προβλήματα στο παρελθόν. Το θέμα είναι, Δίδυμοι, ότι οι φίλοι σας μπορεί να δουν τις πράξεις σας ως προδοσία. Δεν χρειάζεται να δηλώσετε ανοιχτά ότι είστε σε πόλεμο με κάποιον –ούτε θα ‘πρεπε– αλλά σκεφτείτε την ευρύτερη εικόνα. Αν εκτιμάται πραγματικά αυτές τις φιλίες, μπορεί να πρέπει να κάνετε μια κοινωνική θυσία για να κρατήσετε δυνατό το δεσμό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Καρκίνος

Αυτό το Σαββατοκύριακο μην πληρώσετε το τίμημα γιατί ήσασταν υπερβολικά καλοί. Ο Ήλιος και η εύθυμη Αφροδίτη στον Οίκο της σχέσης σας βρίσκεται απέναντι από τον χαοτικό Ουρανό στη ζώνη της φιλοδοξίας σας. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία ζωής. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος, για τον οποίο νοιάζεστε, μπορεί να τρέχει να αρπάξει την ίδια ευκαιρία. Τι θα κάνετε; Καλέστε το ανταγωνιστικό πνεύμα σας, αντί να κάνετε πίσω. Ενώ μπορεί να σας δημιουργεί δυσφορία να έρχεστε αντιμέτωποι με αυτούς που αγαπάτε, το χρωστάτε στη μελλοντική επιτυχία σας να παίξετε το παιχνίδι με ευγενή άμιλλα και να πιστέψετε ότι ο καλύτερος θα νικήσει.

Εξάλλου, Καρκίνοι, η εναλλακτική λύση είναι χειρότερη: να βλέπετε κάποιον άλλο να χαίρεται τα λάφυρα που θα μπορούσαν να είναι δικά σας… μόνο που ποτέ δεν θα μάθετε, γιατί ποτέ δεν δοκιμάσατε. Με τίποτα! Σκεφτείτε την τρίτη επιλογή: Ενώστε τις δυνάμεις σας με τον «ανταγωνισμό» για να αδράξετε την ευκαιρία ως δυναμικό δίδυμο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ζωδια Λέων

Στόχοι, στόχοι, στόχοι! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχετε υψηλά στάνταρ για τον εαυτό σας, Λέοντες (είναι στο DNA του ζωδίου σας που θέλει πάντα να πετυχαίνει)! Αλλά μέσα στον ζήλο σας να κάνετε κάτι θαυμάσιο, μήπως δημιουργήσατε ένα μη ρεαλιστικό σχέδιο για τον εαυτό σας; Αν εξουθενώνεστε ακόμα και στην σκέψη να ξεκινήσετε, πάρτε το ως σημάδι. Έπειτα, σπάστε την επική αποστολή σας σε μικρά βήματα. Πώς θα είναι η πρώτη φάση; Ποια μικρότερα σημεία σταθμούς θα μπορούσατε να διαγράψετε από τη λίστα σας, για να αναπτερώσετε το ηθικό σας; Ως παιχνιδιάρικοι Λέοντες, το ημερολόγιο σας θα πρέπει να έχει πολύ χώρο για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση.

Αφήστε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και σας τρώνε χρόνο χωρίς να σας φέρνουν κάποια συναισθηματική ικανοποίηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να βρείτε ευκαιρίες να ενώσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Μήπως οι φίλοι σας θα ενδιαφέρονταν να συνεργαστούν για ένα κοινοτικό έργο που θέλετε να οργανώσετε ή ίσως για μια επιχειρηματική ιδέα; Μιλήστε και δείτε ποιος ενδιαφέρεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζωδια Παρθένος

Σκύψτε, Παρθένοι! Τα φτερά του Έρωτα μπαίνουν σε στραβή πορεία αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπάει απρόβλεπτα στο παιχνίδι του έρωτα. Ρίξτε το σε μια περίπλοκη σχέση ανάμεσα στον ηλεκτρικό Ουρανό στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας και τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας. Κάτω από αυτά τα άστρα, είναι εύκολο να μπερδέψετε το σεξ με τον έρωτα. Βέβαια, μπορείτε να τα βρείτε και τα δύο σε ένα πρόσωπο –αυτό είναι το ιδανικό. Αλλά μπορεί να νιώθετε λίγο διχασμένοι ανάμεσα στα δύο τις επόμενες δύο μέρες. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε τρελά κάποιον πολύ καυτό, ενώ το «καλό παιδί» περιμένει υπομονετικά στον πάγκο.

Μην πετάξετε κάτι καλό για μια σύντομη στιγμή απόλαυσης, Παρθένοι. Αλλά αν η σχέση έχει πραγματικά παγώσει με κάποιον, δημιουργήστε λίγο χώρο έτσι ώστε να φέρετε και πάλι το πάθος στη σχέση. Δείτε τι θα γίνει αν δεν κοιμηθείτε μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο ή κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας. Ήδη απομακρύνεστε ο ένας απ’ τον άλλο; Ανεβάστε την ένταση στις προσπάθειες σας για αποπλάνηση. Μια σπίθα μπορεί να μετατραπεί σε κανονικό πυροτέχνημα αυτό το Σαββατοκύριακο. Κλείστε τις κουρτίνες!

zwdia-zodia-astrologia-65