Ζώδια Σαββατοκύριακο 14-15/04 Γίνονται και Θαύματα

ζωδιο-του-κριου-zwdia-zodia

Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Υπάρχει κάτι που ονειρεύεστε να κάνετε; Κάτι που το θέλετε, ακόμα κι αν φαντάζει άπιαστη φαντασίωση;

Αυτό το σαββατοκύριακο ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, απ’ όπου θα δημιουργήσουν μια όψη εξαγώνου. Στην ατμόσφαιρα παραμένει λίγη από την επιρροή ενός τριγώνου με προσγειωμένες διαθέσεις, εξαιτίας της Αφροδίτης στον γήινο Ταύρο.

Βάλτε τα δακτυλάκια σας στο νερό για να το δοκιμάσετε, μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αρέσει… Μπορεί να ανακαλύψετε έναν τρόπο να προχωρήσετε μπροστά, που δεν τον φανταζόσασταν καν!

zodia-zvdia-22

Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, αποτελεί ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τη ροή της θεότητας. Αν αναζητούσατε ένα γήινο θαύμα, θα το βιώσετε! Χρειάζεται μόνο να καταβάλετε τον απαραίτητο κόπο γι’ αυτό, να είστε διατεθειμένοι να κάνετε όσα θα σας ωθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Χρειάζεται επίσης να μειώσετε την ταχύτητά σας τόσο, ώστε να εντοπίσετε την ευκαιρία και να την αδράξετε. Δεν πρόκειται να κερδίσετε το Λόττο, αν δεν παίξετε ένα δελτίο!

Απλώστε το πόδι σας και αρχίστε να πορεύεστε προς τα εκεί. Είναι μία από αυτές τις στιγμές, που θα αναπολείτε αργότερα και θα σκέφτεστε πόσο ευτυχείς είστε που τολμήσατε να ρισκάρετε. Τι θα γινόταν αν δεν τολμούσατε; Καμία ανασφάλεια δεν ανοίγει πόρτες. Ακόμα κι αν δεν συμβεί κάτι, μπορεί αυτό το «τίποτα» να είναι η δική σας ευκαιρία!

taro-zodia-76

Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Καλό θα είναι να ξέρετε τους Οίκους που επηρεάζει στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, αυτό το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Αλλά έτσι κι αλλιώς, εσείς κάντε τη συνετή κίνησή σας. Φυτέψτε τους σπόρους σας, κάντε την προετοιμασία να ανοιχτεί ο δρόμος, δώστε σημασία σε όσα αποτελούν ώθηση για εσάς. Θα το νιώσετε ότι έχουν λογική.

Η Αφροδίτη ετοιμάζει μια όψη αντίθεσης, με τον Δία που κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό. Ενώ η θέση του Άρη σας δείχνει πού πρέπει να επιστρατεύσετε την πίστη σας για να πορευτείτε, αυτή η θέση της Αφροδίτης συνιστά να υιοθετήσετε μια φιλοσοφική προσέγγιση για να αδράξετε τους καρπούς αυτής της πορείας. Να έχετε μεγάλες προσδοκίες, χωρίς να εξαντλήσετε τον εαυτό σας γρήγορα. Τα οφέλη θα τα δείξει ο χρόνος. Ευχηθείτε τα μέγιστα, εκτιμώντας παράλληλα την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία ανάδρομο, τον Ιούνιο. Θα τον συναντήσει ξανά σε όψη τετραγώνου τον Ιούλιο, που θα μειώνει την ταχύτητά του. Θα συνευρεθούν πάλι σε ένα εξάγωνο τον Αύγουστο, που ο Δίας θα έχει γυρίσει πια σε ορθή πορεία. Στα τέλη του Οκτώβρη, η θεά της αγάπης θα συντροφεύσει τον Δία στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού. Στη συνέχεια η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, γι’ αυτό θα συναντήσει ξανά τον Δία στην επιστροφή της στον Τοξότη τον Νοέμβριο.

Όλη αυτή η πορεία, δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινά μια εκστρατεία που θα αποδώσει τους καρπούς της μακροπρόθεσμα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να πιεστείτε, πρέπει μόνο να ενδώσετε στις παρορμήσεις που θα νιώσετε. Κάντε αυτά τα πρώτα βήματα, δεν μπορείτε να φάτε έναν ελέφαντα σε ένα γεύμα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο 14 Απριλίου, η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη. Ίσως να νιώσετε λίγη αναστάτωση, που θα είναι καλό να την συνοδέψετε με υπομονή. Θα σας βοηθήσει για να περιηγηθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται, γι’ αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και απολαύστε το.

Την Κυριακή 15 Απριλίου, ο Ερμής στον Κριό θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία κοντά στην 4η μοίρα. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από την 9η μοίρα του Αιγόκερω. Μην αναμένετε ότι οι επικοινωνίες και οι διαθέσεις θα βρουν άμεσα την ομαλή τους ροή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Πρόκειται για ένα μικρό εμπόδιο, που θα ξεπεραστεί γρήγορα με λίγη υπομονή. Αν βιαστείτε, θα υπάρξει εκνευρισμός!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Ερωτικό Σαββατοκύριακο

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ρεαλιστές, γιατί η ουσιαστική παρατήρηση θα σας επιτρέψει να συλλέξετε πολλές σημαντικές πληροφορίες. Δεν πρέπει να βιαστείτε να τις επεξεργαστείτε, αρκεί μόνο να τις πάρετε και να τις αρχειοθετήσετε. Μην προσπαθήσετε καν να τις συνταιριάξετε, έχετε κι άλλα να συλλέξετε!

Η Σελήνη από τον Κριό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή. Έχετε τους σπόρους, έχετε το κίνητρο, έχετε την ευλογία του σύμπαντος και μια μεγάλη περίοδο με λιακάδα να ανοίγετε μπροστά σας!

Αυτό είναι το γόνιμο έδαφος που χρειάζεστε για να σπείρετε, καθώς η Σελήνη συναντά τον Ήλιο. Την ώθηση θα την δώσει και η γρήγορη προσπέραση του Ουρανού από τη Σελήνη – είναι η ηλεκτρική εκκένωση που θα γονιμοποιήσει τους αγνούς σπόρους σας!

zwdia-fotia

Με τη Σελήνη να προσεγγίζει τον Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου, μην αφήσετε το συναίσθημα να σας κατακλύσει και να προσπαθήσετε να κατευθύνετε την προώθηση – ελέγξτε αυτή την τάση σας.

Όλοι έχετε τη δύναμη να κατευνάσετε την ανάγκη για έλεγχο, που μπορεί να γίνει αιτία να χάσετε την απόλαυση του τώρα. Αδράξτε τα ηνία του παρόντος, αφήνοντας το μέλλον στο μέλλον… Κρατάτε κάθε λήξη και κάθε έναρξη, στο ίδιο χέρι. Εστιάστε την προσοχή σας στο έδαφος που πατάτε, καθώς θα κάνετε το πρώτο βήμα μπροστά!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot